Kabeh TOPICS

+

Top 15 Facebook Video Converters Download lan Ngonversi Facebook kanggo Sembarang Format

Ana macem-macem pribadi lan program sing kasedhiya ing pasar kanggo ngundhuh lan nindakake video saka Facebook, kang Network situs sosial kang wis yuta kedhaftar aktif. Video dikirim utawa sambungan ing situs iki dening kedhaftar. Padha ora langsung nyedhiyani pilihan kanggo nyimpen video rodo padha stream online. Dadi mung karo nggunakake ngundhuh video lan rate bisa kita gampang lan èfèktif ngundhuh lan Ngonversi video ing Facebook menyang lokasi kita sing dipengini, kayata telpon seluler lan tablet. Punika dhaptar ndhuwur 15 pribadi kang digunakake kanggo ngundhuh video saka Facebook lan Ngonversi menyang format dibutuhake kita.

1. Wondershare AllMyTube

Wondershare AllMyTube Kelas ndhuwur Facebook video rate kang digunakake kanggo ngundhuh lan Ngonversi video saka Facebook lan Camping streaming video online liyane. Lunak iki paket lengkap karo macem-macem pribadi kang pangguna-loropaken. URL video Facebook kudu disalin mudhun kanggo alamat garis ing program lan ing menit, iku bakal miwiti ngundhuh lan mengko bisa diowahi kanggo macem-macem format. Iku wis dibangun ing rate video kang digunakake kanggo ngowahi video sing diundhuh kanggo format sing dibutuhake.

Pros

  • Iku prasaja kanggo nggunakake.
  • Video Resolusi 4K bisa diundhuh.
  • Video sing diundhuh bisa diowahi kanggo format sing dipengini.
  • Kecepatan ngundhuh sing dhuwur banget.

Cons

  • Ngalangi program saka teka menyang ngarep layar.

wondershare allmytube

vso-downloader

2. VSO Downloader

VSO ngundhuh liya Piece saka piranti lunak kang adhedhasar deteksi otomatis lan cara download. Kene ngundhuh duwe kauntungan saka pendeteksi file meh multimedia lan nambah menyang dhaftar download sawijining. Iku alat liyane kuat kanggo ngundhuh video saka Facebook. Nalika kita muter video ing Facebook, ing sawetara detik iku bakal kanthi otomatis ndeteksi video streaming lan menehi pilihan kanggo ditambahake menyang dhaptar download. Video sing diundhuh bisa mengko diowahi.

Pros

  • File banget cepet kanggo ngundhuh.
  • Iku program-loropaken browser
  • Mata uang audio bisa rampung gampang.

Cons

  • Ukuran file sing wis didownload sing gedhe
  • Kita ora bisa ngganti jeneng file langsung, rodo kita kudu pindhah menyang folder download.

3. SAVE2PC

Save2pc iku program video downloading kang gampang banget kanggo nggunakake. Iku nduwe desain antarmuka sing prasaja iku pangguna-loropaken lan bisa bisa èfèktif .Iki iku salah siji saka ndhuwur paling diundhuh ngundhuh Video saka Internet. Proses ngundhuh video Facebook liwat save2pc banget prasaja. Mung nyalin mudhun URL video sing cocog lan paste ing baris saka piranti lunak. Banjur alat bakal nampilake macem-macem format kang kasedhiya. Kene video ora diundhuh kanthi otomatis lan dideteksi. We need kanggo nyalin url video. Video iki bisa diowahi kanggo macem-macem format sing dipengini. Padha kasedhiya ing versi beda kayata Lite, standar, Pro, Ultimate. Mung versi pokok menehi metu fitur lengkap.

Pros

  • Japanese antarmuka panganggo
  • Yen kualitas video sing dipilih dhuwur, banjur piranti lunak bakal kanthi otomatis ndeteksi kualitas dhuwur sabanjuré.
  • Kabeh jinis bisa nggunakake piranti lunak iki minangka piranti lunak loropaken.
  • Macem-macem format sing didhukung déning piranti alus.

Cons

  • Ing edition nyoba edition paling awon minangka durung nyedhiyani fitur apik.

save2pc

ytd

4. YTD Video Downloader

YTD Downloader iku ngundhuh video durung kuat cilik karo macem-macem fitur .Nawakake 3x cepet kecepatan ngundhuh lan 2x kacepetan konversi cepet .. Iku nduwe kemampuan gedhe kanggo nerusake download mengko, kang ora kasedhiya ing paling saka ngundhuh video. A alat YTD bar bakal diinstal ing sistem sajrone instalasi lan nyawiji karo meh kabeh browser web. Nalika video Facebook diputer, toolbar bakal nyorot lan nalika bakal klik, dhaftar panjarwa video bakal ditampilake kang siap kanggo download. Video sing diundhuh bisa mengko diowahi kanggo macem-macem format kayata Mp4, Mov. Lunak iki kasedhiya kanggo windows uga sistem operasi Mac.

Pros

  • Gampang lan kuat kanggo nggunakake
  • Wis saben fungsi migunani
  • Toolbar kanthi otomatis ndeteksi video.

Cons

  • Tubrukan program kadhangkala  

5. Freemake Video Downloader

Freemake video ngundhuh iku ngundhuh Facebook liyane kang kasedhiya ing pasar. Wis mode disebut siji mode diklik kang mbantu kanggo ngundhuh video karo klik siji. Nggunakake piranti lunak kanggo downloading cara paling cepet lan trep kanggo ngundhuh video saka Facebook lan Ngonversi menyang macem-macem format. Dhaftar yèn video ing kaca cocog bakal ditampilake lan saka kita bisa milih Ngonversi video kanggo format wae tanpa mundhut saka kualitas asli.

Pros

  • Siji klik download
  • Downloads cepet.
  • Downloader nawakake macem-macem fitur sing wis luwih gampang kanggo nggunakake saka program ing kategori padha

Cons

  • Microsoft NET Framework 4.0 dibutuhake kanggo nggunakake program iki.

freemake-video-downloader1

jaksta-media-recorder1

6. Jaksta Media recorder

Jaksta Media recorder lunak alat ngrekam video kang dikembangaké dening teknologi jaksta .Bakal mbisakake kedhaftar kanggo dijupuk lan Ngonversi video saka wae. Iku gampang banget kanggo nggunakake. Apa kita kudu nindakake iku kanggo miwiti ngawasi internet lan banjur muter video sing cocog lan ing wektu cendhak, salinan sampurna bakal disimpen ing pc. Iku wis dibangun ing Pamblokir Ad. Video Facebook bisa diundhuh èfèktif nggunakake piranti lunak windows iki. Iku kasedhiya kanggo sistem operasi Windows lan Mac.

Pros

  • Nyimpen lan ngowahi file audio lan video ing saklawasé saben format kepinginan.
  • Kacepetan dhuwur Rekaman Video
  • Dijupuk kabeh lepen umum lan protokol

Cons

  • Kita arep gulung mudhun kanggo gedhe dhaftar supaya pilih format sing dipengini.

7. 4k Video Downloader

4K video ngundhuh wis dikembangaké déning Open Media LCC. Iki gratis, mbukak program platform ource lan salib. Kita malah bisa ndownload konten saka 3D Camping video streaming online. Video ing facebook bisa èfèktif diundhuh kanthi 4k ngundhuh video .Ana ora toolbar, Adware lan malware diinstal bebarengan program iki. Ngundhuh video saka facebook banget akeh prasaja. Kita mung perlu kanggo nyalin link saka browser lan klik URL tempel lan ing sawetara detik download bakal diwiwiti. Nanging ndhukung luwih saka 50+ video online kayata Vimeo, Youtube, Facebook lan format kayata mp4, xvid.

Pros

  • Video bisa diundhuh ing 1080p, format 720p karo Résolusi dhuwur

Cons

  • Kadang iku freezes dicokot.
  • Cant download luwih saka 2 video ing wektu.

4k-video-downloader1

fbdown-2

8. www.fbdown.net

Iku downloading facebook video online lan nindakake situs. Iku wis dibangun ing video rate lan video facebook bisa gampang diundhuh lan diowahi kanggo format video sing dipengini kita. Ana akeh ngowahi online liyane kasedhiya nanging fbdown.net ngadeg aside saka everyone. Iku lunak gedhe lan iku banget gampang kanggo ngundhuh video saka facebook.It dibutuhake kanggo nyalin url video facebook lan paste ing webpage.After a fewseconds bakal nuduhake munggah ing video lan format ingkang bènten lan saka sing kita bisa milih format kita sing dipengini lan download video. Iku alat sing gedhe kanggo ngundhuh video saka facebook.There sing macem-macem liyane kang nawakake ngundhuh video saka facebook nanging fbdown.net stands loro saka iku. Iku mbantu ing Download Facebook Videos lan nyimpen langsung saka facebook menyang komputer utawa seluler for free.

Pros

  • Antarmuka pengguna prasaja.
  • Video Facebook bisa diundhuh kanthi nggunakake Mobile.

Cons

  • Mung siji video bisa diundhuh ing wektu.
  • Kadang iku nuduhake munggah kesalahan ing sawetara video

9. Apowersoft Streaming recorder Video

Apowersoft recorder streaming video produk kelas dhuwur dijupuk video saka video online kayata Facebook, Youtube. Karo piranti lunak iki, kita bisa ngundhuh ton video saka streaming online. Minangka video diputer dibangun ing sniffer bakal kanthi otomatis ndeteksi video lan nambah menyang dhaftar download. Ngijini sampeyan ngundhuh luwih saka siji video ing wektu saka macem-macem. Iku kasedhiya kanggo platform operasi loro Windows lan Mac.

Pros

  • Ndeteksi streaming video lan nambah menyang unduh dhaftar
  • Ngrekam Protocols Media Most Mula
  • Multiple downloads video ing wektu

Cons

  • Program kadhangkala nabrak amarga sawetara kasalahan downloading.

apowersoft-streaming-video-recorder

keepvid-1

10. pamelakay (Online Video Converter)

Program pamelakay alat PC-mung sing mbantu kanggo ngundhuh video saka kaya YouTube, Daily Motion, Google Video, Padang, Facebook, Vimeo lan sanesipun. Alat online pamelakay bisa ngundhuh video liwat url.It ndhukung paling video online. Video download Online wis tau wis luwih gampang. Ing Url video kanggo disalin lan paste ing garis Url. Within detik, macem-macem format download video bakal ditampilake. Video Facebook bisa diundhuh gampang lan èfèktif. Ana macem-macem liyane kang kurban ngundhuh video saka facebook nanging keepvid.com stands loro saka iku. Iku mbantu ing Download Facebook Videos lan nyimpen langsung saka facebook menyang komputer utawa seluler for free.

Pros

  • ndhukung ngundhuh video saka paling Camping.
  • Iku gampang banget kanggo nggunakake.

Kanthi

  • Mung siji video ing wektu

11. Sembarang Kombertidor video

Sembarang video recorder iku sawijining piranti lunak gampang lan kuat kanggo ngundhuh video. Pangguna antarmuka saka recorder AVC gampang. Malah pengguna inexperienced bisa karo tanpa masalah. Nalika video lagi ngalir ing facebook, iku bakal kanthi otomatis ndeteksi lan takon kita kanggo nyimpen utawa ora. Video sing disimpen bisa diowahi macem-macem format kayata Mp4 (720p, 1080p). Mov. Iku ndhukung njupuk video karo swara lan subtitles.

Pros

  • Mbantu download online video saka Youtube, Facebook.
  • Iku gampang banget kanggo nggunakake
  • Video saka high quality

Cons

  • Boten tartamtu

any-video-converter1

video-grabber-1

12. Video grabber

Video grabber minangka alat downloading video online sing bisa digunakake kanggo nyimpen video online saka populer, kayata YouTube. Nalika kita nginstal video gabber ing komputer, iku bakal nginstal plugin bebarengan karo. Iku bisa gampang Integrasi karo meh kabeh Camping web online. Nalika video diputer ing facebook, ing plugin video grabber bakal kanthi otomatis ndeteksi nambah menyang dhaftar download. Kita bisa milih format sing dipengini kanggo diundhuh. Iku salah siji saka ndhuwur situs web biasane dibukak kanggo downloading video online.

Pros

  • Iku gampang banget kanggo nggunakake
  • Plugin banget efisien ing ngundhuh video.
  • Videos bisa diowahi kanggo format sing beda.

Cons

  • Mung siji video bisa diundhuh ing wektu

13. Lampu kilat Video Downloader (Plugin)

FVD Video Downloader asring diarani minangka FVD iki plugin browser kang digunakake kanggo ngundhuh video lan file audio saka meh kabeh kaca. Nanging ndhukung pilihan akeh Camping Facebook, Youtube. File video lan file audio otomatis dideteksi lan plugin browser bakal nyorot ing ndhuwur browser. Kita mung perlu kanggo milih format sing dibutuhake kanggo ngundhuh .. Iku uga nduweni fitur tambahan Ngonversi video.It diundhuh iku salah siji saka ndhuwur digunakake plugin kanggo ngundhuh video saka facebook. Iki asring diarani minangka plugin browser apik lan iku salah siji saka Plugins diundhuh ndhuwur ing toko web browser.

Pros

  • Gampang kanggo nginstal
  • Video kanthi otomatis dideteksi
  • Japanese antarmuka panganggo
  • Download video ukuran gedhe

Cons

  • Sawetara Camping vevo ora didhukung

flash-video-downloader-1

video-download-helper-plugin

14. Video DownloadHelper (Plugin)

Video DownloadHelper minangka alat extraction kanggo extract video lan gambar file saka kaca. Plugin iki kasedhiya kanggo Firefox. Nalika video lagi diputer ing Facebook, lambang bakal njaluk animasi lan menu bisa digunakake kanggo ngundhuh video dening mung ngeklik lan milih format sing dipengini. Iku uga ngijini kita kanggo ngundhuh file siji.

Pros

  • Nanging ndhukung akèh Camping video
  • Video kanthi otomatis dideteksi
  • Videos bisa diowahi kanggo macem-macem format

Cons

  • Boten tartamtu

15. Downvids.net (rate video online)

Downvids.net iku sawijining rate video online kang fungsi ngowahi video online padha. Videos bisa diundhuh lan diowahi kanggo macem-macem format nggunakake piranti lunak iki. Url video facebook kang kita arep kanggo ngundhuh wis disalin lan paste ing wilayah catcher url ing website. Nalika kita klik tombol download, gambar cilik video bakal ditampilake lan saka dhaptar kita bisa milih format sing dipengini kanggo ngundhuh. Download ora bisa maneh lan mung siji download bisa ing wektu.

Pros

  • Gampang kanggo nggunakake.
  • Japanese User Interface.

Cons

  • Download ora bisa maneh
  • Mung siji video bisa diundhuh ing wektu.

downvidz

Top