Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Mac > SourceTec Software: Snood kanggo Mac

SourceTec Software: Snood kanggo Mac

Snood iku sawijining teka-teki game menarik kang bakal nyoba Intelligence luwih saka kemampuan reaksi. Yahoo iku kanggo Snoods free sing kepepet dening ngirim Snoods liyane ing wong-wong mau. Snoods bakal ngeterake adoh yen sampeyan nyambungake telu utawa luwih Snoods. Yen tumindak sing godhong metu Snoods lan lagi ora disambungake menyang ndhuwur lapangan playing, banjur padha tiba ing ngisor aman. Nanging, ora njupuk dawa banget, amarga saben Snood sing ngirim bakal upgrade tingkat bebaya. Ing Snoods bakal ngalih mudhun nalika ngukur ngiseni munggah.

Diputer LIVE in Mode Multiplayer

Play game puzzle favorit karo kanca-kanca ing manéka papan! Kanggo pisanan tau, SNOOD bisa diputer LIVE ing sirah-kanggo-sirah Multiplayer Mode lan karo kanca-kanca ing Facebook! Yen sampeyan kanggo muter game iki, mung skill komputer needed punika kemampuan kanggo nggunakake mouse.

Miwiti Snoods dhateng layar mungsuh ing 3D

New 3.0 fitur ngemot kabar tantangan uga akses kanggo iTunes perpustakaan. Ketemu fitur SNOOD anyar, seneng mode game liyane uga tingkat, lan klumpukne ganjaran sweeter Bukak gerakane angel. Sampeyan bisa malah miwiti SNOODs dhateng layar saingan kang ing 3D Kanthi apik kontrol! Iku apik tenan!

4 beda mode

Sampeyan bisa muter Snood patang beda mode kang kalebu klasik, Wektu nyerang, Story uga Puzzle Mode.

Liwat 100 teka-teki unik

Ana limang tingkat kangelan beda-beda saka Gampang kanggo ala kalebu luwih saka satus teka-teki unik. Apa liyane, sak Bukak, sampeyan bisa ndemek lan tumindak geser kanggo tambah kontrol.


Editor kang review:

Connect-the-highlights game iki kaya Dhadha-A-Pindhah lan bakal narik kawigaten pemain kabeh abad, ora prakara tuwone utawa enom. Kaya game puzzle liyane, aturan saka Snood sing prasaja, lan kemampuan kanggo nggunakake mouse iku mung requirement. Supaya wong-wong mau ilang saka Papan, Sampeyan kudu nyambungake telu utawa luwih podho rupo Snoods. Yen sampeyan mbusak Papan, sampeyan bakal menang. Sampeyan bakal ilang yen Snoods tekan ngisor layar. Ana ora wektu-watesan. Tambah sing roh sing nonviolent lan sampeyan bakal njaluk alesan ngapa malah sethitik dicekel bocah bisa kanggo muter.

Game nerangake karo tingkat saka Child kanggo ala lan ngandhut lelampahan liwat tingkat, plus mode teka-teki menarik, kang beda-beda gumantung urutane critane game apik. Kemampuan kanggo milih tingkat bakal njaga kapentingan, lan versi kedhaftar malah menehi mode turnamen, kang ngijini sampeyan kanggo muter marang kanca-kanca. Saben teka-teki tukang men game bakal seneng-seneng karo Snood.

snood game

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top