Kabeh TOPICS

+

Carane Edit GoPro 4K Video

GoPro, Edo kamera tumindak, wis revamped sawetara produk kabeh kanggo kalebu tambahan fitur saka Edition 4k-saged pahlawan 3. Versi anyar diarani GoPro HERO3 wis diterangake minangka kang 30% luwih cilik, 25% luwih entheng lan 2 kaping luwih kuat dibandhingake sadurungé model. Tambahan, model iki bukti banyu lan bisa pindah dipasang. Iku uga wearable. Tambahan, iki Sato kamera-camcorder bisa dijupuk ukuran Ultra-sudhut 1440p lan 48fps, 1080p lan 60 fps uga 720p 120 video fps. Kemampuan foto sawijining 12MP ing tingkat ngeramaken 30 foto saben liyane. Lan yen iki durung nyengsemaken, kamera uga, Wi-Fi aktif.

GoPro Interface

GoPro HERO3 wis ing sasi anyar kenek berita dening woro-woro sing kamera anyar ora mung saged mung 2.7K nanging rodo 4K ngagetne. Mode 4K iki arang banget migunani minangka ing-nglakokake gerakan cepet. Pancet, akeh kedhaftar wis mbokmenawa pinanggih masalah ing nyoba kanggo mbukak 4K MP4 (H.264) saka GoPro paling anyar kanggo tujuan editing. Minangka prakara saka kasunyatan, akeh bakal ngakeni kanggo nemu 4K video angel kanggo ngimpor menyang akeh editors kanggo tujuan editing.

Apa mengkono iku soko akeh wong sing durung paham. Nanging, aku sedhela bakal nerangake sadurungé dibanjuraké kanggo nyedhiyani langkah dening langkah pedoman saka carane nyunting GoPro 4K video. Alesan akeh editors ora ngidini importation 4K video kanggo editing iku padha ora ndhukung 4K format file video kanggo ngimpor dening wektu-line video oriented editing lunak. Akibate, kanggo importation native 4K video, iku Highly saranake kanggo page Ngonversi format video GoPro kanggo PC utawa Mac karo codec cocok kanggo aplikasi editing.

Pitakonan banjur iku, "aplikasi kang bisa ngewangi karo etos kanggo ngedit GoPro 4K video ing PC tanpa Rendering iku page." Ing kasus iki, ngowahi ndhuwur iku Pavtube Video Converter Ultimate utawa iMedia Kombertidor sing bisa kanggo transcode GoPro 4K rekaman kanggo format cocok kanggo aplikasi editing conventional kayata Sony Vegas, Seneng banget, Cyberlink, Windows Movie Maker, Pinnacle, Ranaut nalika nggunakake windows lan iMovie, FCP X, Seneng banget, lan Final Cut Express nalika nggunakake Mac.

Supaya ngowahi video GoPro 4K ing PC / Mac kanggo tujuan editing, sampeyan bisa uga pengin tindakake langkah iki.

Langkah 1: Instal GoPro pahlawan 3 Kombertidor kanggo Win / Mac

Langkah pisanan bakal kanggo nginstal GoPro pahlawan 3 Kombertidor kanggo Win / Mac. Logis, boten bisa rampung tanpa piranti lunak. Copy lunak bisa dipikolehi online.

Langkah 2: Amot Go file Pro 4K dijupuk wangun Go kamera Pro dhateng rate ing

Iki bisa rampung dening salah siji navigasi nggunakake lambang file menyang berkas lokasi utawa mung nyeret file langsung program. Iku penting kanggo Wigati sing kaping file bisa ditambahake lan kadhaptar kanggo aplikasi ing teruse kanggo tumindak. Iki bisa rampung kanthi nyeret navigasi kanggo lokasi lan milih kabeh file diangkah dening terus tombol kontrol.

Load the GoPro 4K File

Langkah 3: milih format output cocok

Ana kothak format karo menu gulung mudhun. Kanggo Mac kedhaftar sing nggunakake Final Cut Pro kanggo Kayata, padha bisa milih Apple Pro Res 422 (* .MOV) "kanggo editing nggunakake FCP 6/7 / X. See below,

Seletcting the appropriate output format

Yen editing ing iMovie pilih Apple Inter-Mediate codec (AIC) (* .MOV) nalika ing Seneng banget MC, Apike para panganggo milih DNxHD Seneng banget (* .MOV) Ing tangan liyane, pangguna windows kudu milih AVI / WMV / MPEG -2 minangka format output disenengi kanggo editing iku Sony Vegas, Pinnacle, Ranaut, Seneng banget, Cyber-link utawa Windows Movie Maker.

Langkah 4: Pilih setelan sing dipengini

Nggunakake lambang setelan, iku saranake kanggo milih résolusi output sing dipengini lan bitrates. Minangka prakara saka kasunyatan, lambang setelan ngidini kedhaftar kanggo milih setelan sing dipengini kanggo file output.

Langkah 5: video Transcode GoPro 4K kanggo format editing kompatibel

Sawise setelan sing rampung, video 4K siyap kanggo diowahi menyang format cocok kanggé panyuntingan. Sabanjure Mulane klik "Ngonversi" lambang kanggo miwiti transcoding Go Pro 4K video kanggo format loropaken kanggé panyuntingan. Iku penting kanggo Wigati sing Wills rate transcode format file video GoPro 4K menyang format sing bisa diowahi mawa software editing liyane. Piranti lunak bakal ngidini kanggo audio sampurna lan sinkronisasi video.

Yen sampeyan mikir iki banget complicate kanggo sampeyan, sampeyan bisa nyoba Wondershare Filmora (Originally Wondershare Video Editor), kang bisa ngowahi file video GoPro 4K karo pribadi editing gampang kanggo nggunakake nanging kuat. Download versi nyoba gratis ing ngisor iki.

Download Win Version Download Mac Version

Top