Kabeh TOPICS

+

8 Cara kanggo Edit iTunes Music

Minangka layanan music pindhah, iTunes salah siji sing paling misuwur. Digawe dening account Apple, lan ngemot mayuta-yuta lagu, iku nomer siji downloads layanan online sing kasedhiya dina. Ing sisih ndhuwur iki, layanan customer watara iTunes legendaris. Prices ora dhuwur, lan sampeyan njaluk pilihan saka sudhut music saben wektu.

Karo perpustakaan musik iTunes gedhe, sampeyan bisa uga pengin sawetara owah-owahan kanggo songs, kayata shortening wong, nambah seni album lan akeh liyane. Saiki, kita bakal nuduhake sampeyan carane ngowahi musik iTunes ing ngisor iki.

Part 1: Cut music

Kadhangkala, kita duwe musik sing kita mung arep kanggo shorten sethitik, amarga iku mili luwih apik karo song sabanjure ing dhaptar lagu.

Kanggo Cut music, nggunakake langkah ing ngisor iki:

  • Mbukak nganti iTunes lan klik-tengen ing song sing arep kanggo Cut. Banjur pilih 'njaluk info'.
  • Klik tab opsi banjur pilih titik wiwitan anyar ngetik wektu ing menit lan detik. Yen sampeyan wis rampung iki mriksa 'wektu miwiti' kothak.
  • Pilih bagean pungkasan anyar kanthi ngetik wektu ing menit lan detik lan mriksa kothak sing ngandika 'mandeg wektu'.
  • Klik-tengen song lan pilih 'nggawe versi MP3' kanggo nggawe salinan trek karo dawa anyar.

Part 2: Tambah album musik

Iki paling asring perlu nalika kanca menehi sampeyan karo CD saka musik favorit lan sing arep duwe sawetara album artwork iku. Kita bakal nuduhake sampeyan carane nangani iku.

  • Proyek page iku kanggo njaluk dhateng iTunes lan nemokake album kang tanpa kriya.
  • Banjur klik ing shift song and ditahan page lan klik ing song pungkasan supaya kabeh lagu ing dhaptar sing disorot.
  • Nalika sampeyan klik-tengen dhaftar anyar opsi wis arep nuduhake munggah lan pilihan iku salah siji sing ngandika 'njaluk kriya album'. Iki pundi sampeyan klik njaluk kriya album ing kothak dialog ing layar.
  • Sampeyan bisa njaluk kriya album nggawa kanthi kaya iTunes. Panjenengan uga bisa kudu kahanan ngendi sampeyan kudu ngetik kriya kanthi manual.
  • Golek gambar sing kaya saka gambar Google utawa soko padha lan seret dhateng desktop, lan banjur bali menyang orane tumrap sekolah awal saka daftar iki, kang tegese nemokake album lan milih trek. Wektu iki, tinimbang milih njaluk album artwork sampeyan pilih 'njaluk info'.
  • A kothak dialog bakal teka munggah ing layar lan bakal takon yen sampeyan arep kanggo ngowahi informasi kanggo sawetara item. Klik ing 'ya'.
  • Kothak dialog liyane bakal teka munggah sing ngijini sampeyan kanggo ngetik jeneng artis, album lan informasi liyane. Ana uga kothak kene sing ngandika 'kriya. Iki ngendi sampeyan nyeret Gambar saka desktop Mississauga ing kothak.
  • Banjur sampeyan kabeh kudu do pencet 'oke' kanggo ngrampungake.

Part 3: Tambah lyrics

Masalah liyane sing uga duwe nalika sampeyan nggawe perpustakaan musik ing iTunes nemokake lyrics. Iki soko wong umume padha sumelang ing bab.

Sumelang utama kene iku akeh lyrics Camping sing pas. Ing sisih ndhuwur iki, hak cipta dictates sing ora bisa tansah golek lan nggunakake lyrics sing arep. Paling dheweke sumurup wis digunakake kanggo mbukak website saka band utawa artis sing lagi dirungokake, amarga akeh band lan seniman dhaftar lyrics ing situs sing ing lengkap.

Sampeyan uga bisa golek lyrics ing situs lyric khusus. Iku apik kanggo nyoba lan golek situs sing substansial minangka diadegaké kanggo sawetara taun. Sawetara sing marang Internet lan musna manèh ing sawetara minggu, masalah salah siji tugas hak cipta kanggo lack saka kapentingan. Telusuri sak lan nemokake situs sing paling cocog karo kabutuhan. Kanthi cara iki sampeyan bakal nemokake lyrics cepet.

Sampeyan uga bisa golek lyrics ing cathetan saka CD. Iki kaya sampeyan ora ngemot kabeh lirik lagu lan asring klebu dening band lan seniman.

  • Iki pancene ora bisa dadi luwih gampang. Pilih trek lan klik ing njaluk info.
  • Banjur klik ing tab lyrics. Kene sampeyan bakal nemokake kothak kothong gedhe menyang sing bisa nempel utawa nulis lirik kanggo song sampeyan wis milih.
  • Yen banjur klik OK sawise sampeyan wis salah ngetik lyrics, banjur iTunes banjur bakal ngirim lirik piranti liya wektu yen sampeyan synch telpon lan komputer. Iku minangka prasaja minangka lan minangka cepet sing.

Sampeyan bisa ndeleng saiki kok dadi akeh wong seneng mung paste lyrics saka situs sanadyan. Iku bermanfaat nyoba golek apik, amarga sawetara Camping duwe pas lyrics.

Part 4: campuran music

Nggunakake dhaptar lagu iTunes gampang, lan ngijini sampeyan kanggo ngacak songs ing dhaptar lagu supaya sampeyan bisa nggawe dhaptar adat lagu sing seneng. Nanging, sampeyan uga bisa nyampur songs in playlist supaya tat sing duwe downtime kurang antarane trek. Punika carane:

  • Yen sampeyan duwe lagu digawe, klik 'sunting' ing ndhuwur layar.
  • Pilih preferensi, puter maneh lan banjur songs salib-fade.
  • Kene, sampeyan bisa nambah utawa ngurangi kaping fadeout antarane songs.
  • Banjur sampeyan wis resmi pipis musik.

Part 5: Sunting info song

Waca carane sampeyan bisa nindakake ing ngisor iki:

  • Nyorot song sing arep diowahi kanthi ngeklik sapisan.
  • Nggunakake 'njaluk info' tab, ngowahi info bab song sing wis dipilih. Iki njupuk sawetara detik, lan nawakake macem-macem saka sudhut info bab musik sing wong sing bisa nyunting.
  • Tab opsi ngijini sampeyan kanggo ngontrol volume prasetel lagu, nalika tab lyrics ngijini sampeyan kanggo nyalin lan nempel lyrics.
  • Yen sampeyan wis rampung karo editing, mung klik OK ing ngisor jendhela.

Part 6: Kaca-kaca sing dhaptar lagu

Sing songs pesky sing ora arep ing daftar lagu maneh bisa dijupuk saka care gampang. Mung milih lagu saka printah panel banjur pencet mbusak utawa backspace. Iki bakal njaluk nyisihaken saka song nalika uga tetep lagu ing perpustakaan.

Kanggo mbusak kabèh playlist, mung milih lan banjur pencet dibusak. Iku minangka prasaja minangka sing.

Part 7: Sunting genre

Kanggo ngowahi genre, klik ing musik supaya ndadekke munggah info lagu. Klik-tengen kene menu ngirim teka munggah, lan aliran ngirim katon ing layar. Dipriksa genre lan dhaftar panjarwa aliran ngirim teka munggah kanggo Piece saka musik sing wis dipilih. Klik siji sing paling cocog kanggo Piece tartamtu musik.

Bakal weruh sing Piece saka music uga ora pas menyang aliran tartamtu (iku ora kelakon) supaya dadi siap kanggo nemokake match cedhak tinimbang lan Pas pas.

Part 8: Kaca-kaca sing akun iTunes

Yen sampeyan arep kanggo ngganti sawetara rincian ing iTunes akun iki bisa uga ora gampang. Kabeh duwe do:

  • Pindhah menyang layar Ngarep lan kenek setelan. Banjur klik ing iTunes lan App Store.
  • Klik ing ID Apple banjur ndeleng ID Apple.
  • Yen sampeyan arep kanggo ngganti info pembayaran, klik ing bagean sing cocog.

Top