Kabeh TOPICS

+

Unsur Spooky lan Efek kanggo Panjenengan Halloween Videos

Angin mundak akeh kadhemen. Dina tuwuh cendhak, lan kabeh godhong sing nggawa tentrem lan urip kuwi saindhenging panas saiki wither, owah-owahan, lan tiba. Ya, iku sing wektu taun maneh.

Minangka wektu gedhe kanggo crita Pesona, super alami, lan unexplained, Aku tresna wektu iki taun. Ing kasunyatan, sampeyan ora perlu sembarang daya gaib utawa budget Halloween amba kanggo nggawe Kudus video nyata utawa mati lumampah - sampeyan bisa nggawe video Halloween dhewe tanpa bejat Piggy Bank Panjenengan. Kene sawetara efek film horor sing nyoba metu.

Lampung Fire

Geni ijo tansah rawuh karo Witches, fairies lan limo liyane tenung lan piala. Nggawe geni ijo mung trick prasaja saka reaksi kimia. Kabeh sing perlu punika asam boric, kang bisa ditemokake ing akeh toko, lan methanol utawa metil alkohol, kang serves minangka perawatan bahan bakar kanggo Penyetor otomotif. Kene langkah:

1. Pour asam boric sethitik menyang wadhah geni-aman.

2. Tambah jumlah cilik saka methanol, kang ati-ati supaya spilling wae ing tangan.

3. Cahya geni!

Kudus efek

Iku cukup gampang kanggo nggawe efek Kudus. Kabeh sing perlu punika editor video saged nggunakake trek kapisah lan setelan opacity . Kene teka langkah:

1. Setel kamera lan pigura dijupuk. Sampeyan kudu njupuk pemandangan kaping pindho: siji tanpa Kudus lan liyane karo aktor Kudus. Iku wigati gedhe sing loro njupuk sing bakal dipigura identik, supaya tetep latar mburi isih lan ora obahake kamera ing kabeh.

2. Impor loro njupuk dijupuk menyang editing lunak video. Sijine dijupuk kosong ing trek video page lan Kudus dijupuk ing trek liyane.

3. Set ing opacity saka Kudus dijupuk kanggo entuk asil sing paling apik.

Sang palsu

Paling populer efek khusus kanggo prague Halloween video wis mesthi wis nggawe palsu getih. Google "carane nggawe getih palsu" bakal pop munggah ton saka cara, nanging resep sing paling umum kanggo nggawe iki minangka nderek:

  • 1 tuwung sirup jagung
  • Banyu 1 tablespoon
  • 2 tablespoons saka pangan maringi warno abang
  • 1/2 tablespoon saka pangan maringi warno ijo, kang ndadekake luwih getih-kaya

Kejabi resep-resep iki, ana uga jinis getih digital kayata splatters getih, bolongan peluru lan trickery post-produksi. Sampeyan bisa gampang golek macem-macem klip getih digital wis matted diwenehake dening perusahaan kaya Motiondrops lan Video Copilot, kang bisa gampang composited menyang dawane Panjenengan.

Elinga yen senadyan sawetara getih digital katon gedhe, sampeyan kudu mbayar manungsa waé khusus kanggo werna koreksi. Tanpa njupuk menyang akun kondisi cahya bisa numpes khayalan.

Palsu Parts Body

Bagean awak bisa idea prague liyane kanggo Halloween video. Lan ana sawetara cara gampang kanggo entuk karo mung sawetara, úa pawon. Resep-resep minangka nderek:

  • 2 tablespoons jagung pati
  • 4 teaspoons banyu
  • 2-5 irungnya pangan maringi warno abang
  • 1/2 sendok teh campuran coklat (karo marshsmallow nggoleki)

Saiki campuran pati jagung, maringi warno pangan lan banyu bebarengan. Banjur nyampur ing coklat wêdakakêna. Iku oke yen coklat formulir clumps uwuh, padha katon kaya clots getih. Banjur pencet dicampur marang sisih Bowl kanggo mbentuk manéka organ nggunakake driji. Kanggo darken organs, sampeyan bisa nyampur rereged liyane jagung pati utawa campuran coca.

Thunder lan bledhek efek

Halloween video sing paling apik biasane njupuk Panggonan ing wengi peteng lan geger. Kanggo ngeset swasana ati ing video Halloween, nimbang efek iki. Iku pancene gampang kanggo nambah gludhug lan kilat efek anggere sampeyan duwe video editing lunak kaya iMovie, kang menehi jinis iki efek video.

Top