Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Carane Edit Facebook Deleng Back Video

Carane Edit Facebook Deleng Back Video

Kanggo mèngeti ulang taun sawijining 10th, Facebook mentas dibukak a Page Deleng Back . Yen panjenengan wis mirsani kaca iku, algoritma Facebook bakal otomatis generate video sajarah profil. Bakal nuduhake taun sing gabung Facebook, potret sing paling disenengi, status karo paling engagement, diiringi karo Piece standar music.

Iku cantik kelangan. Nanging sayangé, pilihan Facebook iku gambar ora. Sampeyan bisa uga kudu ndeleng sawetara foto lawas wadhi, utawa nganyari status sing padha lucu ing wektu. Ing kasus-kasus iku, sampeyan kudu milih gambar saka pilihan, tengen?

Apik anyar iku, Facebook wis ngenalaken editor anyar saiki, kang ngijini sampeyan milih gambar favorit kanggo video. Kanggo ngowahi video Deleng Back, mung kenek "Edit" tombol ing pojok tengen ndhuwur kaca Deleng Back. Banjur un-dipriksa foto lan nganyari sampeyan ora arep ing video, lan mriksa gedhe-gedhe sing arep nambahi. Sawise sampeyan wis rampung, klik ijo "Share Movie Panjenengan" tombol ing ndhuwur kaca.

edit look back video

Saiki sampeyan wis milih gambar sing kaya. Nanging apa yen asil isih kuciwo? Aja padha sumelang! Kene aku bakal introduce sing alat editing video luwih kuat kanggo ngowahi lan enrich Facebook Deleng Back video. Maca ing kanggo njaluk informasi luwih lengkap.

Editor kuat kanggo Edit Facebook Deleng Back Video

wondershare video editor
  • Antarmuka pangguna-loropaken ngijini sampeyan gampang Master editing video.
  • Potong, motong, Cut, pamisah lan gabungke - ngowahi Mangga Back video ing sawetara klik.
  • Gampang enrich Deleng Back video karo 300+ gaya lan efek audio / visual.
  • Nyedhiyakake pribadi editing video linuwih kaya Tilt Shift, Ngadhepi mati, Mosaic, Langsung Cut, etc.
  • Ngijini sampeyan kanggo ngunggah sunting Deleng Back Video kanggo Facebook enggal.
  • Diobong Deleng Back video kanggo DVD minangka hadiah khusus.

Carane Gampang Sunting Facebook Mangga Back Video:

1. Ngundhuh lan ngimpor Panjenengan Deleng Back video

Kanggo ngowahi video Deleng Back, sampeyan kudu ngundhuh . Banjur klik "Impor" kanggo nambah menyang editor video, utawa seret lan selehake file Album Anggota kang. Bakal katampil ing gambar cilik ing album lan sampeyan bisa pratinjau iku ing sisih tengen ndeleng jendhela. Banjur nyeleh video Deleng Bali ing timeline.

Download Win VersionDownload Mac Version

edit look back video

2. Tambah teks kanggo video Deleng Back

Kanggo nuduhake wektu iso lali ing Deleng Back video, nambah teks iku apike. Kanggo nindakake iki, ngalih menyang tab teks lan sampeyan bakal weruh macem-macem teks Cithakan ing panel kiwa. Pilih siji favorit lan manggonake ing Timeline. Banjur thumbnail teks karo huruf anjog "T" bakal katon ing timeline. Klik kanggo ngetik teks ing kothak lan pilih font, werna, animasi, lan sapiturute Hit "Bali" kanggo konfirmasi setelan lan bali menyang jendhela utami pindho.

edit look back video

3. Edit audio Deleng Back video

Kanggo nyetel musik latar mburi saka Deleng Back video, klik kaping pindho video ing Timeline. Ing pop munggah panel editing, ngalih menyang kolom Audio lan ngganti Nelpon, Volume, Pitch berkas audio utawa nambah Fade in metu / efek sing kaya.

Yen sampeyan ora kaya latar mburi music asli saka Deleng Back video, mung ngganti lan nambah siji anyar. Kanggo nindakake iki, klik-tengen video banjur pilih "Audio copot" pilihan. Banjur musik latar mburi bakal langsung bisa dipisahake lan katon ing timeline music. Sampeyan bisa gampang mbusak lan nambah siji anyar.

edit look back video

4. Tambah efek kanggo Deleng Back video

Wondershare Filmora (Originally Wondershare Video Editor) bisa mbantu nggawe video apik lan khusus dening nglamar macem-macem unsur. Kanggo aplikasi sawetara efek linuwih, klik-tengen video banjur pilih "Power Tool" pilihan saka menu njedhul munggah, utawa mencet "Power Tool" tombol ndhuwur timeline kanggo ngetik jendhela Power Tool. Kene sing kasedhiya shift ngiringake, mozaik, ngadhepi mati lan Langsung Cut ing ngalahaken.

Download Win VersionDownload Mac Version

add

5. Simpen utawa nuduhake diowahi Deleng Back video

Nalika kabeh siap, klik "Nggawe" kanggo nyimpen utawa enggo bareng video ing macem-macem cara:

  • Langsung upload Panjenengan Deleng Back video menyang Facebook utawa YouTube kanggo nuduhake karo frineds.
  • Kaca minangka standar utawa format video kualitas kaya MP4, MOV, AVI lan liyane.
  • Ranaut video ing iPhone, iPad, Galaxy, HTC lan seluler piranti liyane.
  • Diobong kanggo DVD kanggo ngreksa utawa enggo bareng.
edit facebook look back video

Top