Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Top 5 Recommended Video Converters

Top 5 Recommended Video Converters

Apa lan nalika kita badhe perlu kanggo nggunakake rate video? Iku utamané nalika pesen njedhul munggah ing maca layar kita sing diunggahaké sing 'ora didhukung', 'formaté ora bener' utawa 'ora dikenali'. Nanging, ana akeh ngowahi video beda metu ana. Carane sing kita arep ngerti kang siji bakal bisa paling apik kanggo kita? Jujur, iku banget subyektif. Sawetara wong mung kudu konversi prasaja lan cepet sing file (IE saka AVI kanggo MP4), déné wong bisa mbutuhake setelan luwih rumit (IE kanggo ngganti tingkat pigura, dicokot tingkat utawa codec).

Empu, Aku wis nyawiji dhaftar panjarwa Top 5 Recommended Video Converters  mugia bisa Aid ing nggawe kaputusan saka rate video sing paling apik. Faktor sing dijupuk menyang kisaran wawasan saka reregan kanggo kompatibilitas sistem operasi kang; ease saka nggunakake adhedhasar antarmuka sistem kang; reviews pengguna; sawetara format output didhukung lan sapiturute

Top 5 Recommended Video Converters

Jeneng prodhuk lan faktor saka peringkat AVS Video Converter Wondershare Video Converter Ultimate Xilisoft Video Converter Ultimate 7 Leawo Video Converter Pro Sembarang Video Converter Ultimate
Price
$59.95 $59.95 $59.95 $49.95 $44.95
OS Compatibility
Mung kanggo Windows Windows lan Mac Windows lan Mac Windows lan Mac Windows lan Mac
Telekomunikasi pengguna
Kuwat Kuwat Medium Medium Medium
Sistem Interface
(Kesulitan panggunaan)
Gampang kanggo nggunakake Gampang kanggo nggunakake Ora ateges kanggo panjang Medium Medium
Dibangun ing Editor
Dibangun ing Media Player
Konversi kumpulan
2D-3D Konversi
Ora Ora
DVDs Rip
(Mung saka non-DRM DVD)
Mula Output didhukung
Dhuwur Dhuwur Medium Medium Low

Minangka presented ing ndhuwur meja, 4 metu saka ndhuwur 5 video ngowahi dianjurake sing kompatibel kanggo PC loro Windows lan Mac operasi loro saka AVS Video Converter, kang mung ateges kanggo Windows. Ing sawetara rega padha kanggo telu pertama ngowahi video, salawasé prabédan ora wujud dibandhingake Leawo Video Converter Pro. Ing syarat-syarat reregan, Any Video Converter Ultimate menang dhaptar. Nanging cukup ing nalisir nalika nerangake saingan ing fitur ana.

Yen sampeyan lagi ora anyar konversi video lan looking for a rate video sing nawakake dicokot sing sethitik saka kabeh, rujukan paling sandi bakal salah siji Xilisoft Video Converter Ultimate 7 utawa Leawo Video Converter Pro. Iku uga worth nyebutke sing Leawo Video Converter Pro rada luwih gampang kanggo navigasi. Loro-lorone saka piranti lunak iki dirating 'Sedheng' adhedhasar review pangguna.

Nanging, yen sampeyan mbutuhake pilihan luwih akeh pilihanipun output kanggo konversi video, review pengguna kuwat minangka pangguna-loropaken antarmuka uga; pilihan sing paling apik bakal salah siji Wondershare Video Converter Ultimate utawa AVS Video Converter. Sawise maneh, kakurangan saka AVS dibandhingake Wondershare iku iku mung kanggo Windows lan uga ora ndhukung konversi kumpulan. Saiki, iku nganti sampeyan!

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top