Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > QuickTime > Carane bisa aku Instal QuickTime 7 Utawa Pro Kanggo OS X Mavericks?

Aku Bisa Instal QuickTime 7 Utawa Pro Kanggo OS X Mavericks?

Kanggo nginstal QuickTime pro, sampeyan kudu nggawe manawa QuickTime 7 Player wis diinstal ing komputer. Banjur mangga tuku QuickTime kode registrasi Pro saka Apple. Ing pérangan pisanan saka artikel, sampeyan bisa kanthi cepet bakal mangerteni carane kanggo nginstal QuickTime Pro. Fitur utama QuickTime Pro iku bisa ngowahi video lan format audio. Sawisé njupuk app iki, sampeyan bakal nemokake isih ana sawetara format sing QuickTime Pro ora bisa ngowahi, contone, MKV, WMV lan sapiturute Ngelingi titik iki, aku bakal pitutur marang kowe Pro alternatif QuickTime ing sisih liya.

  • Part 1: Carane nginstal QuickTime Pro
  • Part 2: Njaluk QuickTime Pro Alternatif
  • Part 1: Carane nginstal QuickTime Pro

    Yen sampeyan duwe QuickTime kode Pro Pendhaftaran, ing QuickTime Player 7 bakal diinstal ing Mac. Lan kode dikenali kanthi otomatis. Banjur sampeyan bisa nggunakake versi pro Panjenengan effortlessly.

    Sampeyan uga bisa ndhaftar QuickTime Pro kanthi manual. Kabèh proses cukup gampang lan prasaja. Mangga mung maca ing ngisor iki kanggo njaluk informasi luwih lengkap.

    Langkah 1. Instal lan miwiti QuickTime Pro. Sampeyan bisa ngundhuh verison paling anyar saka QuickTime pro kene . Sawise ngundhuh, app bakal ing folder keperluan Panjenengan.

    Langkah 2. Bukak QuickTime Panjenengan Pro kanggo ndhaftar. Ing menu ndhuwur Apple, monggo klik QuickTime Player 7 lan pilih Registration. Banjur jendhela registrasi bakal pop munggah.

    Langkah 3. Ketik kode gratis. Mangga ketik kode registrasi sing njaluk saka email Apple ing kothak Pendhaftaran. Mangga priksa manawa ana spasi.

    Part 2: Njaluk Pro alternatif QuickTime

    Yen sampeyan arep kanggo bebas nonton wae format video ing piranti, a Kombertidor Video luwih kuat bakal needed. Ing Wondershare Video Converter kanggo Mac ngowahi meh kabeh video lan format audio, kaya AVI, WMV, MKV, MP4, FLV lan sapiturute Sembarang format sing ora bisa diowahi dening QuickTime bisa langsung diowahi dening Wondershare Video Converter. Menapa malih, app ndhukung konversi kumpulan lan ngowahi 30x luwih cepet saka ngowahi liyane. Nalika, QuickTime ora bisa nindakake sing.

    Download Mac Version Download Win Version

    Uga gampang kanggo nggunakake antarmuka lunak bakal mbusak kabeh uneg-uneg bab carane nggunakake. 3 langkah supaya kasil nggawe konversi.

    1 Ngundhuh lan nginstal

    Supaya download Video Converter Ultimate for Mac lan nyoba metu dhewe, mung klik kene . Boten wonten watesan daluwarsa kanggo piranti lunak nyoba, supaya sampeyan bisa nyoba metu saka sawetara fitur tombol kasebut ing file video kanggo anggere sampeyan pengin. Instalasi bakal rampung ing secara harfiah detik, malah sadurunge temen maujud dadi. Banjur, sampeyan siyap kanggo Chuck ing video.

    2 Upload lan ngedit

    Kajaba sing duwe wektu kanggo nyisakke utawa bener seneng mengkono iku siji, utawa liya sampeyan bisa kanthi gampang nyorot file video sing arep lan cepet seret lan selehake dhateng program. Kowé bakal weruh wong-wong mau rapi diatur ing proses dhaftar, dibandhingke munggah ing ndhuwur saben liyane. Cukup klik ing Sunting tombol ing sisih tengen tangan saka file pamilike ngetik mode editing.

    burn copy multiplexed files

    Sampeyan bisa langsung motong utawa ngowahi video karo Video Converter Ultimate for Mac ing. Ing sisih ndhuwur, sampeyan uga bisa nambah watermarks utawa subtitles. Ana kathah efek kanggo sampeyan milih saka kanggo nambah gambaran saka video.

    burn copy multiplexed files

    3 Convert utawa vurn dhateng DVD

    Kejabi kang bisa kanggo Ngonversi file video kanggo format output kanggo penak ndeleng, sampeyan bisa ngobong dhateng DVD uga. Genti-genti, nyimpen minangka gambar file ISO. Sampeyan mung perlu salah siji piranti lunak sing ora kabeh!

    burn copy multiplexed files

    Download Mac Version Download Win Version

    -Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

    Top