Kabeh TOPICS

+

Top 10 DVDStyler Alternatif (Windows lan Mac)

DVDStyler alat freeware DVD authoring sing ngijini sampeyan kanggo ngobong video kanggo DVD, ndhukung sawetara saka sudhut format video lan nambah menu interaktif, saéngga gampang nggawe DVDs sing bakal muter ing sembarang ngarep DVD pamuter saka file video ing komputer. A produk multiplatform, kerjane ing Windows, Mac lan Linux kanggo ngebaki menyang pirsawan palng bisa.

Kemampuan kanggo nguripake file video menyang DVDs sing muter ing DVD pemain normal banget migunani utamané kanggo iku kaya video ngarep lan supaya, apa akeh sak laptop kanggo ndeleng pengeling-eling nalika sampeyan bisa duwe sing video ing format gampang transportable lan muter ing TV? Kene kita arep kanggo katon ing apa metu ana kanggo sampeyan minangka alternatif kanggo DVDStyler.

Windows

1. DVD Gulung cepet

Iki program gratis sing keuntungan saka kompatibilitas karo sawetara ageng format video, luwih saka 45 total, supaya yen sampeyan duwe video, kemungkinan sing DVD Gulung cepet bisa nggawe DVD saka iku. Iku ora lack ing sawetara wilayah Nanging, sistem menu cukup dhasar kanggo Kayata, nanging iku program cilik lan efisien sing dadi video menyang DVD.

dvdflick windows

Kita bisa ndeleng saka gambar, antarmuka cukup dhasar, nanging iku gampang kanggo mangerteni lan ora proyek needed, sampeyan miwiti project, nambah ing video, nambah menu, lan nggawe video. Garis gedhe ing kiwa nuduhake carane akeh papan kiwa ing DVD supaya sampeyan tansah weruh carane akeh sing bisa pas, kabeh iku mung dianggo.

2. Ashampoo Burning Studio free

Produk liyane freeware, nanging siji iki adhedhasar paket komersial saka pabrikan padha, Burning Studio. Nalika kuwi wis akèh fitur klebu kene sing bisa teka minangka surprise, kaya authoring Blu-ray kanggo Kayata. Bagéan video, kanggo kabeh talents paket wis, sing sethitik kurang pangguna-loropaken sing liyane kene, mrintahake sampeyan nggawe disk image video sadurunge kobong, nanging uga dianggo preduli.

burning studio free windows

Antarmuka, kaya samesthine saka produk adhedhasar marang paket komersial, banget lunyu lan pusaka liyane saka warisan komersial punika multi nginstal opsi, lunak iki sumadhiya nèng 40 basa.

3. Freemake Free Video Converter

Program freeware liyane Bintang uga, Freemake nambah Blu-Ray, kemampuan kanggo nangani luwih saka 200 jinis-jinis file lan kemampuan kanggo Ngonversi antarane jinis-jinis file saliyane kanggo fitur DVD authoring. Freemake bisa nguripake video menyang Blu-cahyo utawa DVD kang, maneh iku proses loro-langkah, dikonversi ke format DVD, banjur ngobong DVD, nanging proses suta lan Freemake nuntun sampeyan liwat iku banget uga.

freemake video converter screenshot

Kita waca saka gambar, iki aplikasi atraktif banget sing isine wae pribadi video sing bisa arep, lan malah nduweni kemampuan kanggo nambah foto karo DVD anyar uga, gedhe kanggo panggolekan bebarengan karo rekaman preian, karo video lan isih gambar ing sak panggonan.

4. Winx DVD Pengarang

Iki becik sethitik paket sing janjinipun asil cepet, kurang saka siji jam kanggo ngowahi lan ngobong DVD full saka wiwitan rampung. Nawakake sawetara biasanipun saka format file kompatibilitas opsi pilihan menu, lan nambah kanggo wong-wong mau sawetara fitur editing audio becik lan kemampuan kanggo ngundhuh saka YouTube lan ngobong langsung kanggo DVD ing operasi siji.

windvdx

Iki siji punika penggalihipun dhumateng kanggo nggunakake, lan uga kalebu ing DVD ripping diantara talents sawijining uga, kanggo freeware iku mesthi uga panginten metu paket.

5th DeVeDe

Alternatif Final kanggo pangguna windows sethitik program gedhe, wis kompatibilitas karo nomer ageng format file kalebu gambar isih, kemampuan kanggo nambah ing menu lan subtitles kita bakal nyana, kabeh kebungkus ing tidy lan mung kanggo nggunakake antarmuka . Ing differentiator karo piranti lunak iki iku program cilik sing digunakake sawetara sumber komputer, supaya pilihan apik kanggo sapa nggunakake hardware lawas kanggo nggawe DVDs ing. Antarmuka punika sethitik dhasar minangka asil, nanging iku kabeh isih cetha lan kabeh informasi sing perlu, ukuran file ing DVD, format, supaya file lan ing kabeh cetha dituduhake.

devedepp

Program banget sing nemu proyek rampung.

Mac

1. DVD Cilik

A Piece sethitik nggoleki piranti lunak sing nggawe DVDs saka video, mung lan gampang, kalebu kemampuan kanggo nambah menu karo latar adat lan ing. Nggunakake program gamblang dhewe, nambah ing file, supaya wong-wong mau sing kaya, nggunakake gambar dhewe kanggo nggawe menu lan ngapiki placements tombol lan sak teruse, klik nggawe DVD lan sawise sethitik nalika sampeyan bakal duwe file DVD siap kanggo diobong.

smalldvd mac

Kita bisa ndeleng, antarmuka resik becik lan kabeh informasi sing perlu gampang katon. A paket gedhe,

2. Burn

A dicokot gedhe lunak, Burn nggawe DVDs standar saka video, nanging uga bisa nggawe cd DivX, kang akeh pemain DVD modern bisa ngrampungake karo, lan kalebu kemampuan kanggo nggawé CD audio uga MP3 CD banget.

Kajaba iku, Burn uga ngijini sampeyan kanggo nggawe salinan saka cd sing wis digawe, lan nduweni kemampuan kanggo nangani macem-macem format file bebarengan nalika nggabungke menyang DVD.

burnopp

A antarmuka suta karo ora keruwetan lan gampang kanggo nggunakake etos nggawe iki dipilih gedhe kanggo nguripake file video menyang DVDs.

3. Roxio Toast

Siji iki paket komersial, lan wis turah mbrawah saka fitur lan kabisan uga ngluwihi tindakan liya kita wis rembugan minangka asil. Nanging, ing kapentingan kita utami, sing nggawe DVDs saka video, maskapai uga, wis sawetara fitur menu becik lan gampang kanggo nggunakake lan cepet.

toast11mac

Antarmuka banget becik, uncluttered lan lengkap, salawasé etos punika prasaja kanggo tindakake lan asil pinunjul. A Piece multitalented lunak, nanging sampeyan mbayar iku.

4. LiquidCD

Kurban free liyane, LiquidCD ndadekke antarmuka tidy, etos prasaja lan operasi efisien kanggo Mac, ngirimke output kualitas karo sethitik gaweyan. Saliyane kang bisa kanggo nggawe DVD saka video, siji iki uga ngijini sampeyan kanggo nggawe nomer saka macem-macem audio disk, uga VideoCD lan data DVD kang.

liquidcd

Kita bisa ndeleng, iku program prasaja karo antarmuka becik, fokus punika ing ease saka nggunakake. Nanging, program iki ora optimized kanggo versi paling anyar saka Mac OS X lan luwih cocog kanggo sing karo sistem operasi lawas.

5. WinXDVD kanggo Mac

Iki versi tartamtu Mac saka piranti lunak kita rembugan sadurungé ing bagean Windows. Nawakake kompatibilitas padha lengkap format video, ease padha nggunakake lan sudhut kiro-kiro fitur jawab media lan uga kalebu, pleasingly, kemampuan padha kanggo ngundhuh video saka YouTube lan nguripake mau menyang DVDs ing salah siji operasi.

winxmac

Salah masalah karo paket lengkap kaya iki asring bebaya akeh banget panganggo kanthi pilihanipun, tombol lan setelan, nanging kene kita waca padha katahan kabeh becik lan prasaja lan minangka tau output wis saka high quality, kabeh arep nggawe produk gedhe.

Top