Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Get the Best DVDVideoSoft Alternatif

Njaluk Best DVDVideoSoft Alternatif

DVDVideosoft perusahaan software kondhang sing wis akèh barang free sing bisa ngowahi video utawa bisa download video online. Kerjane karo prekara-prekara sing kaya YouTube, mp3s, DVDs, foto, lan malah 3D. Wangsulan: Bab ingkang ala sing ora bisa nggunakake yen sampeyan mung duwe komputer Mac iOS.

Nanging, ora fret, amarga kowe saiki bisa njaluk solusi kanggo masalah iki kanthi ngundhuh Wondershare Video Converter Ultimate for Mac ( versi Windows kasedhiya). Iki solusi luwih murah saka nyoba kanggo mbukak sawetara Urut saka piranti lunak virtual kanggo nggawe DVDVideoSoft karya ing komputer Mac. Kita bisa tinimbang liwat sing alternatif DVDVideoSoft sing nggawe mung bab kabeh fitur padha minangka program DVDVideoSoft ora kanggo PC, nanging padha nindakake iku ing komputer Mac.

Download mac version Download win version


  • Apa sapituruté DVDVideoSoft Alternatif iki
  • Carane Convert karo DVDVideoSoft Aternative

  • Apa sapituruté DVDVideoSoft Alternatif iki

    Kaya lunak DVDVideoSoft, Wondershare Video Converter Ultimate for Mac uga bisa nggawe iku bisa kanggo nindakake samubarang kaya nggawe video, nyunting video, ngundhuh video, kobong kanggo DVD, utawa nggawe video 3D.

    Kene sawetara saka kaluwihan ndhuwur DVDVideoSoft alternatif bisa nindakake sing sing mung apik minangka DVDVideoSoft sing dianggo karo PC.

  • Cepet Nelpon karo Conversions: Priksa mata uang video 30 kaping luwih cepet kanggo kabeh jinis format kaya MOV, m4v, TS, MKV, TS utawa AVI. Kayata, bisa nindakake film dawa rong jam mung limang menit karo ora masalah utawa mundhut saka kualitas.
  • Ndhukung Industry Standard Mula: Sampeyan bisa nindakake mata uang video ing luwih saka 70 format lan njaluk support kanggo piranti kayata iPhone, BlackBerry, piranti Android, lan akeh liyane.
  • Ndeteksi Camcorders otomatis: Monggo sampeyan nyeret file tengen saka camcorder kanggo program amarga padha nuduhake munggah ing layar nalika sampeyan plug camcorder menyang komputer.
  • Wis menu profesional: Packungen Cithakan klebu kanggo milih saka nggawe video khusus lan gampang. Uga kalebu persil saka encoders kayata Apple, ProRes utawa DnXHD. Plus sampeyan bisa nindakake samubarang kaya nggabung, potong, sijine ing saringan, nyetel kontras utawa padhang, dikonversi ke 3D, lan akeh setelan liyane.
  • Carane Convert karo DVDVideoSoft Aternative

    Minangka conto, punika cara alternatif DVDVideoSoft bakal ngowahi file MP4:

    Langkah 1: Ngimpor file menyang rate ing

    Mbukak program, lan salah siji seret lan selehake file MP4, utawa klik "+" ing antarmuka saka aplikasi iki.

    Langkah 2: Pilih format Panjenengan

    Pick saka salah siji saka format video kasadhiya ing sisih tengen ndhuwur aplikasi. Kanggo ngganti setelan, sampeyan mung bisa klik dhateng file, milih tombol pindah banjur sampeyan bisa karo codec, bingkai, dicokot tingkat, utawa malah resolusi, bebarengan karo item liyane kanggo ngapusi yen pengin.

    Langkah 3: Ngonversi file MPG Kanthi Mac

    Banjur, klik dhateng tombol Ngonversi. Sampeyan bisa nyelehake iku menyang folder dhewe utawa supaya iku pindhah menyang folder output. Sampeyan uga bisa ngobong iku kanggo DVD lan seneng!

    convert video

    Download mac version Download win version

    -Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

    Top