Kabeh TOPICS

+

Top 20 Facebook Music Aplikasi Recommended

Facebook wis matured minangka pusat app, utamané app music. Facebook app music mbentuk komponen penting hiburan media sosial. Kanthi jaringan kanca mung siap kanggo sesambungan siji karo liyane, Facebook app music pribadi sampurna kanggo nuduhake seneng-seneng. Minangka prakara saka kasunyatan, app music sing dirancang kanggo enggo bareng musik karo kanca-kanca tinimbang kang digunakake ing dhewe. Nanging, app beda-beda adhedhasar piranti seluler padha bisa diinstal ing, jinis musik lan fungsi. Sampeyan bisa ngetik app musik ing garis telusur lan golek mau ana.

Dhaftar ing ngisor kasusun saka 20 Facebook app music, bebarengan karo nomer saiki kedhaftar.

spotify-11

1. Spotify

Spotify app music streaming sing dianggo ing seluler piranti, komputer, TV lan seluler. Iku menehi sampeyan akses menyang mayuta-yuta lagu, saka cocog paling anyar kanggo cocog lawas. Kene, sampeyan bisa nemokake, muter lan enggo bareng musik anyar karo saben wong ing Facebook.

Panggil pangguna: 10 M

2. BandPage (ROOT Music)

App iki dikembangaké kanggo ngidini bands kanggo nggawe hub adat uga sing jadwal demo, gambar, musik, twitter lan tembok, kabeh ing siji gendheng. Ana 500.000 musisi kang nggunakake app kanggo nyambung menyang pembuangan.

Panggil pangguna: 1 M

bandpage

myband

3. Kula Band (ReverbNation)

Nginstal Band Kula pertunjukan kolèksi musik, ing Facebook. App ngijini sampeyan nambah profil music kanggo first pribadhi utawa penggemar. Nawakake sampeyan Unlimited pics, songs, jadwal show lan mailing list. Iku uga ngijini sampeyan kanggo nuduhake, tuku karcis utawa music.

Panggil pangguna: 1 M  

4. iHeartRadio

iHeartRadio rawuh ing Handy yen sampeyan are looking for stasiun manggon radio ndhuwur (ana luwih saka 1.500 stasiun) supaya sampeyan bisa nggawe stasiun adat dhewe kang fitur lagu favorit utawa seniman.

Panggil pangguna: 1 M  

iheartradio11

ilike

5. iLike

Karo app iki, bisa enggo bareng lan nemokake music anyar uga mp3s online free. malih, sampeyan bisa mbuktekaken sing genius music ana tantangan kanggo sampeyan. iLike wis uga tresna dening pembuangan amarga ngijini dheweke ndeleng apa konsèr kanca arep. 

Panggil pangguna: 1.5 M  

6. Bandsintown

Yen sampeyan penggemar band, sampeyan bakal nemokake bandsintown dadi aplikasi sampurna. Nanging ngidini sampeyan ngerti ing advance nalika band favorit bakal teka menyang kutha. Artists uga bisa nggunakake app kanggo ngumumke konser sing sabanjuré uga informasi tiket tampilan.

Panggil pangguna: 1 M

bandsintown

 

lastfmmusic

7. Last.FM Music

Gunakake Last. App FM Music kanggo njaluk sange Rekomendasi musik pribadhi kanggo profil Facebook. App punika saestu layanan ditemokaké music apik sing menehi kedhaftar pengalaman pribadi lan rujukan adhedhasar sajarah musik sing wis mirengke.

Panggil pangguna: 3 M

8. Jango

Njaluk ton saka free music ing seluler lan Facebook profil Panjenengan. Saka taun 1960-an klasik kanggo ing songs umur anyar, sampeyan bisa dadi manawa kanggo njaluk song favorit. App kasedhiya kanggo iPhone, iPad lan Android.

Panggil pangguna: 500 K

jango

vevo11

9. Vevo

Vevo wis dikembangaké kanggo mesthekake yen sampeyan nampa video favorit ing YouTube uga medias sosial liyane. Iki app agawé nampa video sing paling apik saka sak donya ing favorit Panjenengan channel.at website wayahe vevo lagi dikembangaké. Dadi, sampeyan bisa nonton Vevo video ing Youtube.

Panggil pangguna: 500 K

10. iLoader Facebook

Sampeyan kesel saka ngunggah Salah video utawa foto ing wektu? iLoader app sampurna kanggo sampeyan upload minangka akeh video, musik lan potret ing kepungkur ing facebook. Iloader saiki salah siji saka video lan foto uploader paling populer ing donya. Kerjane kanggo loro iOS lan Android telpon.

Panggil pangguna: 1.5 M

iloader

Radio Nueva Vida

FunSpace 11. Geser

Kowe arep duwe penggemar karo kanca-kanca? Muter FunSpace ndadekke kowe kabeh penggemar amarga ndadekke siji liwat 6 milyar video fun lan luwih sing bisa ijolan karo kanca-kanca. sampeyan uga bisa enggo bareng video, graffiti, poster lan liyane karo kanca-kanca.

Panggil pangguna: 335K

12. Swara Cloud

Soundcloud ndadekake iku bisa kanggo sampeyan ora mung njelajah masyarakat online expansive seniman, band, lan kreator musik, uga ngijini sampeyan eksplorasi bakaté Creative. Ana milyar individu and bands sampeyan bisa ngakses liwat Swara Cloud.

Panggil pangguna: 441K

sound-cloud

songza11

13. Songza

Songza iku aplikasi apik pangguna Facebook bisa digunakake kanggo enggo bareng musik wektu Worthy karo kanca-kanca lan kulawargané. Ana kathah musisi kasedhiya sampeyan bisa milih saka. Bener, apa-apa rawuh antarane sampeyan lan seniman favorit. Yen sampeyan arep kanggo nuduhake wektu kualitas karo kanca-kanca, nggunakake Songza

Panggil pangguna: 500K

14. iCast

iCast iki dirancang kanggo piranti iPush lan wis dirating minangka salah siji saka pribadi paling migunani kanggo fungsi enggo bareng file media kayata musik, video, foto, program tv lan video online karo kanca-kanca lan kulawarga. Yen sampeyan arep kanggo nuduhake fun gampang, banjur iCast iku kanggo sampeyan. Nuduhake rasa seneng diwiwiti karo iCast.

Panggil pangguna: 500K

icast

deezer

15. FM

Sampeyan bisa ngrungokake, nemokake lan njupuk music ngendi wae ing planet nggunakake FM Facebook app music. Saiki, ana luwih saka 30 yuta track kanggo milih saka. Mung minangka raos unik, FM wis digawe iku bisa kanggo sampeyan nganggo musik sing empowers sampeyan.

Panggil pangguna: 5m

16. Video YouTube Box

Sampeyan bisa gampang enggo bareng video favorit ing kaca Facebook uga ing profil. App ngaktifake kedhaftar kanggo gampang nemokake video, nambah menyang favorit lan bareng karo kanca-kanca. uga, apps iki ngidini sampeyan kanggo ndeleng video favorit kanca

Panggil pangguna: 850K

youtube-video-box

slacker11

17. slacker Radio

Karo radio slacker, sampeyan bisa ngrungokake nuduhake kanggo liwat 150 stasiun radio sing programed dening ahli. Stasiun radio ngemot lan muter mayuta-yuta lagu utawa dhaptar lagu. Gumantung ing stasiun lan muter dhaftar nggawe, sampeyan dijamin akses Unlimited hits favorit.

Panggil pangguna: 100K

18. 8tracks

Apa sing arep ti listen to sawetara songs akustik utawa sing arep seneng hits alon cinta songs, 8trcaks wis dirancang kanggo panghibur pangguna Facebook online. App radio wis dirancang dening wong, ora kalkulus lan salah siji saka kekiyatan utama iku nawakake keluwesan.

Panggil pangguna: 500K

8tracks11

mix-cloud

19. Mix Cloud

Mix Cloud ngijini sampeyan kanggo ngrungokake paling Campursari lan radio presenter ing donya liwat Cloud nyawiji. Ing DJs dikarepake, lan presenter kasedhiya ing méga, tegesipun sampeyan bisa kanggo ngrungokake entertainers favorit ngendi wae ing donya.

Panggil pangguna: 500K

20. TouchTunes

TouchTunes iki digawe kanggo menehi kedhaftar kemampuan kanggo ngontrol Jukebox saka comfort saka telpon. Sampeyan bisa ngakses liwat 60,000 jukeboxes ing Kanada lan ing Amerika Serikat. Nggunakake app songs nelusuri lan nggawe dhaptar lagu favorit ing profil Facebook

Panggil pangguna: 100K

touchtunes

Top