Kabeh TOPICS

+

Top 10 DVDs Pilih Movie for Kids

Generasi wong wis thukul munggah muter karo Pilih, nanging film Pilih kang wis revived kapentingan lan passion kanggo iki pamblokiran sethitik kaya lambang. Nggawa karakter kanggo urip ing sesawangan didominasi rampung Pilih, Pilih tema film terus diprodhuksi lan wis maintained ngisor ageng. Saka Star Wars kanggo Batman, ana film Pilih for everyone kanggo seneng. Ngisor sampeyan bakal nemokake sepuluh film Pilih banget sing paling apik!

1. Pilih pahlawan Pabrik: Munggah saka rookies

Ing Pilih pahlawan Pabrik baris dolanan banget populer diantara anak, lan sérial sing iki inspirasi dening ngandhut papat episode. Iki film dawa kebak bakal mréntahaké kanggo pembuangan pahlawan Pabrik, utawa sing mung tresna kabeh Pilih. Animasi kualitas dhuwur nganggo kanggo babagan sing jam lan setengah, film iki njupuk pamirso menyang jantung rookies, karo pimpinan Stormer perlu kanggo nindakake misi penting, karo rookies anyar dilakoni kabeh padha bisa dadi Heroes uga.

lego-hero-factory-rise-of-the-rookies

2. Pilih pahlawan Pabrik: Savage Planet

Film liyane cendhak ing seri pahlawan Pabrik, Savage Planet iku kabeh babagan nyimpen planet, kang wis rubah menyang ara-ara samun Galak, saka penyihir Doctor. Heroes (kalebu favorites Stringer, Stormer lan liyane) ing risiko kang numpes nalika anyar SHINee dadi ilang lan tumuli padha mbagé pada nggolèki Gusti Yésus - lan nyimpen planet nalika lagi ing iku.

lego-hero-factory-savage-planet

3. Star Wars Pilih: Kakaisaran sungsi metu

Seri Star Wars Pilih wis dadi salah siji tema Pilih paling uga dikenal lan populer kanggo tanggal. Nggawa crita Star Wars menyang pirsawan enom ing cara ati liyane cahya, Kakaisaran sungsi metu stars ora ana liyane saka Lukas Skywalker lan pahlawan Rebel Alliance liyane sing sadurunge wis kamenangan Kakaisaran. Nanging ana sawijining misi énggal kanthi kanggo Lukas Skywalker lan tim saiki, nalika Luke Skywalker lan Darth Angga perang kanggo disetujoni saka Kaisar.

star-wars-lego-the-empire-strikes-out

4. Pilih Star Wars: Ing Yoda BABAD

New 2014, The Yoda BABAD punika pungkasan ing Pilih Star Wars saga. Paket DVD iki kalebu loro episode: The Phantom Menace Klone lan saka Sitha. Phantom Klone fokus ing Luke Sidious lan plans kanggo nggawe super Sitha Klone anyar. Jedi Master Yoda lan siswa kang kudu mungkasi wong sadurunge iku kasep. Ing Menace saka Sitha, akeh turunan Jek sing wis digawé, nanging Jek-14 ora kasengsem. Iki ngendi Anakin Skywalker perlu kanggo nuntun siswa Padawan kanggo sukses.

lego-star-wars-whe-yoda-chronicles

5. Star Wars Pilih: Ing Padawan Menace

Senajan cukup cendhak ing mung 22 menit, film iki kebak fun lan dicekel bocah bakal diwanti-wanti kanggo nonton iku kakehan liwat. Fun wiwit karo Yoda iku tour guide menyang Bunch saka enom Jedis, nanging ana masalah ing peksa lan wis nyoba lan nyimpen Republik. Nanging siji saka nom Jedi wis snuck ing Papan kapal kang - lan sing ngendi seneng-seneng tenan wiwit!

star-wars-lego-the-padawan-menace

6. Pilih ninjago: Masters of Spinjitzu

Ninjago wis nyerang dening tentara jagading balung ing Pilih film loro bagean iki, dipimpin déning Gusti Garmadon. Lagi nyoba kanggo njaluk ditahan artefak kuat; Sekawan Weapons of Spinjitzu. Wong papat enom kudu dilatih ing seni ninja saka Spinjitzu supaya padha bisa ngadeg lan perang nglawan pasukan kuat Gardadon, sadurunge iku kasep.

lego-ninjago-masters-of-spinjitzu

7. Pilih: The Adventures of Clutch Powers

Salah siji film Pilih panjang fitur maneh, The Adventures of Clutch Powers iku kabeh babagan panuduh lan Site, Powers Clutch. Panjenenganipun lan kanca-kanca kang pindhah ing ngulandara kanggo planet Space Police banjur ing kanggo Ashlar, donya ing abad pertengahan. Goal sing ngewangi heir King kanggo menang maneh Kratoning saka Mallock ing Malgin; tuntunan ala.

lego-the-adventures-of-clutch-powers

8. Pilih Batman: The Movie - DC Super Heroes Unite

Salah siji film Pilih paling populer Pilih Batman: DC Super Heroes Unite. Karo kathah tumindak lan banyolan, tema Batman nganggo saindhenging film, nanging ana ing dalan sing anak isih bakal bisa ngedhangi on dhisik Kanggo dalane crito. Ana iku malah sing katon saka Superman, ngowahi iki menyang pahlawan super Pilih ngulandara kaya ora ana liyane.

lego-batman

9. Pilih Legends Chima: The Power of the Chi

Film Pilih iki kabeh babagan alam, karo kewan minangka karakter dibintangi. Ana maneka suku kewan, karo Singa kang kuat pasukan. Nanging, Chi, utawa daya alam, wis di buwang menyang disarray nalika acara mimpin kanggo konflik antarane suku, kalebu Singa lan baya. Mlaku kanggo watara 45 menit, Power of Chi bakal tetep dicekel bocah glued menyang layar kanggo mangerteni carane iku kabeh ends.

lego-legends-of-chima-the-power-of-the-chi

10. Ing LEGO Movie

Film LEGO iki account anyar 2014 lan wis buktiaken dadi arang banget populer karo pamirsa. Iku lintang ing voices saka fun duo Chris Pratt lan bakal Ferrell, uga akeh lintang liya kaya Liam Neeson, lan Morgan Freeman. Ing plot of film iki revolves around karakter ala sing wis goal saka gluing Semesta Pilih ngendi boten bakal tau bisa kanggo mindhah maneh, nalika Emmet, pekerja konstruksi Pilih prasaja, punika karakter sing perlu kanggo nyimpen everyone - nanging dipercaya kang pribadine apa ndadekake film iki dadi kesenengan. Ing Pilih Movie bisa tuku ing DVD lan Blu-ray ultraviolet combo Pack.

the-lego-movie

Top