Kabeh TOPICS

+

Carane Priksa Halloween Videos saka Start kanggo Akhir

Yen sampeyan arep kanggo terus pihak Halloween sampurna kanggo dicekel bocah lan arep kanggo ngreksa prosedur kabèh ing salawas-lawase, sampeyan bisa uga kudu sinau kanggo nggawe Halloween video. Nalika akeh wong bakal Highly mangu-mangu perlu, isih ana sawetara fitur Halloween video. Dipriksa video Halloween aku diowahi karo Wondershare Filmora (Originally Wondershare Video Editor) ing ngisor iki.

Page, milih tema

Apa judhul artikel apa tema video. Various tema video siap kanggo sampeyan. Contone, wong ilang, mburu Zombi, getih masak, waluh monster, house vampire and so on. Sampeyan bisa nemokake luwih yen sampeyan duwe jantung prank kaya kula.

Kapindho, apa para rawuh?

Musataké pirsawan tombol kanggo sukses. Yen sampeyan mung nuduhake karo wong diwasa, iku kudu medeni-kanggo-pati. Apa yen dicekel bocah? Sampeyan perlu kanggo nambah sawetara kuwi kocak utawa cute nang.

Katelu, nyiyapake Tulisan

Nyepakaké Tulisan bakal biaya akeh wektu. Miturut tema, kene Tulisan kanggo referensi.

Wong ilang: wong, mlaku kanggo kayu, losts ing menit karo njerit lan langit iki njupuk rodo peteng lan rodo peteng banjur cahya nuduhake pasuryan medeni ing lampu kilat.

Zombie mburu: ing wengi tengah, wong tapped cepet ing lawang. Mbukak lawang, kanca getih fells kanggo tangan lan ngandika: "Zombie wis mburu kutha iki, mung mbukak". Sawise sawetara menit, kanca dadi Zombi nyata arep mangan kabeh kulawargané.

Getih masak: klompok mahasiswa krungu sawetara rame nalika turu ing camp. Banjur metu kanggo golek omah rusak-metu karo sawetara panganan echo. Padha sante karo rasa surprise. Dumadakan, siji mahasiswa ketemu liyane mangan sawetara guts getih. Bab njijiki lan medeni mengkono. Kabeh panganan dadi awak manungsa getih.

Pumpkin monster: Lungguh ing yard lan seneng rembulan wengi. Rama wis curving lan nggawe waluh Halloween jejere. Sawise screech a, rama wis maringka menyang getih miskin. Sampeyan katon bali ketemu waluh iki monster karo pasuryan ala. Ngguyu lan nguber sawise sampeyan.

Vampire house: Lamps wis twinkling, meja kebak Balung. Spider web meh nang endi wae. Apa sampeyan bisa krungu iku swara seng di pengeni - Feed kula otak.


Bener aku mung mbukak atine sethitik, sampeyan bisa tindakake Tulisan luwih complicate crita.

Papat, miwiti njupuk

Prasetel iku liwat, saiki sampeyan miwiti kanggo njupuk. Dekorasi pemandangan minangka per script Panjenengan, konfirmasi aktor bener lan priksa manawa sampeyan duwe camcorder digital kaya Sony HDR-CX380 / B. Ing sisih iki, sampeyan bisa takon kanggo sawetara bantuan saka kanca minangka mata kaloro, amarga iku bakal luwih apik yen sampeyan bisa njupuk pemandangan karo malaikat, kang luwih apik kanggo langkah sabanjure - editing.

Kalima, ngowahi Halloween video

5 bagean kudu mbayar manungsa waé ing langkah iki.

A. Sawetara aturan dhasar nalika nyunting Halloween video. Adegan dijupuk bisa diklasifikasikaké karo ambane lan jembaré. Aja nggunakake transisi antarane pemandangan beda yen sampeyan arep kanggo nuduhake gaya film Hollywood. Coba pemandangan beda Swift karo ambane beda lan jembaré kanggo nggawe iku luwih nyata. Nggunakake gerakan alon yen sampeyan pengin fokus soko. Nglampahi wektu liyane nalika sampeyan arep kanggo nuduhake kabeh Gambar menyang pirsawan.

B. Fitur paling gedhe Halloween video nyeleh ing efek swara lan efek visual. Ana free efek swara nggegirisi bisa ketemu online. Kuburan Angker, mbukak lawang, wong wadon kang ora biso dilalekke, vampire layang, monster roar and so on. Dipriksa luwih efek swara Halloween free here .

C. Sawetara efek khusus kanggo Halloween bisa ditemokaké ing sawetara editors video kuat, kang nyedhiyani tema Halloween. Minangka saben beda tema, efek bisa beda-beda. A wengi diburu bisa dikombinasikaké karo cahya, pasuryan bulak, house worn-metu, getih werna lan supaya ing. Crita vampire bisa decorated karo balung manungsa, jus getih, fang malah gambar idol saka Vampire Dairies. A video witched bisa sijine sawetara mabur broom, kupluk penyihir lan jubah. Dipriksa luwih efek video Halloween kene.

D. Nanging, kadhangkala, sampeyan bisa uga kudu sawetara efek khusus kaya ijo-layar, yen sampeyan pengin ngganti latar mburi kanggo sawetara pemandangan khusus kaya perang karo awak mati sak. Utawa sing arep fungsi PIP (efek multi-layar) kanggo nuduhake pemandangan prague beda-beda ing layar sing padha. Banjur editor video kuat karo efek ndhuwur lan gampang kanggo nggunakake apa sing perlu. Dipriksa carane milih program editing video tengen kene .

E. Sawise milih editor video tengen, sampeyan kudu ngerti cara nyunting Halloween video langkah dening langkah.

  • a. Ngundhuh lan nginstal Wondershare Filmora (Originally Wondershare Video Editor) ing ngisor iki ( klik ngerti pedoman prodhuk iki )
  • Download Win Version Download Mac Version


  • b. Ngrekam kabèh crita sing arep ngomong. Apa yen ora duwe crita khusus ing atine? Sampeyan bisa ngrekam kabèh prosedur karo camcorder nalika nyepakaké kanggo partai Halloween iki kalebu cara kanggo nggawe waluh Halloween, apa jinis Halloween resep-resep disiapake kanggo dicekel bocah, bocah-bocah pemandangan kanggo nonton film nggegirisi, crita bedtime nggegirisi sing disiapake, wayahe nalika dicekel bocah sijine ing adat Halloween lan hiasan omah sing digawe kanggo partai iki. Utawa malah ngundhuh sawetara film nggegirisi online lan Cut metu bagéan paling macem sing pengin banjur nggabung wong-wong mau bebarengan karo efek prague.

  • c. Sambungake camcorder kanggo PC banjur ngimpor kabeh file video lan foto kanggo Wondershare Filmora (Originally Wondershare Video Editor) langsung. Mriksa film cekak nggegirisi kanggo dicekel bocah ing PC minangka Kaca (diundhuh saka YouTube karo Free YouTube Downloader ). Perlu sawetara film dawa nggegirisi kanggo Halloween, dipriksa kene .
  • horrible short movies

  • d. klik kaping pindho kanggo miwiti Wondershare Filmora (Originally Wondershare Video Editor) lan milih Feature Mode Full.
  • Full Feature Mode

  • e. Klik "Impor" kanggo mbukak kabeh file menyang "Users 'Album" area kanggo editing sabanjuré.
  • Import

  • f. Pilih kabeh lan seret-n-gulung kanggo timeline langsung
  • drag-n-drop

  • g. Pratinjau video lan klik "Ngaso" tombol ing jendhela pratayang ing sisih sing arep tetep karo "Split" gunting. Banjur klik maneh nalika iku gerakane kanggo bagean sing arep dibusak. Ana wiwitan titik lan titik pungkasan konsep. Sampeyan bisa Cut ing wiwitan titik lan banjur Cut maneh ing titik pungkasan. Sisih antarane wiwitan lan titik pungkasan punika bab sing perlu.
  • Split

  • h. Pilih sisih sing arep dibusak banjur klik "Busak" tombol
  • Delete

  • i. Sampeyan bisa nyeret garis geser kanggo ngatur ukuran tampilan Timeline.
  • slide bar

  • j. Banjur nggunakake sawetara efek ditempelake kaya Fire kanggo nggawe efek visual serem utawa prague. Sampeyan kudu nyeret efek kanggo timeline page kanggo pratinjau asil. (Iku bakal nganyarke kanggo pratayang cepet ing wektu cendhak.)
  • spooky visual effects

  • k. Yen sampeyan ora kaya swara asli, sampeyan bisa klik tengen file ing timeline lan "Bisu" iku. Banjur nggunakake efek swara ditempelake kaya "Scream" kanggo nggawe efek swara Halloween.
  • Halloween sound effects

  • l. Utawa sampeyan bisa nggunakake malah voiceover kanggo ngrekam apa-apa sing arep, kang bakal masang kanggo file video kanthi otomatis. Mulane sampeyan mung bisa klik "Rekam Voiceover" tombol sawise sampeyan nyiyapake titik wiwitan. Bener kanggo paling film horriable, sing fungsi dhasar cukup apik. Nanging, yen sampeyan pengin diowahi video normal gedhe prague karo efek khusus, sampeyan bisa nggunakake fungsi ing ngisor iki.
  •  voiceover

  • m. fungsi Gunakake PIP kanggo nambah sawetara dhemit utawa setan pasuryan ing video. Utawa nuduhake multi-layar ing wektu sing padha lan dipriksa carane nggawe video multiscreen kene . Utawa ngganti latar mburi karo greenscreen lan dipriksa carane nggunakake greenscreen kene .

Use PIP function

Sixth, nyimpen lan nerbitaké ing platform beda

Sawise diowahi, iku wektu kanggo nyimpen lan nerbitaké video Halloween iki. Umumé ngandika, sing seneng bareng iku online langsung. Banjur sampeyan bisa klik YouTube, Facebook utawa Vimeo opsi. Sampeyan uga bisa nyimpen kanggo PC utawa piranti. Apa liyane, iku ndhukung kanggo ngobong kanggo DVD langsung. Miturut cara, sampeyan bisa nyimpen project video ing kasus sing arep mbukak lan reedit iku.

Top