Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > iPhone > GOM Player Kanggo Mac

GOM Player Kanggo Mac

Krungu pamuter GOM kanggo arang-arang nanging ora kasedhiya kanggo Mac? Iku cantik sedih mikir sing kok ing bumi bakal gawe arep kanggo matesi kedhaftar kanggo mung nduwèni siji serambi saka sistem operasi? Ora bakal akeh luwih gampang kanggo pangguna pungkasan kanggo bisa kanggo nggunakake persis Piece padha lunak ing siji sistem saka pilihan sing? Ketoke, kita lagi kabeh looking ing saka perspektif sing beda. Iku donya bisnis ngendi kabeh kabeh babagan kompetisi lan nuduhake pasar. Uga, makane kita wis nyoba kita paling apik kanggo tokoh metu apa sampeyan bisa nggunakake minangka alternatif kanggo GOM player lan mesthi iku kanggo Mac wiwit Window kang uga dijamin.

Alternatif 1: VLC Media Player for Mac

VLC pamuter media wis watara kanggo luwih saka 10 taun, pisanan diwiwiti minangka project akademisi nanging mengko digawe kasedhiya kanggo umum ing sangisoré lisènsi GNU General Public. Versi banget pisanan pamuter iki durung resmi dirilis nganti taun 2009 lan iku didownload ing paling platform kayata Windows, Mac OS X, Linux lan etc Sanajan versi Mac dianggep dadi release sing luwih anyar, sing sadurunge wis digunakake ing Windows bakal nemokake iku banget menowo.

gom player for mac-vlc

Amarga mirip ing syarat-syarat fitur, VLC pamuter media mbokmenawa bakal ing ndhuwur dhaftar Panjenengan minangka pemain bal GOM alternatif kanggo Mac. Susah, sampeyan bakal kantun tampilan awake minangka iku mung digunakake ing Windows lan platform liyane nanging ora kanggo Mac OS X! Yen sampeyan perlu rincian liyane ing sawijining fitur, mung tindakake link kene .

Alternatif 2: Wondershare Player kanggo Mac

Pamuter GOM sabanjuré dianjurake alternatif kanggo Mac bakal Wondershare Player . Sawise maneh, sing lagi diwenehi pilihan ngundhuh dhateng non-Mac sistem operasi liyane yen pengin; ing kasus iki ing Windows. Iku ora diwatesi mung Mac OS. Apa relief iku ora? Sing paling bisa menehi rekomendasi kanggo kanca-kanca sing lagi ora nggunakake Mac yen pancene kaya iku.   

Minangka gambaran ing ngisor iki, tombol tumindak biasa cantik akeh digawe diakses utawa glethakaken metu kanggo penak pangguna. Sampeyan bisa gampang puter maneh, ngaso, mungkasi, maju cepet, njupuk dijupuk sworo seru, nggedhekake kanggo ukuran layar wutuh lan akeh liyane ing garis menu ing ngisor antarmuka.

wondershare player for mac

Beda antarane Alternatif

Ing comparison kanggo VLC pamuter media, sampeyan bisa nyana pamuter Wondershare kang bisa kanggo miwiti utawa miwiti aplikasi sawijining luwih cepet. Ing sisih ndhuwur, sampeyan bisa ngaso njamin sing puter maneh file wis rampung ing proses permukaané karo kinerja liyane anteng. Ing, Maksudku tubrukan kurang utawa PC njupuk nggantung setengah dalan liwat pemandangan macem. Sing bab pungkasan sing arep kedaden. Ana uga dhukungan luwih apik kanggo video HD lan iku bakal njupuk munggah kurang memori panggunaan CPU. Kejabi, sampeyan bakal teka kanggo sok dong mirsani sing desain lan antarmuka iku luwih resik lan langsung, Empu nyaman catering kanggo meh saben jenis kedhaftar, klebu saka wiwitan.

Ing kakurangan, Nanging, sawetara saka tombol tumindak biasa bisa uga ora dadi Versatile dibandhingake VLC pamuter media. Sampeyan bisa nemu salah nalika nerangake seeking nerusake kanggo pemandangan tartamtu. Nanging isih, Jeksa Agung bisa ngetokake ora siji banget nyoto kajaba sing lagi siji sing pamirso sing kathah duwe karep saka seeking kabeh cara liwat. Yen sing paling cilik, Alternatif 1 bakal Pas luwih. Fitur sing pamuter Wondershare ora ing par karo pamuter media VLC bakal subtitles. Iku kurang atos lan luwih presented ing VLC pamuter media aku kudu ngomong.  

Ana sing lunga, sing tampilan saka loro alternatif sing mbokmenawa bisa nyoba metu minangka pamuter GOM kanggo Mac. Aja lali kanggo mugi kula ngerti carane wong iku mbukak sawise nyoba!

Download Mac VersionDownload Win Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top