Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Top 5 Online Video Rotators

Top 5 Online Video Rotators

Nalika ngrekam video karo telpon pinter, sampeyan bisa salah durung terus telpon mujur, banjur video asil bakal babar blas kuwalik. Kanggo mbenerake orientasi lan nggawa bali menyang ngendi sing arep, sing biasane bakal makaryakaken aplikasi desktop. Nanging tugas uga bisa dileksanakake online, thanks kanggo sawetara rotators video online prasaja lan gampang kanggo nggunakake. Given ngisor iki dhaftar panjarwa rotators video online efisien.

  • YouTube Video Editor
  • FileLab Video Editor
  • Puter Video
  • Video Kothak piranti
  • Cellsea
  • Recommended: Wondershare Filmora (Originally Wondershare Video Editor)
  • YouTube Video Editor

    YouTube wis ngenalaken YouTube anyar Video Editor sing ngijini sampeyan kanggo nggawe video saka recourses utawa sunting klip saka perpustakaan video unggahan YouTube ana. Iku mung menehi timeline siji karo fungsi editing video dhasar kaya Puter, pamisah, nambah arepe lan efek. Nanging gampang kanggo sinau, cepet kanggo nggunakake lan cantik apik tenan.

    free online video rotator

    Pros:

    • Gampang kanggo nggunakake.

    Cons:

    • Video Limited fungsi editing lan efek.

    FileLab Video Editor

    FileLab fitur antarmuka gampang banget kanggo ngematake sawijining kedhaftar. Nanging ndhukung sawetara saka sudhut format video kalebu video HD. Iku ora mung ngijini sampeyan kanggo muter, Cut, pamisah, dados setunggal, lan nyampur video; nanging uga menehi galeri arepe lan efek video. Nanging, kanggo miwiti editor video iki, sampeyan bakal kudu nginstal FileLab plug-in kang 1MB download.

    free online video rotator

    Pros:

    • Ndhukung macem-macem format video;
    • Suta lan gampang kanggo nggunakake.

    Cons:

    • Wis ngundhuh plug-in.

    Puter Video

    Puter Video layanan web free kang ngijini sampeyan kanggo muter video sing disimpen ing komputer. Nanging ndhukung format video beda kalebu MP4, AVI, FLV, MOV, MPG lan WMV. Video bisa diputer ing 90 derajat clockwise utawa counter-clockwise. Nanging boten wonten pilihan kanggo nguripake 180 derajat. Iki mung bisa ngrambah dening kaping pindho nyediakake siji 90 jurusan ing salah siji arah. Drawback liyane iku file video ora bisa ngluwihi 5MB.

    online video roator

    Pros:

    • Didhukung macem-macem format video;
    • Ora perlu kanggo ngundhuh.

    Cons:

    • Watesan 5MB ing ukuran berkas.

    Video Kothak piranti

    Video Kothak piranti alat editing video online Handy. Wis pesawat sugih pribadi video kalebu puteran, nugel, nglereni, gabung uga nindakake lan menu ing dhaptar kiwa kabeh fungsi. File bisa diunggahaké saka hard disk utawa disambung liwat URL. Nanging kanggo nggunakake alat editing video iki, sampeyan kudu ndhaptar (gratis) page. Lan kaya akeh app online, wis watesan ukuran 300MB.

    online video rotator

    Pros:

    • Ndhukung macem-macem format video;
    • Opsi editing video beda;
    • Pangguna-loropaken antarmuka lan gampang kanggo nggunakake.

    Cons:

    • Wis watesan ukuran 300MB.

    Cellsea

    Cellsea video multifunctional nindakake lan alat editing sing bisa digunakake kanggo macem-macem tujuan. Kaya Video Kothak piranti iku nduweni kemampuan kanggo mbukak video saka loro komputer lan website. Kejabi, sampeyan bisa kanthi gampang muter, Ngonversi, gabung, ngowahi ukuran lan ngowahi video wae sing kaya.

    online video rotator

    Pros:

    • Gampang ngowahi video online lan bareng karo wong.

    Cons:

    • Wis file watesan ukuran.

    Recommended: Wondershare Filmora (Originally Wondershare Video Editor)

    Wondershare Video Editor aplikasi editing video kabeh-ing-siji kasedhiya kanggo loro Windows lan Mac. Karo, sampeyan bisa kanthi gampang muter klip video 90 jurusan Merkurius, Venus, anticlockwise, pangilon horisontal utawa regane-mudhun. Ing ndhuwur iku, ana macem-macem efek visual lan audio sing bisa nggunakke ing video. Sampeyan bisa ngundhuh piranti lunak ing ngisor iki:

    video editor

    Download Win Version Download Mac Version

    -Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

    Top