Kabeh TOPICS

+

Top 10 Free Music Video Makers


Bubar, ana nomer akeh seniman kang profesional lan amatir sing looking for a set sampurna saka music nggawe video piranti lunak sing bisa padha digunakake kanggo nyepakaké video music sing. Nalika babagan luwih saka wong are looking for nggawe software video musik sing bakal free! Sawise kabeh, sing ora seneng nggunakake perangkat sing aman sing bisa menehi keuntungan luwih saka sawetara sing gedhe-gedhe mbayar!

Minangka solusi kanggo sing seniman kang profesional lan amatir sing are looking for sawetara migunani lunak nggawe video music free, kita wis analisa lan diurutake metu 10 ndhuwur produsen video music free paling migunani metu ana. Maca lan mangerteni pesawat sing bakal ndhukung kabutuhan.

free music video maker

Urutan 10. Zwein Stein

Looking for lunak sing bisa nangani mbukak ageng serially? Ngidini kita to introduce sampeyan Zwein Stein. Compositing video lan editing sistem non-linear iki freeware dirancang brilliantly kang nawakake sawetara fitur paling majeng sing ora katon ing panggenan liya.

Sampeyan uga bisa ngowahi nganti 256 video, audios, isih klip gambar, saben nganti maksimal 64 efek Renteng serially. Sampeyan bakal tresna prasaja lan gampang kanggo nggunakake antarmuka. Iku bakal desain iku mung cara sing arep dadi. Cropping, panning, lan efek adat bisa digawe gampang karo bingkai tombol otomatis.

Mbok menawa mung drawbacks saka program iki sing tansah iku mudhun sing: kerjane alon nalika program sing mlaku, lan ora ndhukung media external muter piranti.

Summing munggah fitur, lunak iki mesthi sing nggawe apik tenan.

Urutan 9. Seneng banget Free DV

Iku duwe fitur editing video non-linear apik tenan lan antarmuka temen bayangan saka sistem Seneng banget profesional. Iku bisa dijupuk, suntingan, clip, proses lan output loro audio lan video mung cara sampeyan kudu dadi.

Iku dibangun uga supaya akeh saka piranti lunak saingan profesional durung ngadeg kasempatan ing kompetisi nalika dibukak. Ing kasunyatan, Seneng banget Free DV dadi populer sing Seneng banget Teknologi mutusaké kanggo nutup mudhun program iki minangka padha felt iku panggolekan munggah kompetisi karo produk Pro Seneng banget dhewe.

Senajan Seneng banget Teknologi wis mandhap lunak iki resmi, Seneng banget Free DV isih dikenal lan digunakake dening akeh menehi panyengkuyung ing saindhenging donya.

Yen sampeyan iku artis sing looking for gampang nggunakake piranti lunak karo kabeh fitur dhasar perlu kanggo nggawe video music, iki soko sampeyan kudu mriksa metu.

free music video maker

free music video maker

Urutan 8. lilin

Lilin nggunakake percepatan grafis kertu video komputer kanggo nggawe efek paling apik ing nyata-wektu. Top-mudhun compositing lan mode multi compositing bisa digawe ing video Unlimited lan trek audio. Nggawe efek apik karo 2D 3D Plugins lan arepe. Nyipta nggunakake pribadi 3D Srengenge katon padhang lan objek 3D sing paling apik, bab pencahayaan, bayangan, generator teks etc. nggawe Rotomate lan njupuk menyang tingkat anyar kabèh. Salah siji fitur paling apik lilin iku ndhukung sawetara saka sudhut Plugins kanggo kedhaftar kanggo nggunakke kemampuan kanggo tingkat sawijining maksimum. Input file lan output bisa digawe liwat saringan. Filter SDK kasedhiya kanggo ease saka nggunakake. Ing AVI lan Monggo format ndhukung audio teken kanthi nggunakake Audio Codecs diinstal ing PC.

Drawbacks sing narik lilin mudhun saka situs luwih sawetara nanging tenan efektif. Kasekengan sawijining kanggo menehi hasil karo Jarak lan timbre tingkat audio punika drawback utama page. Kang sabanjuré iku uga dadi alon ing PC karo konfigurasi kurang amarga sawetara saka sudhut sawijining plug-in.

Urutan 7. Virtual DJ

Lunak gratis iki dibangun kanggo pangguna sing seneng ngarep DJ lan aktivitas music nyawiji. Karo kabeh fitur umum perlu kanggo mbentuk nganti musik, gampang mangertos antarmuka kanggo nyetel video mung cara sing arep dadi, lan DJ apik gayane kaya katon - Sampeyan bakal pancen tresna lunak iki.

Sampeyan bisa njelasno ngalahaken saben menit kanggo sampeyan lan uga nindakake deteksi tombol kanggo efek selaras. Wis bank clip kanggo muter klip video; wektu nyata ngrekam lan nyimpen-fitur saka musik menyang komputer; wektu nyata casting web mau; komputer ngalahake kothak kanggo nyawiji virtual; antarmuka banget intuisi.

Nanging ana sawetara incapability cilik saka program iki: iku ora bisa nyambung karo Perkakas music kaya gitar listrik, lan keyboard. Plus iku tansah ing njupuk papan disk minangka pilihan. Yen sampeyan mikir sing nyaman karo, banjur iki apa sampeyan are looking for.

free music video maker

free music video maker

Urutan 6. asam Xpress

Sony wis announced sing lunak asam Xpress versi gratis menang nggawe alat musik. Asam Xpress wis dibangun kanggo ngatasi kabeh kabutuhan bisa tumitah music saka sawijining kedhaftar. Freeware iki versi 10-trek lunak asam kanggo ngrekam musik, editing lan nyawiji.

Nanging ngidini editing MIDI apik. Multiple acara bisa disusun per track. Video nulis biji trek cumawis. Sampeyan bisa masang swara langsung karo rekaman audio manggon. Doyo ing fitur ngrekam cumawis. Encode file MP3 Unlimited. Seneng fasilitas saka sulih support teken wektu. Sampeyan bisa gampang sinau carane nggunakake aplikasi kanthi nggunakake tutorial interaktif "Tampilake Me Carane". Envelope Freehand teken fitur uga kasedhiya.

Sakabèhé, lunak iki wis dibangun ing gamblang karo kabeh komponen dibutuhake dikempalken munggah menyang iku.

Nggunakake lan nggawe video music dikarepake mung kaya cara sing arep.

Urutan 5. Blender

Senajan Blender utamané pipo nggawe 3D, iku uga dibangun karo audio banget kuat lan video nggawe Kapabilitas.

Blender bisa digunakake kanggo nggawe video music tingkat maestro nggunakake sawijining Swara urutan Editor (SSE) kang minangka bagean saka Video urutan Editor (Kabeh). Ngandhut multi-trek Audio urutan Kothak piranti. Penggunane bisa nambah file WAV saka hard disk minangka file, utawa minangka dienkode ing film, banjur nyampur nggunakake kurva IPO kanggo Ngontrol volume. Rekaman swara bisa rampung langsung kanggo Blender lan nyetel tingkat pitch lan kacepetan berkas. Blender bisa nyetel video karo Kabeh lan sampurna nyetel karo Audio kanggo mbentuk video music lengkap. Yen perlu, bisa malah nggawe karakter nggunakake fitur nggawe 3D banjur nggunakake karo file video sing wis ana lan file audio kanggo mbentuk karakter anyar. Malah gerakan tutuk saka obyek animasi bisa diselarasake karo file audio kanthi nggunakake Blender.

Mbok loro drawbacks utama nggunakake Blender iku bakal perlu pakar Blender kanggo nggawe video music sampurna minangka program wis antarmuka banget Komplek lan ora ndhukung nggunakake piranti external wae.

music video maker

music video maker

Urutan 4. Video FX Music Video Maker

Video FX Music Video Maker punika sugih ing fitur needed kanggo nyepakaké Panjenengan Music Video lan nuduhake metu donya tengen saka telpon Android piranti.

Program wis dibangun ing importir audio lan rate kanggo AAC, ogg, wav lan audio m4a trek. Iku wis luwih saka 50 efek ing total: Film, Roh, Kartun, Neon, Film, Stroboscope, Paper, pangilon lan akeh liyane. Mung pilih file mp3 ing telpon utawa gunakake mikrofon panjenengan. Iku nduweni fitur Mulai Timer kang bakal ngidini sampeyan kanggo wektu tundha rekaman saben clip lan menehi wektu kanggo njaluk siap kanggo ngrekam. Fitur ngaso otomatis mbantu ngaso ngrekam otomatis tanpa ndemek tombol ngaso. Mode Maju cumawis. Iku wis dibangun ing pamuter kanggo nonton favorit direkam film. Nanging ndhukung loro kamera ngarep lan mburi telpon / tablet kanggo ease saka rekaman. Plus wis tak fitur intuisi sange sing bakal nggawe sampeyan tresna cara makaryakke kanggo sampeyan. Paling ora, nanging mesthi ora paling, iku ngidini nuduhake menyang YouTube, Facebook lan jaringan sosial karo sawetara klik.

Summing munggah kabeh fitur iki, iki mesthi app sing bakal narik kawigaten paling produsen video music modern.

Urutan 3. Ubuntu Studio

Varian iki selaras Ubuntu iku tantangan angel kanggo akeh saingan profesional metu ana. Karo sawetara multimedia lan nggawe isi program audio, grafis, video, photography lan publishing - Ubuntu Studio fokus ing kepuasan pangguna maha freeware mbukak sawijining sumber.

Installer wis plugin kang ngidini pangguna kanggo milih kang packages kanggo nginstal - audio, video, Graphics, photography lan publishing. Ubuntu wis aktif fitur iki supaya kedhaftar ora perlu kanggo nginstal kabeh paket. Ubuntu Studio merges Linux kode kurang-kemungkinan karo Linux umum supaya nambah streamlines lan ana dening kabeh owah-owahan umum Linux liyane kanthi.

Struktur menu sawijining dianggo ing sembarang lingkungan desktop. Wis manggon DVD; Instalasi adhedhasar GUI; kernel kemungkinan kurang diinstal minangka standar. Varian iki ngarang lan ngarahke ing audio, video lan Graphic penggemar GNU / Linux iku pancen nggawe paling apik dening tim Ubuntu.

Urutan 2. iLife 2013

Iki Suite free sange Apple, dibangun kanggo iOS lan Mac nerangake karo tuku saka piranti apa wae Mac utawa iOS. iLife digawe kanggo dealing with kabeh kabutuhan multimedia kedhaftar. Iku collaboration saka sawetara aplikasi kuat sing bisa metu asil biasa.

iLife 2013 ngandhut GarageBand, kang ngidini kedhaftar kanggo nggawe musik utawa podcast. Sawijining streamlined digital audio pangkalan lan music sequencer bisa ngrekam lan muter maneh macem-macem trek audio. Dibangun ing saringan audio nggunakake standar Audio Unit kanggo saéngga panganggo kanggo nambah trek audio karo macem-macem efek. 16-dicokot lan 24-dicokot Resolusi Audio bisa direkam. Iku tunes mbiyantu sistem karo imbuhan Jarak, kang bisa tiru efek Auto-Tune sawise dirungokake kanggo maksimum. Iku klebu sawetara saka sudhut instruments lunak virtual kang bisa digunakake kanggo nggawe anggota asli utawa muter musik manggon kanthi nggunakake sawijining "fitur typing musik" liwat nggunakake keyboard USB MIDI disambungake menyang komputer, keyboard virtual ing layar, utawa dening nggunakake keyboard QWERTY. Wis fitur-fitur gitar banget sing bisa nggunakake macem-macem amplifier simulasi, kothak Pangeranku, lan efek pemroses. Sampeyan bisa malah nyambung gitar kanggo Macs nggunakake antarmuka USB utawa dibangun ing input. Kisaran Wide fasilitas editing MIDI kasedhiya. A koleksi ageng Kursus music sing ditemokaké ing GarageBand kang wulangan Store. Sampeyan bakal nemokake nomer songs populer kaya Apologize dening Justin Timberlake, Angel By Sarah Mclachlan lan akeh liyane. Tambahan tambahan ons kaya Packungen Jam lan MainStage kanggo nambah efek liwat nggunakake Remix Tools, irama Section, Symphony Orchestra, World Music lan Swara, 40 dibangun ing instruments kalebu papan tombol Vintage, lan mesin drum kabeh klebu menyang Aplikasi iki apik tenan.

Sawise nyepakaké audio liwat app GarageBand, nggunakake app iMovie saka iLife nyiyapake video sampurna karo audio. Ngrekam pemandangan nggunakake kamera piranti utawa ngimpor Apple gambar saka Photo Book of iPhoto, app liyane iLife 2013. Sawise kempalan kabeh item mentahan ing iMovie, nggunakake daya iMovie kang tumitah video kanggo nyepakaké pikiran-ndamu video. Ing iMovie anyar wis dianyaraké kanggo iOS 7 karo katon akeh permukaané lan resik lan ora mbutuhake kedhaftar kanggo nggawe project utawa ngowahi maneh; padha mung bisa milih lan tutul nuduhake kreatifitas sing. iMovie ngidini pangguna kanggo nggawe apik film HD lan Hollywood-gaya Trailer. Sawetara saka sudhut sawijining efek lan pribadi mranata kelas dhewe ing skills editing video. Sawise nyepakaké video musik, seneng masterpiece ing Theater iMovie.

iLife 2013 mesthi idea sange Apple. Nanging ana siji fitur sing mburi iku mudhun saka pimpinan saka piranti lunak nggawe video music. Kanggo mangerteni apa fitur sing, maca liwat informasi sabanjure lan piranti lunak paling kita wis ketemu saka analisis kita.

Urutan 1. Lightworks

Apa iku bab editing video, utawa editing audio - Lightworks dening Editshare LLC nempatno maju soko kang perusahaan wis tau wis bisa nindakake. Sawijining support salib platform incomparable lan keluwesan unprecedented ndadekake pimpinan ing pasar lan salah siji program sing paling digunakake kanggo sawetara saka Oscar lan Emmy award winning film kaya Mission Impossible, Pulp Fiction, Batman, Speech Raja lan akeh liyane. Iku ngemu dhukungan format palng dhuwur ing sembarang NLE profesional, MXF, QuickTime lan AVI kontaner, karo meh saben format saiki sing kasedhiya kanggo ngimpor native tanpa perlu kanggo transcoding, saka ProRes, Apple Pro Res, AVCHD (karo AC3 audio), H. 264, DNxHD Seneng banget, AVC-Intra, DPX, DVCPRO HD, RED R3D, XDCAM EX / HD 422, MPEG-2-Frame (Loro-lorone SD lan HD), MPEG-2 Long GOP, gambar urutan kaya BMP, JPEG, PNG , TPA, DPX Compressed TGA, TIF kabeh ing timeline padha ing nyata-wektu. Iku uga bisa siaran format Wave karo loro gulung lan opsi pigura timecode non-gulung.

Ing versi sing dibangun kanggo mbukak ing Intel, AMD chipsets lan Motherboard. Lightworks ndhukung Windows, Linux (Ubuntu, Lubuntu, Xubuntu, Mint, Fedora 19) lan lagi ngembangaken Mac OS X uga.

Lightworks bisa kanggo akselerasi Processing video kanthi nggunakake daya grafis kertu / chipset komputer. Miwiti saka trimming linuwih, Manajemen media, support stereoscoping, efek wektu nyata kalebu macem-macem correctors werna secondary, mbenakake kelenjar audio, timbres, editing Jarak, ndhukung piranti hardware external, enggo bareng lan diunggahaké menyang web, YouTube lan Vimeo - kalebu saben fitur needed kanggo nggawe lengkap multimedia editor alat pesawat. Lan karo support kanggo rong ewu workflows karo efek wektu nyata, Lightworks stands minangka aplikasi editing paling majeng kasedhiya kanggo liwat 20 taun.

Top