Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Mac > Carane ngowahi OGG kanggo MP3 utawa MP3 kanggo OGG ing Mac OS X (Yosemite klebu)

Carane kanggo ngowahi OGG kanggo MP3 utawa MP3 kanggo ogg ing Mac OS X (Yosemite klebu)

Sakperangan alesan, yen sampeyan kudu ngowahi OGG kanggo MP3 (.Markas OGG kanggo .mp3), utawa MP3 kanggo OGG (.mp3 .Markas OGG) ing Mac OS (kalebu Snow Leopard, Mountain Lion Singa, etc), sampeyan bisa nggunakake gedhe Kombertidor Audio kanggo Mac . Iki pinter bisa digunakake minangka OGG kanggo MP3 rate Mac utawa Mac MP3 kanggo ogg rate, ngewangi sampeyan ngowahi antarane OGG lan MP3 gampang banget, lan karo kualitas audio apik.

Download Free versi nyoba OGG kanggo MP3 Converter Mac.

Download Mac Version Download Win Version

Langkah 1: Import OGG utawa MP3 file iki Mac OGG MP3 rate

Sawise nginstall lan mlaku app iki, sampeyan kudu ngimpor OGG utawa file MP3 dening arep menyang "menu>" Impor ">" Tambah Audio File ", utawa langsung nyeret lan ngeculake file. OGG Iki MP3 rate Mac ndhukung konversi kumpulan, supaya sampeyan bisa mbukak kumpulan file audio ing wektu.

Langkah 2: Pilih MP3 utawa OGG minangka format output

Sing gumantung ing format apa sing perlu kanggo ngowahi file. Ing OGG lan MP3 pilihan loro kasedhiya ing dhaftar format output app iki. Cukup klik jinis format ing ngisor panel iki program, lan banjur pindhah kursor mouse kanggo Audio "kategori pilih format apa sing arep.

converting ogg to mp3 mac monntain lion

Wigati: Yen ana sawetara klip tanpa kasengaja ing OGG utawa file MP3, sampeyan bisa Cut mati klip audio bayangan, supaya sampeyan bisa motong audio kanggo dawa sing arep. 

Langkah 3: Setel file output

Yen sampeyan wis ngeset file output, sampeyan bisa njaluk file output sanalika konversi iku liwat. Kanggo nindakake iki, sampeyan bisa klik Output ing sisih kiwa ngisor jendhela program kanggo nemtokake folder output.

Langkah 4: Mulai konversi ing Mac OS X (Mountain Lion didhukung)

Kenek Ngonversi kanggo nindakake OGG kanggo MP3 Mac utawa OGG konversi MP3 Mac. Iku rampung. Mung supaya mbukak ing latar mburi supaya iku nglakoni bab liyane. Nalika konversi wis rampung, sampeyan bakal sok dong mirsani ing lambang app ing dock punika ngantem.

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top