Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > iPhone > K-Lite codec Pack Alternatif

K-Lite codec Pack Alternatif

Kita sajujure mikir sing dening ngundhuh K-Lite codec Pack bakal bisa ngatasi format file utawa codec masalah incompatibility dijaluk dening pamuter media kita. Nanging, sing ora tansah obat paling utawa solusi minangka pesen kesalahan isih melototke metu nalika kita paling nyana kanggo. Tinimbang banging ajiné ing PC utawa thumping sikilmu watara, kok ora nyoba metu sawetara solusi sing mbokmenawa uga bisa kanggo mungkasi kabeh frustrations Panjenengan?  

Alternatif 1: Gunakake pamuter beda

Kadang iku ora amarga saka codec unsupported; iku uga bisa dadi amarga kompatibilitas media pamuter saiki karo codec uga jinis file media. Mungkin iku mung wektu kanggo nyoba lan nggunakake pamuter beda. Ing Wondershare Player bisa diundhuh ing ora biaya, ya iku FREE! Sampeyan uga bisa ngundhuh minangka app kanggo telpon seluler saka Google Play. Pamuter sacoro prakteke bisa puter maneh meh wae format file video populer sing duwe ing perpustakaan.

wondershare player

Sampeyan uga bisa menehi tetenger favorit nalika sampeyan lagi nonton online uga njaluk nyisihaken saka iklan ngganggu. Subtitle kang ukuran, werna lan font uga munggah kanggo wong luwih. Kabar apik iku sampeyan bisa ngundhuh kanggo instalasi ing loro sistem operasi Windows lan Mac. Priksa metu kene kanggo liyane specifications technical . Yen sampeyan perlu liyane panuntun dhumateng utawa instruksi babagan carane miwiti karo Wondershare Player ing; mung klik iki LINK .

bookmark with WS player

Alternatif 2: Convert sadurunge puter maneh karo pamuter saiki

Alternatif liya sing bisa nyoba metu kanggo ngowahi file video sadurunge muter ing pamuter saiki. Sampeyan bisa bener Ngonversi file online kang ora mbutuhake download at kabeh utawa milih rate desktop sing tengen bakal bisa cocog perlu. Yen sampeyan ora duwe akeh banget kanggo ngowahi, banjur aku bakal ngomong iku luwih trep kanggo nindakaken online supaya dawa format output sing lagi looking for wis didhukung. Yen ora, sampeyan bakal isih kudu Pick munggah rate kanggo dhewe. Nanging, sampeyan bakal bisa kanggo nindakake konversi ing perangan uga kacepetan luwih cepet.

Sampeyan bakal bisa nemokake dhaftar panjarwa rate video online liwat artikel iki tengen kene . Iku nyedhaki suta ngendi sampeyan bisa salah siji ngunggah file utawa mung nyeret ing. Utawa, nyalin lan nempel-URL video menyang kothak kasedhiya. Ing tangan liyane, iki bakal dadi panuntun Handy carane sampeyan bisa milih tengen rate desktop .

Coba solusi kabeh ing-siji

Ing pungkasan kabeh iku mung njaluk tangan ing rate video Ultimate! Liyane saka kang bisa ngowahi video ing kacepetan sange karo kualitas lossless; ing Wondershare Video Converter Ultimate uga bisa mbantu kanggo ngobong DVDs dhewe, ngowahi video uga download online streaming klip. Ora sing pokok kabeh? Sampeyan ora kudu nginstal wae codec kanggo nggampangake playbacks minangka iku dibuntel karo pemain iku salah siji, kang tegese sampeyan bisa nonton meh wae format video ing!

Sakliyane dibangun ing prasetel setelan video paling dianjurake ing penak, sampeyan uga bisa kanthi gampang nransfer file diowahi dhateng piranti hotspot kanggo akses offline utawa hiburan ing Go.

Download Win VersionDownload Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top