Kabeh TOPICS

+

Troubleshooting Tips kanggo Streaming Media Roku

Roku wis mestine dadi salah siji saka streamers media sing paling apik sing bisa duwe kanggo nonton video online lan uga file search mobile kang ing tampilan amba TV. Sanadyan iku kuat lan pamer kanggo dhukungan sudhut sawijining saluran karo nomer luwih saka 1000, isih ana masalah nalika sampeyan nggunakake kothak streaming pinter iki, ora ana? Nanging ora perlu sumelang saiki, wiwit sing kene karo kita. Kita bakal nyedhiyani tips carane ngatasi masalah migunani kanggo masalah sampeyan ketemu sadawane dalan. Yen masalah sing ora dijamin, mangga dipriksa pandhuan iki >>

Masalah 1: Ora cukup format file search sing didhukung

Iki uga dadi masalah utama nalika sampeyan beaming file seluler piranti kanggo Roku amarga format kompatibel karo Roku wis langka. Lagi MKV, MP4, MOV, WMV . Apa yen file mung ora ing sawetara iki, kayata file 3GP? Ing kahanan kaya mengkono, panjenengan kudu alat pihak katelu kanggo. Iki apa Allcast kanggo. Waca carane sampeyan bisa stream format wae kanggo Roku kene.

roku format

Masalah 2: ora bisa media stream saka PC kanggo Roku

Ana workaround resmi media streaming saka PC kanggo Roku lan cara paling apik kanggo nindakake wis nggunakake desktop pihak katelu alat. Wondershare Video Converter Ultimate , karo plugin Media Server kuat, iku program kudu-cobi lan bisa matak samubarang file lokal kanggo Roku karo mung klik. Waca pandhuan rinci kene .

stream pc to roku

Masalah 3: buffer Video utawa mababang Kalidad

Iki uga masalah paling gedhe nalika video streaming online lan uga file search, kang wis akèh apa karo sambungan internet. Iku Apike kacepetan kanggo saben komputer utawa piranti sing arep 3 Mbps. Dadi saiki sampeyan kudu nyoba kacepetan internet saka kene . Yen jaringan alon, isih ana sawetara bab dhasar sampeyan bisa nindakake tinimbang ganti bandwidth. Ngukur iki kalebu:

  1. Pindhah nyedhaki dalan nirkabel
  2. Ngganti pamuter Roku
  3. Ngalih adoh saka gangguan kaya tanpo tali telpon utawa liyane
  4. Sing disaranake kanggo nggunakake jaringan kabel yen bisa

video buffer

Masalah 4: Roku freezes

Nalika Roku pembekuan bisa ora dadi masalah utama kanggo kabeh nduweni, nanging ana sing jumlah wong sing wis mimpin edan iki. Dadi carane sampeyan bisa supaya ora iki? Begjanipun, ana iku sampeyan bisa nindakake. Pisanan Sampeyan kudu tetep dadi kelangan lan saka panas munggah. Banjur sampeyan kudu njaluk perangkat kukuh dianyari. Supaya dianyari kanggo pamuter Roku lan uga dalan. Yen Roku freezes nalika streaming saluran lingkungan sing dikembangaké, sampeyan kudu pindhah menyang platform liyane utawa golek solusi alternatif. Kadang Roku bakal beku amarga sing muter file tartamtu kayata MKV. Kanggo nyegat iki, sampeyan bisa nyoba nindakake file format kaya AVI karo Video Converter Ultimate Wondershare .

roku freeze

Sing kabeh masalah umum nalika sampeyan nggunakake Roku kanggo stream file search banjur nonton TV. Yen sampeyan duwe liyane masalah, sampeyan bisa pindhah menyang forum Roku kang dipriksa metu liyane.

Top