Kabeh TOPICS

+

A Beginner kang Guide Kanggo Nggunakake Vine

Vine iku layanan online short-wangun kang ngijini kedhaftar ngrekam lan ngowahi lima enem-liya-dawa looping klip video lan Revine, utawa nuduhake kiriman wong 'karo pandherekipun. Ing artikel iki, kita bakal nuduhake sawetara langkah dhisikan elinga supaya operate Vine paling èfèktif malah yen sampeyan wis mung diundhuh aplikasi.

Results samesthine

Sawise maca artikel iki, mugia, sampeyan bakal bisa ngerti aplikasi liyane cetha supaya sampeyan bisa nggunakake tanpa panuntun dhumateng luwih ing mangsa. Aside saka iki, kita uga ngarep-arep sing bisa mbantu sampeyan nyambungake karo wong liya ing saindhenging donya luwih èfèktif video. Kene rincian carane nggunakake Vine lan ngirim pesawat banget dhewe video ing proses uga.

Part One: Nggawe Rekening lan tondo asto Ing

Langkah Salah: Kaping kabeh, sing perlu kanggo ngundhuh aplikasi saka nyimpen. Aja padha sumelang amarga aplikasi babar blas free. Sampeyan ora kudu nglampahi repes kanggo njaluk aplikasi dhewe cepet tinimbang mengko.

Langkah Two: Ing langkah sabanjure nggawe akun. Sawise sampeyan wis kasil diundhuh aplikasi, sampeyan saiki bisa mbukak Vine lan klik ing tandha karo tombol Twitter. Tombol iki colored biru. Aside saka iki, sampeyan uga bisa mlebu email kanthi ngeklik tandha ing saiki tombol.

Langkah Tiga: Sawise iki, sampeyan bakal duwe keasliane tandha ing Diverifikasi kanthi ngeklik ing ngidini. Banjur sampeyan bisa nambah gambar kanthi ngeklik ing lambang balon. Sawise iki, klik sabanjuré. Yen sampeyan milih kanggo mlebu ing email, sampeyan mung kudu tindakake njedul kasil nglakoni.

Part Two: Nyambungake karo Friends

Ing bab sabanjure sing bisa nindakake bab iku kanggo njelajah aplikasi dhewe. Kene sawetara langkah kanggo tindakake supaya kanggo njelajah Vine èfèktif.

Langkah siji: Sampeyan bisa miwiti mengkono paling kanggo golek pangguna Vine liyane sing bisa nyambung menyang. Sampeyan salah siji bisa nemokake wong anyar utawa temokake wong sing wis ngerti. Sampeyan bisa pindhah menyang profil Panjenengan dhewe kanthi ngeklik ing sisih kiwa lambang sudhut sing omah ndhuwur. Sawise sampeyan wis rampung iki, menu gulung mudhun bakal katon. Saka ing kono, sampeyan bisa milih profil.

Langkah Two: Senadyan sik njongko profil, sampeyan bisa klik ing lambang sing katon kaya wong loro dumunung ing pojok tengen ndhuwur layar. Sawise iki, sampeyan bakal diwenehi pilihan kanggo golek kanca-kanca liwat buku alamat utawa dhaftar Twitter.

Langkah Tiga: Sampeyan uga bisa milih kanggo golek kanca-kanca kanthi manual kanthi ngeklik ing kaca nggedhekake. Sesampunipun, sampeyan bisa bali menyang kaca ngarep lan gulung mudhun kanggo ndeleng sawetara saka video sing kanca-kanca wis diunggahaké. Elinga yen sampeyan bisa muter video mung sawise sampeyan wis scrolled liwat.

Tiga: Carane Golek Great Videos ing Vine

Langkah 1: Yen sampeyan arep kanggo ndeleng video liyane, sampeyan bisa nunyuk lambang ing sudhut kiwa ndhuwur lan klik njelajah. Sampeyan banjur bakal bisa kanggo milih kanthi kategori lan ndeleng video aside saka dhewe.

Langkah 2: Yen kowe seneng ndeleng video populer utawa tren, klik populer saiki luwih. Aside saka iki, sampeyan uga bisa klik ing sembarang topik ing njelajah layar kanggo bisa ndeleng video liwat lapangan sing.

Iki mung sawetara saka tunjangan sing bakal njaluk saka nggawe akun Vine. Yen sampeyan arep kanggo mangerteni sing luwih lengkap bab iki, mangga ora ragu-ragu kanggo ngunjungi situs sing sanalika sampeyan bisa. Sampeyan bakal temtunipun ora Getun iku sanalika sampeyan miwiti njajahi.

Part Four: Carane Priksa Videos karo Vine App

Saiki sing duwe akun lan ngerti carane golek kanca-kanca, sampeyan nerusake kanggo nggawe video dhewe lan upload iku. Punika carane.

Langkah Salah: Kaping kabeh, sampeyan bisa pindhah menyang Layar Ngarep. Sampeyan bisa nindakake iki kanthi ngeklik gambar ditemokaké ing sudhut kiwa ndhuwur layar. Sabanjure, sampeyan bisa klik ing lambang kamera video, wektu iki ing pojok tengen ndhuwur layar. Sawise iki, layar bakal dadi kamera video lan sampeyan bakal bisa tumuju lan njupuk tindakan menarik sing bakal arep dijupuk.

Langkah Two: Njaga driji dhateng layar kanggo sawetara detik. Sawise iki, sampeyan bisa saiki mung mbusak driji saka piranti lan nglakoni bab sing padha liwat maneh. Sampeyan bisa mbaleni tumindak minangka kakehan sing kaya nganti wektu iki lagi aktif. Tansah elinga aplikasi mung cathetan video nalika driji ing layar dhewe. Saben video bakal tahan nganti 6 detik dawa.

Langkah Tiga: Sawise nggawe video, sampeyan saiki bisa pindhah babagan nuduhake karo liya-liyane. Kaya karo YouTube, sampeyan bisa nulis gambaran ing kothak ing ngisor iki. Sampeyan uga bisa kanggo nambah lokasi kanggo tags video. Aside saka iki, sampeyan uga bisa nambah saluran dhewe. Iki kalebu aliran kaya komedi, kéwan, hiburan, sports, etc.

Langkah Four: Sampeyan uga bakal diwenehi pilihan kanggo ngirim video ing Vine lan situs media sosial kayata Twitter utawa Facebook. Sampeyan bisa nindakake iki kanthi milih platform sing wong sing kaya video kanggo nengeri.

Sawise iki, klik rampung lan video bakal otomatis diunggahaké kanggo apa wae platform media sosial sing wis dipilih.

Part Lima: Ngatasi masalah Top 5 Vine Masalah

Minangka jubilant kita sing Vine punika pungkasanipun ing Android, kita sing page ngakeni bilih ing kana isih ana sawetara kinks bisa metu. Nang bagian iki bakal mbantu ngerti ndhuwur limang masalah sing bisa sapatemon lan bisa mutusake masalah iku sanalika bisa.

  1. Masalah pisanan sing bisa nemokke karo Vine iku jumlah cilik saka papan cache dhuwur. Iki tegese ana mung sakepel video Vine sing bakal bisa kanggo nyimpen ing cara mung device.The kanggo ngatasi masalah iki kanggo saiki iku kanggo cache saya cetha kanggo ngresiki metu memory.And digunakake mbebasake sawetara papan.
  2. Masalah liyane sing bisa Tembang iku dumadakan ora cukup memori ing telpon Android device.To ngatasi iki, sampeyan bisa pindhah menyang setelan lan priksa manawa dipriksa ing status.As memori sanalika sampeyan ndeleng sing iku meh lengkap, banjur wektu dhuwur kanggo sing kanggo mbusak cache.
  3. Saliyane iki, masalah liyane sing bisa nemokke nalika nerangake bab nggunakake Vine iki kangelan bisa ing nanemake links.Heres video carane ngatasi iku:
  4. Sampeyan kudu nggawe manawa Vine ora hyperlinked.If URL ditampilake ing werna link dhewe, banjur iku paling kamungkinan alamat hyperlinked.To iki, sampeyan mung kudu milih kabèh link banjur klik Pedhot ing editor toolbar visual. Sawise iku unlinked, iku bakal katon ireng.

    Priksa manawa kanggo nggawe URL minangka line.This siji sing ana ngirim ora whitespace utawa karakter liyane ing antarane URL dhewe.

  5. Kanggo nyegah hacking uga, sampeyan kudu mesthekake yen setelan keamanan lan privasi panjenengan kanggo telpon on.Do ora menehi adoh sandhi gampang lan priksa manawa sampeyan tetep telpon ing Panggonan safest bisa.
  6. Pamungkas, sampeyan kudu nggawe manawa sampeyan lagi dianyari karo dandan paling anyar sing aplikasi kudu provide.If sampeyan perlu kanggo nganyari aplikasi, sampeyan kudu nglakoni tanpa delay.Failing kanggo nindakake iki bakal males piranti guna.

Part Six: Katelu Party Vine Aplikasi

Yen sampeyan isih gadhah kangelan babagan carane nggunakake Vine, ana aplikasi tartamtu sing bisa luwih gampang kanggo nggunakake lan bisa mbantu ngatasi kabeh masalah nalika nggunakake Vine.

vine flow
1. Vine mili
Iki aplikasi free sing bisa digunakake kanggo ndeleng video Vine ing telpon. Sampeyan uga bisa nggunakake app iki kanggo nelusuri video favorit malah yen sampeyan ora duwe komputer. Wigati dicathet menawa aplikasi tartamtu ora ngupload video lan mung ndeleng video sing wis dikirim.
whine
2. Whine
Aplikasi tartamtu kasedhiya kanggo pangguna blackberry. Kanthi aplikasi iki ing tangan, sing ora mung bisa kanggo nonton video, sampeyan uga bakal bisa kanggo ngunggah, ngrekam lan nggawe Vines saka ngeruk karo ease.
6sec
3. 6Sec
Iki aplikasi Vine kanggo telpon Windows. Liwat aplikasi tartamtu, sampeyan uga bisa upload, nggawe lan ngedit video Vine banget dhewe gampang lan tanpa wektu tundha. Iku uga free download kaya kabeh wong.

Pangeling tambahan

Wangsulan: Bab ingkang paling penting kanggo elinga waspada nalika nerangake bab nggunakake akun Vine utawa akun sosial media liyane. Sampeyan ora bisa banget manawa nalika nerangake keamanan lan safety, utamané online. Môngka sampeyan kudu dadi arang banget ati-ati. Yen ora, sampeyan bakal mungkasi munggah nggawe kabeh gambar pribadi sing kasedhiya ing web.

Kajaba iku, nggawe manawa kabeh sandhi sing disimpen kanthi aman adoh nang endi wae pribadi supaya ora gampang njupuk dening wong sing dingerteni kanggo sampeyan. Kanthi cara iki, sampeyan bakal aran kurang kuwatir bab nggunakake akun Vine ajeg.

Top