Kabeh TOPICS

+

3 Cara kanggo Listen to Radio Online

Saiki, radio fisik sing njupuk lungse. Nanging radio ana cara kanggo ngrungokake macem-macem jinis music tanpa gadhah kanggo milih lan muter siji. Nalika iku umur internet, nomer akeh wong miwiti looking kanggo pemain radio online ing web. Akibaté aplikasi radio online miwiti njupuk dikembangaké. Ing artikel iki aku bakal dhaptar sawetara saka solusi kanggo muter radio online kanggo PC, telpon, lan tablet. Ana sawetara cara kanggo muter radio online ing kabeh platform iki. Maca artikel ngerti bab solusi.

Solusi # 1: Liwat gegandhengan situs radio internet

Opsi iki pilihan paling gampang kanggo muter radio. Sampeyan mung kudu mbukak website ing browser. Pamuter otomatis bakal dimuat nang browser Panjenengan lan sampeyan bisa muter radio langsung saka browser Panjenengan. Aku listing sawetara Camping:

musicdicovery

1. Musicovery

Musicovery iku website gedhe kanggo ngrungokake radio online; Nanging ndhukung playlist miturut swasana ati. Buffering cantik apik. Antarmuka punika becik uga. Klik link kanggo ngunjungi situs web. Fitur swasana ati ndadekake banget populer.

2. 1.FM

Website buffer song malah sambungan alon, panyambungan punika cantik apik. Wis database akeh stasiun radio online. Kanthi otomatis wiwit muter song nalika sampeyan mbukak website.

1.fm

977music

3. 977 Music

Iku tansah sajarah song. Iku ora ngisi daya kanggo tujuan, biaya ora didhelikake. Database akeh stasiun.

4. Jango

Iku uga situs web radio free pamuter; Menehi sampeyan pilihan kanggo milih saka misuwur pilihanipun uga. Nice antarmuka, gampang operate.

jango11

di.fm11

5. Digital diimpor

Wis database cilik, mung watara 100 saluran nanging saluran ing daftar iki banget populer. Sampeyan bisa mlebu ing digital diimpor nggunakake google + utawa facebook.

T ip: Kene sing 25 luwih Camping radio online sing sampeyan bisa milih saka.

Solusi # 2: Liwat pemain radio online

Yen sampeyan ana ing PC iku pilihan apik kanggo sampeyan muter radio liwat pamuter ukuran cilik liwat internet. Pemain iki njaluk diinstal ing PC utawa sawetara mung browser Panjenengan plug-in. Supaya sampeyan ora duwe kanggo mbukak pamuter ing browser maneh lan maneh kaya ing solusi page. Data iki migunakaken mung kanggo muter lagu ora kanggo loading pamuter.

mini-radio-player

1. Mini Radio Player

App iki sumadhiya nèng windows 8 app nyimpen, kompatibel karo windows telpon uga. Iku ora nyimpen dhaftar favorit lokal; iku nyimpen iku kanggo maya, kuwi sing bisa njaluk dhaftar Panjenengan ing samubarang piranti mung ngangkut barang ing.

Situs web resmi: www.MiniRadioPlayer.net

2. RadioTuna

Wis pilihan gedhe kanggo miwiti liwat hotkey ing. 300+ aliran sing kadhaptar.

radiotuna

screamer-radio

3. screamer Radio

Iku kasedhiya kanggo free. Ukuran cilik, kompatibel karo kabeh versi windows.

Solusi # 3: Liwat apps radio online

Ana sawetara aplikasi kasedhiya kanggo platform beda kayata Android, iOS. Aplikasi iki tetep sinambung menyang server radio online liwat internet. Piranti kudu disambungake menyang internet supaya nggunakake aplikasi iki. Sampeyan bisa gampang golek sawetara aplikasi karo antar muka gedhe ing App Store.

Radio Aplikasi Online kanggo Android:

tuinradio-app

1. TuneIn Radio

Iki app wis luwih saka 50 yuta download. Antarmuka app gedhe. Sampeyan bakal duwe 5 opsi menu clickable kalebu Ngarep, Nelusuri, Langkawi, Profile, lan Sambungake karo kanca-kanca. Bebarengan karo pamuter sing bakal duwe 4 tab clickable dijenengi web, Anyar, ing ngisor iki, lan opsi. Sampeyan bisa nelusuri liwat mau gampang.

Iku wis luwih saka 100,000 stasiun radio nyata lan luwih saka 4 yuta podcast saka kabeh ndonya. Aplikasi sumadhiya nèng nyimpen play Android free biaya, kanggo njaluk app klik kene .

Radio 2. Internet

Iki app uga luwih saka 50 yuta download; kanggo muter musik liwat app sampeyan mung kudu sambungan data. Malah kerjane sambungan 2G.

Antarmuka punika becik lan gampang kanggo nggunakake nanging kurang atraktif minangka dibandhingake siji sadurunge. Wis bagean radio kacepetan kurang kapisah, kang fitur utama app.

Sampeyan bisa Ngurutake dhaftar panjarwa stasiun radio lokasi uga saliyane kanggo aliran. Wis Tingkat 4,7 ing play google. Kanggo njaluk app klik kene .

internet-radio-1

xiialive

3. XiiaLive ™ - Internet Radio

Wis database luwih saka 50,000 stasiun radio ing saindhenging donya. Yen sampeyan ora bisa nemu stasiun ing panelusuran, sampeyan bisa nindakake operasi nelusuri saka direktori. Iku uga wis ekualiser sing ndhukung ing kabeh telpon Android 2.3 terus. Antarmuka becik.

Fitur:

  • a. pilihan Data Njaga kanggo nglindhungi saka mundhut data nalika disambungake menyang jaringan seluler tinimbang wifi.
  • b. Sampeyan bisa nggulung stasiun fm pungkasan diputer.
  • c. Sampeyan bisa nggunakake tombol mundur kanggo muter song favorit maneh.
  • d. poto Turu lan weker fitur sing kasedhiya.

Radio Aplikasi Online kanggo iOS:

itunes-radio-1

1. iTunes Radio

Iki aplikasi resmi free kasedhiya dening apel dhewe. Iku kasedhiya kanggo kabeh piranti apple kalebu iPhone, iPad, iPod, Mac, Apple TV. Antarmuka punika atine ndamu. Apple cantik apik ing ngrancang antar muka gedhe. Iku gampang banget kanggo nggunakake aplikasi. Malah sampeyan bisa takon Siri kanggo muter app radio iki lan bisa takon bab song sing lagi diputer. Ana pilihan nuduhake sosial liwat sing bisa tweet stasiun favorit.

Kabeh lagu sing wis kokrungu sadurungé kasedhiya ing sajarah kuwi sing bisa gampang nompo saka ing kono lan sampeyan bakal bisa kanggo tuku langsung saka dhaftar.

2. TuneIn Radio

Iku app sing padha wis aku kasebut ing ndhuwur ing app Android kang. Dadi, Iku wis meh antarmuka sing padha lan fitur saka app sing. Developers wis digawe app kasedhiya kanggo meh kabeh platform.

Iku kasedhiya kanggo loro iPhone lan iPad.

tunein-radio-1

radio-beatz

3. Radio Beatz

App wis dikembangaké kanggo iPhone, iPad, lan iPod. Saiki app wis ilang sawetara fitur gedhe kayata langsung link iTunes kanggo tuku song, Info liyane babagan song, nambah kanggo etc. favorit Nanging pangembang wis dijanjekake kanggo nambah fitur-fitur kasebut ing mangsa cedhak.

Top