Kabeh TOPICS

+

Carane Gabung MTS File

Sadurunge kita ngrembag babagan Gabung MTS utawa M2TS file bebarengan, kita kudu ngerti apa jinis-jinis file iki lan apa sing padha digunakake kanggo. Format iki kanggo HD Camcorders. Contone, nalika wong nelukaké video kaya iki, ana pirang-pirang video bejat ing bagean tinimbang video siji. Lunak setunggal MTS bisa nggabung video kang ana ing bagean lan formulir video amba. Profesional nggunakake piranti lunak kang pas lan sampurna kanggo proyek iki. Ngene aku nyaranake Wondershare Filmora (Originally Wondershare Video Editor) kanggo jinis fungsi minangka nganggo kurang wektu lan ngirim asil sampurna.

win Version mac Version

Editor video iki ngijini sampeyan kanggo nggabung file MTS bebarengan dening mengkono cukup seret prasaja lan gulung. Nanging ngenteni, sampeyan njaluk diowahi klip video sadurungé gabung. Saiki sampeyan bisa masang gambar ing video Gambar, nglakoni penyuntingan judhul, aplikasi efek photoshop, retouch wong etc. Gabung file MTS karo app iki gampang banget. Ayo kula break mudhun kanggo langkah mung supaya sampeyan bisa ngerti lan tindakake langkah sing ndeleng Pas.

Langkah 1: Sampeyan kudu mbukak setunggal MTS kanggo proyek iki. Sawise iku, sampeyan kudu klik ing "Impor" kanggo ngowahi file ing. File banjur bakal nuduhake munggah ing "Pangguna Album". Mesthi sampeyan uga bisa nyeret lan nyelehake file sing arep nggabung saka komputer menyang "Panganggo Album".

Langkah 2: Ing langkah kapindho proses bakal njaluk video ing timeline. Sawise sampeyan apa sing, sampeyan bakal weruh timeline saka panggabungan kapenuhan video sing dipilih. Sampeyan bisa ngganti urutan muter ing video iki. Kanggo sing, seret lan selehake video loro exchanging panggonan. Nanging ati-ati ora kanggo nyeret lan nyelehake video ing siji lan sijiné kang bakal hamper video. Yen sampeyan wis rampung, njaluk pratayang manggon saka carane iku wis panned metu ing jendhela pratayang.

editing files

Langkah 3: A editing prasaja sadurunge gabung file bisa mbuktekaken ono gunane kanggo kualitas video file ditambahake. Sampeyan bisa nyoba nyunting tingkat volume kanggo saben file, ing mbenakake kahanan kang gawe jenuh, Picture ing video, Kontras lan padhange setelan Picture lan luwih saka panel editing.

tilt shift

Langkah 4: Yen sampeyan wis rampung apa perlu kanggo video, sampeyan bisa banjur pindhah menyang langkah final. Pilih "Nggawe" kanggo nggawe siji video amba sing nargetake. Pilih format output file, sampeyan bisa milih kualitas file saka piranti, DVD lan YouTube banget. Banjur nggebug "Ekspor".

output

Nalika sampeyan bisa ndeleng, gabung file MTS banget gampang yen nganti langkah ing urutan sing bener. Mung nggunakake Wondershare Filmora (Originally Wondershare Video Editor) Software lan dados setunggal rightly kanggo njaluk proyek rampung. Proses nyata akeh kurang akeh wektu lan ndadekke asil gedhe kanggo rekaman video HD. Seneng wektu larang regane gesang ora ing bêsik nanging ing salah siji film amba lan ing HD format video.

Top