Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Alternatif > FFMPEG Alternatif: A Luwih cepet Apa-Kabeh Video Converter

FFMPEG Alternatif: A Luwih cepet Apa-Kabeh Video Converter

FFMPEG Piece olahan lunak, nanging ora ana sing prasaja lan luwih gampang kanggo nggunakake convertor video sing kurang cumbersome digunakake minangka alternatif sregep kanggo FFMPEG? Jawaban short ya.  Wondershare Video Converter Ultimate for Mac ( versi Windows kasedhiya) punika lunak desktop sing prasaja lan gampang kanggo nggunakake lan Highly dinamis. Iku bisa ngowahi video, ngowahi video lan ngobong DVD wae. Iku bisa ngowahi file size wae lan ndhukung dhuwur definisi lan format 3D kanggo konversi banget.

Download mac version Download win version


  • Apa sapituruté FFMPEG Alternatif iki
  • Carane Convert Videos karo FFMPEG Alternatif iki

  • Apa sapituruté FFMPEG Alternatif iki

    1. Nelpon Konversi paling cepet

    Kacepetan konversi bakal dadi faktor penting nalika kita ngira-ngira kinerja aplikasi. Yen sampeyan duwe file gedhe, kaya film, ngubah, a rate karo kacepetan dhuwur bakal supaya sampeyan bisa kanthi cepet rampung proses konversi. Wondershare Video Converter Ultimate for Mac Wis dites Ngonversi ing 30x luwih cepet saka Ngonversi ing pasar. Akeh wong sing kesengsem dening efficiency sawijining karya cepet.

    conversion speed

    2. Support Sembarang Mula Video kalebu 3D HD

    HD lan 3D sing mangsa media streaming lan mung wektu sawetara taun kita bakal dipercaya bisa nggunakake file sing ora optimized kanggo dhuwur definisi utawa ing 3D. Wondershare Wis ndhukung lan ngowahi format video definisi dhuwur kalebu HD MKV, HD TS, HD TRP, HD AVI, HD MP4, HD MPG, HD WMV, lan HD MOV. Mangsa punika mesthi 3D wis Wondershare bakal ndhukung format video ing MP4 3D, 3D WMV, 3D AVI, MKV 3D, lan 3D YouTube video.

    Uga alternatif FFMPEG ndhukung format media umum liyane. Mangga dipriksa gambar ing ngisor iki.

    output format

    3. High Output kualitas Media

    Karo alternatif FFMPEG iki, sampeyan ora perlu sumelang ing bab kualitas video diowahi utawa audios. Wondershare Video Converter Ultimate Ndhukung konversi lossless. Kualitas asli media ora bakal rusak ing kabeh. Iku apik tenan, tengen?

    4. A Do-All Video Converter

    Iku bisa nindakake apa-apa kanggo sampeyan. Kanthi aplikasi iki ing tangan, iku ateges sing ora mung tak rate video, nanging uga tak editor video, nitahake DVD, lan ngundhuh video. Sadurunge konversi video, sampeyan bisa ndemek munggah video miturut rasa. Utawa yen sampeyan arep kanggo ngobong video bab partai ulang tahun kanggo DVD, iku bakal gampang apa karo piranti lunak iki. Utawa yen sampeyan arep kanggo ngundhuh video saka facebook, utawa YouTube, mung nyoba toolkit iki. Kabeh bakal rampung ing mung sawetara klik.

    Carane Convert Videos karo FFMPEG Alternatif iki

    Wondershare Video Converter Ultimate Bisa nindakake iku akeh kanggo sampeyan. Kene kita 'bakal mung njupuk nindakake video contone. Mangga maca ing ngisor iki.

    Langkah 1: Japanese seret lan culake video menyang aplikasi iki. Fitur sawijining ndhukung konversi kumpulan ngijini sampeyan ngimpor luwih saka siji file menyang rate ing.

    Langkah 2: Pilih format nengen kanggo media ing ngisor antarmuka.

    Langkah 3: Mulai konversi kanthi ngeklik tombol Ngonversi ing sisih tengen ngisor antarmuka.

    convert video

    Wondershare Video Converter Ultimate menang liwat FFMPEG ing akèh aspèk. Yen kasengsem ing, mung duwe cobi.

    Download mac version Download win version

    -Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

    Top