Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Free > Top 5 Best MOV Video Rotators

Top 5 Best MOV Free Video Rotators

Kanthi munggah video smartphone-dijupuk, sing liyane kamungkinan kanggo teka tengen video sing padha dipun damel film miring. Iki bisa nggawe ndeleng angel. Kebeneran, puteran video iku sworo seru yen sampeyan milih salah siji saka ndhuwur 5 free rotators MOV video ing ngisor iki.

  • Movie Rotator 2.0
  • Video Rotator 1.0.7
  • Puter Video
  • Freemake Video Converter
  • Sembarang Video Converter
  • Recommended: Wondershare Filmora (Originally Wondershare Video Editor)
  • Movie Rotator 2.0

    Versi dianyari Movie Rotator ngidini kedhaftar kanggo ngowahi film lan film menyang mode ngadeg saka malang, utawa kosok balene. Iku sampurna kanggo obah format file MOV dhateng tangan dianakaké piranti supaya sampeyan bisa nonton film ana ing comfort. Movie Rotator 2.0 khusus kanggo wong-wong sing wis nganyari sistem operasi sing kanggo Windows 7 utawa 8. Yen isih nggunakake XP utawa Vista sampeyan kudu kelet kanggo versi sing lawas.

    free mov video rotator

    Pros:

    • Gampang kanggo nggunakake.

    Cons:

    • Format video didhukung sing winates;
    • Mung kasedhiya kanggo Windows 7 lan 8.

    Video Rotator 1.0.7

    Rotator iki secara harfiah bisa mindhah pamindhahan regane mudhun, ing 90 derajat, utawa nguripake iku menyang film kaya sampeyan are looking ing ing pangilon. Nanging ndhukung luwih akèh kabèh format Movie Rotator saka lan malah bisa ndhukung iPhone, iPod iPad utawa uga minangka biasanipun MOV, MP4, lan berkas WMV format. Video Rotator 1.0.7 bisa malah ndhukung flipping massa video, supaya yen sampeyan duwe watara 50 utawa luwih kanggo apa, iku bakal muter mau kabeh.

    free mov video rotator

    Pros:

    • Ndhukung macem-macem format video;
    • Suta lan gampang kanggo nggunakake.

    Cons:

    • Tabrakan sok-sok.

    Puter Video

    Apa kita disenengi bab Puter Video ana kemampuan kanggo muter ing namung bab sembarang amba, karo siji klik prasaja mouse. Nanging ndhukung kabeh format file utama kalebu MPG, WMV MP4 utawa menyang sawetara jeneng lan iku estu prasaja kanggo nggunakake. Mung drawback kita ketemu ana watesan 5MB ing ukuran berkas!

    free video roator

    Pros:

    • Didhukung macem-macem format video;
    • Ora perlu kanggo ngundhuh.

    Cons:

    • Watesan 5MB ing ukuran berkas.

    Freemake Video Converter

    This is a very gampang Piece saka piranti lunak kanggo nggunakake lan ngijini sapa gampang ngganti rotasi film. Nanging ndhukung macem-macem format video kaya MOV, AVI, MP4, WMV, MKV, 3GP lan liyane. Sawise sampeyan njaluk arep iku gampang kanggo nggunakake, suta lan uncomplicated.

    free mov video rotator

    Pros:

    • Ndhukung macem-macem format video;
    • Opsi editing video beda;
    • Pangguna-loropaken antarmuka lan gampang kanggo nggunakake.

    Cons:

    • Ana daya upgrade kanggo versi Gold.

    Sembarang Video Converter

    Gampang banget kanggo nggunakake lan antarmuka sing prasaja, lunak iki ora luwih saka mung muter video. Iku uga bakal muter ing perangan lan ngijini sampeyan kanggo nindakake sawetara editing pinter kaya trimming, nugel, clipping uga puteran. Iku dicokot kabeh-singing, kabeh-dancing puteran lunak minangka uga ndhukung jumlah ageng format file, kalebu MOV mesthi.

    top mov video rotator

    Pros:

    • Ndhukung meh wae format video;
    • Fungsi editing video beda.

    Cons:

    • Ora bisa Ngonversi file audio.

    Recommended: Wondershare Filmora (Originally Wondershare Video Editor)

    Yen perlu liyane fungsi editing video liyane rotasi, Wondershare Video Editor bisa bantuan. Alat editing video iki ngijini sampeyan gampang ngowahi, muter, pamisah, gabungke video uga nambah efek video khusus ing menit. Ngundhuh lan nyoba iku metu.

    video editor

    Download Win Version Download Mac Version

    -Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

    Top