Kabeh TOPICS

+

Cara Listen to Music ing Facebook

Ora Facebook fun sing nggunakake? Ya iku. Saiki, sampeyan bisa njaluk liyane fun. Carane? Oke kene gedhe warta. Sampeyan bisa ngrungokake musik ing Facebook saiki. Kabèh pengalaman bab kanggo ngganti amarga malah saka ngarep, sampeyan saiki bisa ngrungokake musik anyar lan sing lawas, ing Facebook.

Kanthi fitur anyar Facebook, sampeyan bisa ngrungokake musik lan nuduhake pengalaman karo wong ing wektu nyata. Punika carane.

Solusi 1: Liwat pranala sambungan

Sapa bisa ngrungokake musik, ing ngisor iki steps- ing

Langkah 1: Menyang Dashboard music (facebook.com/music) ing timeline dhewe, utawa ing garis kanca. Banjur sampeyan bisa nemokake apa kanca-kanca sing ngrungokake.

musicboard

Langkah 2: Klik lambang play listen to lagu sing dienggo bareng kanca.

Langkah 3: Ngelingi ing setelan privasi kanca siji ', piyambakipun / dheweke bisa ndeleng crita ing siaga sing ngandhani kanca wis ngrungokake musik. Mindhah kursor kanggo cathetan musik ing crita sing, lan nggunakake tombol Play kanggo ngrungokake musik sing.

Wigati: Minangka sawetara music panyedhiya layanan inang external, sampeyan bakal kudu nginstal app music sadurunge ngrungokake musik nggunakake pranala ing Facebook.

Where to nemokake pranala musik sing dienggo bareng.

Facebook Music anyari dhewe spontan, lan sampeyan bisa mriksa sing ngrungokake apa, ing wektu nyata. Iki uga ateges kanca bakal bisa ngerti yen sampeyan lagi ngrungokake.

a. Facebook Timeline

Ing Facebook Timeline, sampeyan bakal bisa dipriksa status music mentas diputer lan iki bakal dianyari dhewe. Cukup klik tombol play kanggo muter musik lan ndeleng rincian liyane.

facebook-timeline

b. Facebook Wall

Ing tembok Facebook, dipriksa nganyari status ing sisih tengen. Yen kanca wis muter musik, iku bakal ditampilake ana. Klik ing status kanggo ndeleng dhaptar lagu, kanggo miwiti obrolan siji ngirim komentar ana lan klik "Play" kanggo miwiti musik.

c. Facebook Chat sidebar

Ing chatting (mesthi Facebook) sidebar, bakal ana simbol music dianyari ing jejere jeneng kanca yen lagi ngrungokake musik ing wektu iku. Fitur iki saiki sing kasedhiya ing Spotify lan Rdio. Ngrungokake karo Saavn utawa Myspace, sampeyan bisa uga kudu ngenteni fitur iki kanggo kasedhiya.

chat-bar

Solusi 2: Liwat "Profile Song" - app music Facebook

Langkah 1: Menyang link iki https://apps.facebook.com/my_song sampeyan bakal weruh jinis iki layar. Sawise mencet OK, jendhela iki bakal muncul.

profile-song

Wigati: (Saiki yen sampeyan pengin enggo bareng (profil song) status aplikasi iki ing timeline kanthi otomatis, kang bakal katon dening kabeh, banjur tetep "Public", Yen sampeyan arep kanggo nuduhake mung karo kanca-kanca, banjur Kepp pilihan Kanca, Lan yen sampeyan ora arep nuduhake sapa, banjur tetep "Mung Me".)

Langkah 2: Banjur sampeyan bakal nemokake kaya this- Klik ing kothak panelusuran (ngendi ditulis "nelusuri music") lan ngetik jeneng musik sing dipengini. Banjur klik tombol panelusuran.

profile-song

Langkah 3: Sampeyan bakal nemokake music ana. (Ing conto, aku Nggoleki tembung "hello") Banjur klik music wae, lan ngrungokake.

profile-song

Nuduhake Music Nggunakake riwayat Song App

Langkah 1: Mlebu menyang Facebook. Lan pindhah menyang riwayat Song App

Langkah 2: Ketik judhul video musik sing arep ditambahake menyang riwayat Panjenengan Song app ing kothak teks telusur ing sudhut ndhuwur-tengen. Klik gulung-mudhun tandha panah ing sisih tengen saka "Telusuri" tombol kanggo ngganti Filter antarane Soundcloud, YouTube, lan Vimeo, gumantung ing ngendi file media sing disimpen.

Langkah 3: Gulung liwat dhaptar asil panelusuran kanggo golek musik sing arep dienggo bareng. Klik "Tambah" tombol ing jejere video, banjur klik "Library Kula" pilihan ing menu gulung-mudhun sing katon. A kothak dialog bakal kabuka sing supaya sampeyan nuduhake pilihan.

Langkah 4: Ketik pesen ing kothak cap "Tulis Soko" (Pesen iki bakal katon bebarengan karo video ing warta wong 'feed, padha nganyari status lan foto sambungan).

Langkah 5: Klik "Share" tombol kanggo nambah file musik kanggo koleksi. Iku bisa dienggo maneh ing wektu mengko kanthi ngeklik "Share" tombol ing judhul.

 

Top