Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Download > Carane Download Podcast tanpa iTunes

Carane Download Podcast tanpa iTunes

Apa sing Podcast?

Senadyan kalebu Pod ing tembung, podcast ora mung kasedhiya kanggo iPod - iku mung cara saka ngirimke file audio utawa video digital kanggo komputer, utawa tablet sing bisa ngrungokake utawa nonton karo macem-macem pamuter media . Kaya sampeyan bisa ngatur kanggo duwe koran esuk Panjenengan dikirim utawa nyetel PVR kanggo ngrekam gambar TV favorit, sampeyan bisa langganan podcast sing kasengsem ing. Lagi banjur otomatis podcasted kanggo sampeyan supaya sampeyan bisa nonton utawa ngrungokake wong ing wektu sing cocog karo sampeyan.

Carane Download Podcast a?

Sampeyan bisa nyambung online lan download podcast saka akeh internet beda lan salah siji stream mau nggunakake pamuter media favorit utawa nyimpen kanggo diputer mengko. Cara iki mratelakake entuk manfaat tombol Podcast kang, kita kasebut ing ndhuwur, iku padha teka ing komputer kanthi otomatis. Kanggo podcast siji iki saka sethitik entuk manfaat nanging nggunakake paling umum saka podcast iku wis isi seri dikirim. Iki bisa dadi Bulletin warta grafik, episode paling anyar saka sinetron favorit utawa program ing subjek sing utamané interested in Kanggo duwe iki dikirim kanthi otomatis perlu dilakoni loro iku -. Sepisanan download klien kanggo njaluk podcast lan sareh, langganan podcast.

1. Podcast Klien

Podcast sing disebarake liwat internet kanthi nggunakake Feed kang banjur ngangkat munggah dening polong keno lunak dikenal minangka klien. Sawetara sing gedhe-gedhe luwih populer sing Winamp, Zune & Jus. Wikipedia wis dhaftar lengkap http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_podcatchers . Akeh saka klien iki uga bakal ngirim podcast menyang pamuter media nalika sampeyan masang menyang komputer.

2. Langganan Podcast a

Akeh saka klien kadhaptar ndhuwur uga duwe pranala menyang Podcast Feeds nanging sampeyan uga bisa golek sumber kabeh liwat internet. Kanggo warta podcast nyoba radio utawa TV saluran warta sing paling disenengi. Kanggo hiburan iku sing paling apik nggunakake search engine kang bakal bantuan mbatesi pilihan ageng.

Sampeyan uga bisa nyoba situs sing spesialisasine ing isi Podcast kayata CastRoller utawa Spokenword, iki ngatur podcast menyang kategori utawa saluran supaya iku luwih gampang kanggo nemokake isi sing kasengsem lan sawetara uga bakal nggabungake feed menyang browser internet.

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top