Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Mac > Spider-Man 2 kanggo Mac

Spider-Man 2 kanggo Mac

Adhedhasar film blockbuster, Spider-Man 2 ngulandara game pihak wong ngendi pemain bisa nemu web-slinging, donya web-swinging metropolis Manhattan. Kaya dhuwur pelajar sekolah Peter Parker sing dijupuk daya sanget EGO ngowahi Spider Man, pemain bisa nglawan bebayan lan tetep donya tetep aman. Players Bakal visit lokasi padha kang dijupuk langsung saka film, kayata Patung Liberty, lan Kantor Bugle Daily. Sawise Duwe manggihaken super hero utama, Peter Parker wis nggunakake kaluwihané kanggo nylametaké donya saka villainous, multi-tentacled Doc Ock.

Ing lingkungan Highly rinci

Inspirasi dening film banget populer, Spiderman kudu sisih-langkah bebaya ing ngisor iki kang Spider-pangertèn lan ngadepi marang mungsuh arch nggunakake kang Spider-prigel lan akale cepet, ing nguber kang kanggo njaga donya ing safety.

Kasunyatan-simulasi ing 3-D donya

Ing lelampahan ndjogo donya, sampeyan bakal nemokke akeh panggedhe jahat, kalebu kalajengking, Venom, lan Badhak. Ing donya 3-D, sakabehe padha wong ing film, pemain kudu nggawe lengkap nggunakake skills Spiderman, kayata trobosan Spidey korban minangka wong shimmies munggah ing sisih bangunan, bandhulan tengen langit wengi, shoots webs, kanggo ngalahake macem-macem evils atrocious.

Dhukungan native kanggo Mac Added

Beda-beda saka mantan versi, versi anyar wis tetep sawetara masalah grafis lan nambahake support native kanggo komputer Intel Mac.

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top