Kabeh TOPICS

+

Carane Video Stream saka Mac kanggo PlayStation3

Nalika nyenengake game kaya PlayStation lan Xbox sepisanan dikenalaké, wong meh wanted kanggo nindakake tindakan liya karo wong-wong mau saka muter game. Nanging, dina piranti umur anyar kaya PS3 lan Xbox 360 pindhah ngluwihi kurban sing utami - sampeyan bisa nonton TV lan film digunakake utawa nyambung menyang Internet kanggo nindakake iku.

Yen sampeyan duwe PS3, sampeyan bakal rauh golek sing iku dilengkapi karo macem-macem, Kapabilitas, kayata streaming file video kanggo TV pinter. Yen sampeyan pangguna Windows, sing wis tak Windows Media Player kanggo njaluk proyek rampung . Nanging apa yen sampeyan nggunakake Mac lan arep seneng iTunes perpustakaan? Aja padha sumelang! Artikel iki bakal menehi informasi rinci babagan carane video stream saka Mac kanggo PlayStation3.

PS3 Media Server iku gampang kanggo nggunakake aplikasi kanggo stream video kanggo PlayStation3. Sawise ngundhuh lan nginstall software iki, sampeyan bisa langsung mbangun munggah server media lan seneng kabeh ing PS3. Kejabi PS3 Media Server, sampeyan uga bisa mriksa kita "media streaming kanggo TV" info Graphic luwih solusi.

Langkah 1: Ngundhuh lan nginstal PS3 Media Server

Download versi Mac saka PS3 Media Server saka situs iki . Banjur seret menyang folder Aplikasi lan bakal kanthi otomatis nginstal dhateng Mac.

Langkah 2: Sambungake PS3 karo Media Server

Mbukak PS3 Media Server, lan priksa manawa iku disambungake menyang internet ing jaringan sing padha. Banjur PS3 Media Server bakal ndeteksi console lan gambar saka PS3 bakal nuduhake munggah ing jendela utama. Yen ora nuduhake munggah sawise menit utawa supaya, navigasi menyang tab video lan milih "Telusuri Media server" kanggo mesthekake Mac lan PS3 sing disambungake.

stream video from mac to ps3

Langkah 3: Nggawe PS3 Media Server

Saiki sawetara setelan kanggo milih folder sing ngemot file sing arep kanggo stream. Kanggo supaya iki, pilih "Pandhu Arah / Berbagi Setelan" tab. Klik plus ijo lambang ing ngisor judhul Shared Folder, pilih minangka akeh folder sing arep lan klik "Simpen". Isi ing folder banjur bakal langsung ngalir kanggo console.

stream video from mac to ps3

Tip: Ana opsi liyane sing bisa nemokake migunani, kayata kothak obah sing ngandika "Tampilake iTunes Library", kang kanthi otomatis bakal nuduhake iTunes perpustakaan ing PS3, sanajan iku bakal njupuk maneh kanggo mbukak file.

Langkah 4: Mulai streaming

Katon ing bagean Video console, lan sampeyan bakal weruh folder sambungan sing ditemtokake. Mung ngeklik file kanggo miwiti puter maneh, lan malik, mundur, pausing lan bab Skipping kabeh didhukung. Subtitles uga bisa, nanging lagi cantik jip, kang bakal ngganggu pengalaman ndeleng sakabèhé.

Top