Kabeh TOPICS

+

Cara Instal Flash ing PC / Mac / Android / iPhone / iPad

Artikel iki ngandhani carane nginstal lampu kilat ing komputer (Windows lan Mac), piranti Android lan iOS piranti.

Part 1: Instal Flash ing komputer

Adobe Flash Player bakal kudu diundhuh yen sampeyan pengin ndeleng akeh situs kang interaktif lan duwe animasi. Pangguna Mac bisa ngundhuh langsung saka website Adobes. Sampeyan banjur kudu nginstal program sadurunge sampeyan bisa miwiti nggunakake macem-macem situs web. Priksa manawa komputer bakal syarat pamuter Flash.

1. Menyang download Adobe flash, kaca kapacak ing ngisor iki. Klik tombol download kang sampeyan bisa ndeleng. Banjur download bakal diwiwiti.

2. Nalika download lengkap, sampeyan kudu klik kaping pindho download file.

3. 3. Priksa manawa Flash Player installer downloads menyang komputer. Yen bar mandheg obah sadurunge wis diundhuh baleni langkah 1. Yen isih ora download menyang troubleshoot Flash player download.

4. Flash iki Player jendhela bakal katon.

5. Sampeyan kudu miwiti instalasi, klik kaping pindho lambang Instal Adobe Flash Player. Yen sampeyan ndeleng kothak dialog takon kanggo mbukak installer, klik Mbukak.

6. Ketik jeneng pangguna milih lan sandhi sing sampeyan gunakake kanggo mlebu menyang komputer.

7. Nalika kothak iki katon klik sabanjure ing Flash Update Player jendhela Gawe.

8. Yen pesen kesalahan katon, nutup pesen.

9. Nalika sampeyan ndeleng pesen "Instalasi diganti," klik Rampung. Sampeyan saiki bisa mbukak browser Panjenengan kanggo ndeleng situs sing wis kasil diinstal Flash Player.

Part 2: Instal Flash ing telpon Android lan tablet

Ing Android ana support resmi lampu kilat saiki, supaya ora keamanan liyane utawa support nalika iku lunga salah. Sampeyan bisa nyana masalah stabilitas sawetara yen sampeyan nggunakake Android 4.2. Mung ngelingi kanggo ngaktifake maneh sawise nggunakake kanggo keamanan dhewe. Sampeyan kudu tablet utawa telpon kang nganggo ing Android 2.2 kanggo 4.1. Sampeyan bisa mriksa dening looking ing setelan - Babagan telpon / tablet, lan ndeleng saka ing kono yen sing kompatibel. Priksa manawa sampeyan duwe Simpenan browser jejere Google Chrome, Chrome ora ndhukung Lampu kilat, banjur sampeyan kudu dipriksa app kanggo internet utawa browser. Njupuk Flash gampang.

1. First sampeyan kudu ngomong piranti iku ok kanggo instal app saka sumber sing ora Google play. Ana bakal kothak ditandhani sumber sing ora dingerteni ditemokaké ing setelan - aplikasi kanggo Android 4. - Setelan - keamanan.

2. Ngundhuh lampu kilat kanggo aplikasi Android ngundhuh ing telpon utawa tablet. Iku bakal ngundhuh file saka Adobe.

3. Narik mudhun wilayah kabar banjur tutul file kanggo nginstal. Kanggo konfirmasi tunyuk nginstal ing layar sabanjuré.

4. Menyang browser telpon Simpenan nalika Flash wis diinstal. Google Chrome ora ndhukung app diinstal anyar.

5. Kanthi Android 3.0 utawa mengko model, pindhah menyang menu, kang telung titik jejere baris Panjenengan - Settings- advanced- Ngaktifake plug in. Pilih tansah on dhisik Kanggo ngaktifake isi Flash, utawa dadi Milih kanggo ngaktifake milih dikarepake. Kanggo Android 2.2 lan 2.3 menyang menu - Settings- linuwih, kene ngendi sampeyan bakal nemokake ngaktifake pilihan.

6. Sampeyan kudu siap kanggo nggunakake.

Sawise iku lagi apa, busak sumber sing ora dingerteni supaya telpon utawa tablet aman.

Part 3: Instal Flash ing iPhone lan iPad

Kanggo nginstal Flash ing iPad sampeyan bakal kudu jailbreak iPad. Tindakake langkah ing ngisor iki:

1. Sampeyan kudu nginstal OpenSSH. Masanger, 'search tab' jinis mbukak tutul ing OpenSSH. Nginstal iki banjur urip maneh iPad.

2. Sampeyan kudu nyambungake iPad karo komputer lan priksa manawa sampeyan wis ora tak iTunes mlaku.

3. Ngundhuh lan nginstal banjur bebek cyber kanggo Mac utawa WinSCP kanggo windows banjur ketik rincian ing ngisor iki kanggo mlebu.

Bebek Cyber

  • Server: Ing alamat IP saka iPad. Setelan - Wi-Fi -Panjenengan Jeneng Network -
  • Jeneng Pangguna: ROOT
  • Sandi: Alpine
  • Protokol: SFTP (SSH Gambar Transfer Protocol)
  • WinSCP

  • Hostname: Alamat IP saka iPad. Setelan Wi-Fi
  • Jeneng Pangguna: ROOT
  • Sandi: Alpine
  • Protokol: SCP
  • 4. Download file frash.deb saka link ing ngisor iki.

    5. Go kanggo / var / ROOT / direktori media lan nggawe folder disebut Masanger. Berkas karo sing disebut Auto nginstal.

    6. Sampeyan banjur ngirim nyalin liwat file Frash.deb kanggo otomatis nginstal folder.

    7. Sawise sampeyan wis diwiwiti iPad sampeyan wis rampung. Nelusur Situs adhedhasar Flash.

    Kanggo njaluk lampu kilat ing iPhone iku rada beda kanggo sing iPad. Tindakake langkah dening instruktur langkah lan sing ora bisa mbukak salah. Sampeyan kudu kunjara break piranti ios karo jailbreak Me.

    1. Sampeyan kudu nginstal OpenSSH. Mbukak Masanger, tutul padosi ing OpenSSH. Nginstal app iki urip maneh sing iPhone.

    2. Sampeyan perlu nyambungake iPhone karo komputer. Priksa manawa sampeyan wis ora tak iTunes mlaku.

    3. Banjur ngundhuh lan nginstal bebek cyber kanggo Mac utawa winSCP kanggo windows. Sampeyan bakal banjur kudu tindakake langkah sabanjure mlebu menyang iPhone.

    Bebek Cyber

  • Server: Alamat IP saka iPhone / iPad / iPod. Setelan Jeneng -Wi-Fi -Panjenengan Network
  • Jeneng Pangguna: ROOT
  • Sandi: Alpine
  • Protokol: SFTP (SSH Gambar Transfer Protocol)
  • WinSCP

  • Hostname: Alamat IP saka iPhone / iPad / iPod. Setelan Jeneng -Wi-Fi -Panjenengan Network
  • Jeneng Pangguna: ROOT
  • Sandi: Alpine
  • Protokol: SCP
  • 4. Sabanjure sing perlu kanggo ngundhuh frash-0.02.debfile saka link ing ngisor iki:

    5. Go kanggo / var / ROOT / direktori Media lan nggawe folder disebut 'Masanger' banjur nggawe file liyane disebut 'otomatis nginstal' nang folder masanger.

    6. Nyalin file frash-0.02.deb lan sijine iku menyang 'otomatis nginstal' folder.

    7. Saiki sampeyan kudu miwiti maneh telpon lan sing lengkap. Sampeyan bisa nelusur Situs adhedhasar lampu kilat; sampeyan mung kudu klik ing teks lampu kilat kanggo muter isi lampu kilat.

    Priksa manawa sampeyan wis gawe serep kabeh isi telpon sadurunge sampeyan instal lampu kilat ing telpon. Sampeyan ora arep ilang wae data penting.

    Top