Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Alternatif > iSquint Alternatif: Luwih cepet lan Versatile Video Converter

iSquint Alternatif: Luwih cepet lan Versatile Video Converter

iSquint punika lunak konversi video sing iki dikembangaké kanggo Mac sistem adhedhasar Ngonversi saka siji format liyane. Iku fleksibel lan gampang kanggo nggunakake. Nanging, kedhaftar isih duwe sawetara uneg-uneg bab software iki kang mimpin kanggo drive ing panelusuran kanggo alternatif.

Apa sampeyan ing panelusuran kanggo alternatif kanggo iSquint, golèk ora luwih minangka Wondershare Video Converter Ultimate for Mac ( versi Windows kasedhiya) punika alternatif dianjurake. Aplikasi desktop iki dikembangaké kanggo sistem operasi Windows lan Mac, aturan fitur banget sing ngluwihi kinerja iSquint. Kene sawetara alasan ngene seneng Wondershare Video Converter.

Download mac version Download win version


  • Apa sapituruté iSquint Alternatif iki
  • Carane Convert Videos karo iSquint Alternatif iki

  • Apa sapituruté iSquint Alternatif iki

    Nelpon 1. Konversi

    Senajan iSquint claims Ngonversi file cepet, kacepetan konversi Sawijining punika boten dibandhingake sing Wondershare Video Converter Ultimate minangka mengko ngowahi video nganti 30 kaping luwih cepet tinimbang rate video conventional. Iki ndadekake iku pilihan sing disenengi utamané nalika nerangake nggarap file gedhe lagi rampung ing wektu cendhak banget.

    conversion speed

    2. Editing Videos

    Wondershare Video Converter, alternatif dianjurake kanggo iSquint ora mung rate video. Fungsi sing nambah pengalaman pengguna iki sing tergabung, salah siji saka kuwi fitur editing video. Iki ngidini kedhaftar kanggo nindakake editing video dhasar menyang berkas sing, nglereni sisih bayangan lan nambah sawetara fitur sing Appeals kanggo wong-wong mau. Iki ngidini kedhaftar pribadhi video.

    edit video

    3. Download Videos

    Apa sing arep kanggo ngundhuh video saka fungsi enggo bareng video kaya YouTube? Wondershare Ora sing nalika iSquint ora. Kabeh sing perlu kanggo ngetik URL video sing arep kanggo ngundhuh menyang piranti lunak lan klik tombol download. Piranti lunak bakal extract video lan nyimpen sacara lokal ing sistem lan sampeyan bisa ngowahi iku kanggo format sing kokkarepaké.

    download video

    4. Unlimited Size Konversi Gambar

    Wondershare Video Converter Ultimate Bisa ngowahi video wae tanpa ukuran lan iki gantos kanggo iSquint kang file input konversi ukuran wis diwatesi kanggo 100MB. Iki badhe mbuktekaken ora ono guno nalika nerangake konversi file karo ukuran ageng, matesi menehi kinerja.

    5. Compactible

    iSquint iki dirancang kanggo sistem adhedhasar Mac. Iki gawe katut sing ora bisa mbukak ing windows adhedhasar sistem. Nanging ing sisih loncat karo muter awak, Wondershare Video Converter kang alternatif dianjurake iki dikembangaké kanggo mbukak loro windows lan sistem adhedhasar Mac. Supaya tanpa pilihan karo bab pilihan saka sistem operasi, Wondershare Video Converter dianggo kanggo sampeyan.

    Carane Convert Videos karo iSquint Alternatif iki

    Performing proses konversi karo Wondershare Video Converter prasaja. Iku wis rampung ing telung langkah-langkah prasaja.

    Langkah 1: Seret banjur culake file utawa sampeyan bisa klik "+" tombol kanggo ngunggahaké berkas.

    Langkah 2: Pilih format output. Iki format sing arep Ngonversi file kanggo. Ana macem-macem format ing dhaftar, kiro-kiro saka MP4, FLV, AVI, MP3, MOV, DIVX lan kabèh akèh wong.

    Langkah 3: Klik ing "Convert" tombol lan proses konversi bakal miwiti.

    convert video

    Wondershare Video Converter Ultimate , alternatif dianjurake kanggo iSquint punika prasaja kanggo nggunakake. Njupuk kauntungan saka sawijining fitur dina lan nambah pengalaman pangguna.

    Download mac version Download win version

    -Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

    Top