Kabeh TOPICS

+

Carane Ndandani Masalah iTunes Paling umum

iTunes punika bab apik nalika tumindak minangka pamuter media senadyan kaya kabeh teknologi bisa rawan glitches lan masalah. Ddowntimes bakal kelakon, supaya kene sepuluh masalah paling gedhe karo iTunes lan carane ndandani.

Masalah 1: ora bisa Instal iTunes

Iki bisa dadi masalah iTunes. Dipriksa first komunitas support kanggo ndeleng yen wong sing ngalami masalah padha lan yen fix punika caket.

Yen sampeyan nggunakake Windows Internet Explorer 7 utawa 8, yen sampeyan ngundhuh iTunes Pop Up Blocker uga nyegah download. Go liwat proses download minangka menehi saran kene: www.apple.com/itunes/download/. Sawise iki: , a Gambar Download jendhela bakal katon.

Yen sampeyan ora bisa ndeleng iki, Panjenengan Pop Up Blocker uga nyegah iku. Yen sampeyan nggunakake Internet Explorer minangka browser Panjenengan sampeyan bisa nyetel setelan minangka nderek:

Langkah 1: Mbukak menu Internet Explorer Tools

Langkah 2: Pilih Pop-up MakDengunguk banjur Pop-up MakDengunguk Setelan.

Langkah 3: Ing jendhela Pop-up MakDengunguk Setelan, utawa ngganti tingkatan Filter kanggo "Sedheng: Block paling otomatis pop-ups" banjur klik tombol Close.

Langkah 4: Wangsul dhumateng www.apple.com/itunes/download/ banjur pencet Download Saiki tombol maneh.

Yen nggunakake browser liyane, sampeyan bakal perlu kanggo ngunjungi situs sing kanggo katon kanggo maksud apa pop-up Watesan software lan ngganti tingkat Filter liwat instruksi sing.

Genti-genti, lunak firewall bisa Watesan instalasi; kang cilik penundaan sak wentoro firewall perlu sak download. Yen sampeyan isih gadhah masalah, ana bisa dadi nomer alasan liyane. Kene sawetara tips carane ngatasi masalah .

Masalah 2: Ngundhuh interruptions

Iki bisa kedaden amarga iTunes wis ilang sambungan menyang internet utawa metu sadurunge completion, sambungan alon, utawa piranti iOS uga wis diwiwiti sak download.

Diselani Download: iPhone, iPad, utawa iPod

  • Saka Layar Ngarep, tutul app iTunes.
  • Kanggo iPhone utawa iPod utawa tutul Liyane> Download. Kanggo iPad, tutul Download.
  • Ketik jeneng akun lan sandhi.
  • Tutul biru download panah kanggo nerusake.

Yen sampeyan ora bisa ngrampungake download ing iOS piranti, sampeyan bisa ngundhuh ing iTunes ing Mac utawa PC banjur nggunakake kabel USB kanggo nyelarasake iku. Punika carane nransfer tumbas saka iPhone, iPad, utawa iPod menyang komputer .

Diselani Download: Mac utawa PC

  • Bukak iTunes.
  • Pilih  Store> Mriksa Cepak Downloads .
  • Ketik jeneng akun lan sandhi nalika dijaluk.

Kanggo masalah download tartamtu sampeyan uga bisa mriksa metu masyarakat iTunes first. Apple Insider punika sumber liyane apik informasi dianyari ing glitches lan masalah.

Masalah 3: Speaker Broken

Iki mungkin bener dadi masalah karo iTunes ora loading. Kadang iTunes wis salah sing padha sing nyedhiyani nganyari. Search ing 'iTunes koreksi' kanggo ndeleng nalika nganyari uga wis kedaden.

Masalah 4: Duplikasi

Minangka wektu liwat, sampeyan bakal nglumpukake perpustakaan massive saka lagu lan tanpa sadhar, kita bisa njupuk munggah memori kanthi lagu duplikat gambar. Ana lunak bendhelan free beda kasedhiya kanggo Ngurutake iki metu kanggo sampeyan. Kayata, Wondershare TidyMyMusic kanggo Mac cepet nggoleki liwat perpustakaan iTunes lan tampilan duplikat trek ing kelompok.

Masalah 5: ora bisa nyimpen. Sistem Ngunci

Iki bisa kelakon sakwise munggah-tanggal lan bisa dadi masalah ing bagean Apple. Dipriksa kanggo nganyari ing ndhuwur.

Masalah 6: System Crash - Mbalek Library Panjenengan

Kadang piranti njaluk ilang utawa rusak, karo kabeh swara larang regane kita ing wong-wong mau. Biasane, padha bisa njupuk. Uga, yen sampeyan nyoba kanggo nyambung lan nyelarasake piranti Apple menyang perpustakaan anyar, iTunes bakal arep mbusak kabeh isi saiki lan ngganti karo item saka perpustakaan anyar. Pisanan mati P / ngrusak perpustakaan iTunes sawise upgrade / kacilakan .

Yen komputer ora bisa titik, sampeyan isih bisa extract hard drive, sijine iku ing drive teluk external lan waras data. Iki bakal luwih gampang saka solusi alternatif .

Masalah 7: Video Ora Bakal Ngimpor

Kadhangkala yen sampeyan pindhah menyang "Ngarep Film" bagean boten nuduhake munggah ana, senadyan film bisa nuduhake ing iTunes direktori musik ing hard drive PC, ngendi sampeyan bisa duwe "Ngarep Film" sub direktori kanggo Kayata; film diimpor bakal wis disalin ana nanging padha ora mesthi wis tergabung menyang perpustakaan iTunes lan ora nuduhake munggah langsung; ana lag wektu ana ing sync kadang. 

Dipriksa lambang iCloud jejere Library pilihan pop munggah; iki uga nuduhake aktivitas ingkang lumintu. Yen pindhah menyang iTunes Gawe> Store lan busak  Sync Informasi Playback Across Piranti , film bubar diimpor bakal langsung nuduhake munggah ing dhaftar. Genti-genti, pamriksa ' Bubar Added . 'ing Library wis pilihan liyane
solusi Words kedhaftar wis ketemu kalebu:

Coba mbukak nganti iTunes, banjur klik ' Ngarep Film Videos 'ing bagean Film. Yen sampeyan duwe film kene, klik tengen lan pilih " Njaluk Info ". Ing tab Pilihan, ngganti media jenis kanggo film lan pilih OK. Film liyane bakal miwiti katon.

A bug karo jeneng berkas uga nimbulaké masalah iki. Kayata, akeh banget titik ing jeneng berkas. Supaya eg "show.S01.E02.mp4" perlu namanipun: "showS01E02.mp4" Iki bakal diimpor.

Masalah 8: Songs Kula Duwe Ora Irah-irahan

Ing paling kasus, songs  disalin saka CD  kanggo iTunes bakal nyalin karo kabeh sing 'metadata', rincian ie. Kadhangkala, sampeyan bakal arep ngganti iki. Apa sing, sampeyan bakal duwe kanggo ngowahi tags ID3 nggunakake iTunes. Punika carane .

Masalah 9: macet ing status Pre-Order

Sampeyan bisa uga pengin mriksa yen ana liburan umum ing US

Masalah 10: Keamanan nglanggar

Ketinggalan Tanggal karo Apple patches keamanan anyar ing support nganyari keamanan first. Apple bisa nganyari keamanan kaping pirang-pirang saben sasi, supaya munggah-partner keamanan ing piranti pakulinan.

Ngesyahke tombol PGP nampa minangka cara kanggo tetep aman. Apple menehi rekomendasi sing ora dipercaya tombol sing ora bisa divalidasi. Informasi kanggo ngesyahke Apple Keamanan Product PGP Key kasedhiya saka sing support keamanan PGP first . Kanggo verifikasi keaslian saka kabar keamanan, mbandhingaké teken tombol karo tombol Apple Keamanan Product.

Yen sampeyan gadhah masalah sing ora bisa nemokake solusi kanggo, sampeyan pengin mriksa website iTunes apa wis kedados lokal sampeyan lagi ing ngendi, minangka kadang iki bisa dadi masalah lokal, regional utawa nasional. Uga, sok-sok anyari kanggo iTunes uga duwe sawetara kahanan kang ora tetep; tetep dirungokake kanggo nganyari iTunes kanggo ndeleng nalika glitches njaluk tetep. Sawetoro wektu, sampeyan bisa njaluk ing tutul karo Apple kene: resmi  first status  ing  situs, Twitter, utawa  Facebook. 

Top