Kabeh TOPICS

+

Top 10 Sites kanggo Golek isine Music Facebook

Ana pacangan music ing saben siji kita. Music nemtokake emosi lan wis Integrasi karo poto paling utama. Supaya donya ngerti emosi kita liwat music, Facebook, kang wis dadi bagéan integral saka urip sosial kita, cara paling apik apa sing. Ayo dadi miwiti karo salah siji sing paling nyoto, tutup Facebook. Supaya kanca-kanca, 10 gegandhengan situs paling apik kanggo isine Music wis diwenehi kene supaya sampeyan milih apa paling nyebut raos. Pangarep-arep mbantu.

Part 1: Top 10 Sites kanggo Golek Music isine Facebook

1. Mycoverpoint.com

Situs iki wis sange saka animasi, seni lan musik foto tutup quotational sampeyan bisa ora nemokake ing panggenan liya. Iku uga wis foto tutup ing macem-macem Bands lan Singers.

mycoverpoint

coverjunction

2. Coverjunction.

Situs iki ngandhut nomer ageng gambar music kualitas kanggo Facebook foto tutup timeline. Gaya foto katon kene sange uga populer, kiro-kiro saka quotational jinis seni bebarengan karo singers favorit and bands nutupi foto.

3. MyFbcover.com

Ngandhut akèh saka gambar related to music. Sampeyan bisa nemokake isine kaya Lady Gaga, Akon, Adele, Prince Royce etc. uga tutup Backstreet Boys, Deathstar, Salah arah, Guns n Roses and bands liya ing saindhenging donya. Situs iki uga wis sawetara gambar music animasi lan mawerna-werna kelangan uga. Sampeyan mesthi bisa nemokake gambar unik kanggo tutup potret kene.

myfbcover

smashingcovers

4. Smashingcovers.com

Smashitcovers.com iki Situs gedhe. Situs iki wis macem-macem saka sudhut isine music, kiro-kiro saka band isine karo kuotasi kanggo artis individu kanggo gambar saka instrumen musik. Uga wis sawetara isine music animasi.

5. Firstcovers.com:

Situs iki ngandhut salah satunggaling kolèksi paling apik saka high quality foto tutup ing kategori musik. Wis foto music wonten ing kategori musisi, rapper, penyanyi lan lyrics lan sawetara bisa ditemokake ing kategori aneka uga.

firstcovers

99covers

6. 99covers.com

Situs iki ngandhut isine music gedhe kanggo Facebook. Isine iki bisa ditemokake ing kategori Tari, Electro Music, Pop Music, Hip Hop, Indie Music, Rap, R & B lan Mineral. Kategori iki ngemot isine lintang musisi saben gaya musik lan duwe sawetara nglumpukke apik isine music animasi.

7. Get-Cover.com

Situs iki tartamtu ngandhut sawetara isine music kualitas tinggi Fantastic, jinis sing mung bakal tresna. Akèh wong sing gedhe animasi lan instrumental isine antarane kang sawetara macem-macem gedhe gitar foto tutup sing saiki.

get-cover

trendycover

8. TrendyCovers.com:

Situs tutup Facebook iki situs liyane apik kanggo ketemu karo kabutuhan. Iku ngandhut sawetara banget apik nanging beda jenis isine kang angel kanggo nggoleki ing liyane. Isine iki ing kuotasi music, instruments, headphone lan sawetara animasi cute.

9. FBcoverlover.com

Situs iki ngandhut Bands gedhe lan grup musik isine uga koleksi apik saka animasi lan seni isine. Uga Bands isine bisa ditemokake kene.

fbcoverlover

add-cover

10. AddCovers.com

Situs iki ngandhut kumpulan apik banget saka isine music seni lan animasi kanggo Facebook.

Part 2: Carane nambah lan ngganti isine Facebook

Carane Tambah isine Facebook

Mbaka demo lan instruksi wis kasedhiya kanggo mulang carane nambah tutup ing timeline Facebook. Langkah sing minangka follows-

Langkah 1: First menyang situs web Facebook tutup, contone www.smashingcovers.com. Iki bakal nampa sampeyan ing homepage ngendi sampeyan bisa ndeleng macem-macem kategori kaya Abstrak, Animal, Cars, Movie, Music etc. ing sisih kiwa (kanggo paling Camping sampeyan bisa ndeleng ing sisih kiwa) lan Anyar utawa Popular tab ndhuwur. Kanthi gawan tab anyar sing kapilih ing paling Camping.

Langkah 2: Pilih kategori sing arep lan klik kiwa ing. Ayo pilih 'Music' antarane kategori kang bakal nampa sampeyan ing kaca. Saiki isi liwat beda foto tutup kanthi ngeklik nomer first kaya 1, 2, 3 lan sapiturute sawise nggulung mudhun kaca.

Langkah 3: Upaminipun ing kaca 2 kita wis milih 2 Gambar, gitar karo Jimi Hendrix penawaran, dadi kita tutup potret ing Facebook. Kapan sampeyan njupuk pointer mouse ing foto tartamtu sing bakal njaluk pilihan kaya "KEEP COVER MY". Klik kiwa ing. Iki bakal nampa sampeyan ing kaca. Saiki kiwa klik ing "nggawe PROFIL COVER". Yen seneng sampeyan bisa pratinjau foto kanthi ngeklik ing "Preview Cover" sadurunge nggawe pilihan final.

Langkah 5: Sawise ngengingi iku jendela anyar bakal mbukak ngendi sampeyan kudu menehi ijin kanggo mlebu karo Facebook. Saiki kiwa klik ing 'Oke' ing sudhut tengen ngisor Sampeyan uga bisa milih apa bakal katon publicly utawa mung dening kanca-kanca utawa liyane kanthi ngeklik ing sudhut kiwa ngisor sing jendela anyar. Kanthi gawan profil umum kapilih. Sampeyan mung bisa pilih 'skip' kanggo saiki minangka bisa rampung sawise sampeyan wis rampung nambah tutup. Yen luwih seneng umum, banjur padha mangkat klik ing 'Oke' maneh. Saiki tutup nambah wiwit.

Langkah 6: Sawisé iku, klik ing kiwa "terus FACEBOOK" menyang facebook.

Carane Ngganti isine Facebook

Mbaka demo lan instruksi wis kasedhiya kanggo mulang carane ngganti tutup ing timeline Facebook. Langkah sing minangka follows-

Langkah 1: Lungaa menyang kaca profil Facebook. Kene sampeyan bisa ndeleng foto tutup.

Langkah 2: Saiki nyeleh kursor liwat tutup potret. A alat tangan bisa katon lan uga pilihan kanggo 'owah-owahan tutup' kudu katon ing sisih tengen. Klik kiwa ing. Iki bakal menehi opsi kanggo "Pilih saka Photos Kula", "Upload Photo", "ndelehne" lan "Copot".

Langkah 3: Saiki yen sampeyan pilih "Pilih saka My Photo", iki bakal mbukak foto diunggahaké pungkasan ing jendhela ngambang. Klik kiwa ing samubarang iki lan dadi tutup potret, banjur mung nyimpen kaya sadurunge. Sampeyan uga duwe panentu kanggo milih saka album foto lan apa sing klik ing "Photo Albums", ing sudhut tengen ndhuwur jendhela ngambang. Banjur lumebu ing album sing arep, pilih gambar lan banjur klik ing "Simpen owah-owahan" ngiwa. Ing tangan liyane, yen sampeyan pengin nyetel foto kang ana ing hard drive minangka tutup potret, pilih "Upload Photo". Iki bakal mbukak sing gawan nyimpen jendhela file.

Langkah 4: Yen sampeyan arep kanggo mbusak tutup potret banjur klik 'Busak. Iki bakal nggawa panjenengan tekan kaca iki. Saiki yen sampeyan klik ing 'Oke' iku banjur dibusak.

Top