Kabeh TOPICS

+

Top Ten Best DVD Player gambaran kanggo PC

Garis-garis apa piranti ngontrol apa ing omah sing amarga obah liyane saben taun. Saiki kita gumantung ing komputer kita dadi luwih akeh tinimbang pemroses mung tembung utawa sistem game. Kita nonton film lan televisi ing wong-wong mau, lan wong-wong mau njupuk ngendi kita bukak. Perusahaan lunak sing keno munggah, prodhuksi program sing ngijini sampeyan kanggo nggawe pengalaman ngarep bioskop lengkap tengen ing komputer. Ayo kang katon ing sepuluh sing paling DVD pamuter program sampeyan bisa njaluk kanggo komputer.

1. PowerDVD dening Cyberlink

Program iki nerangake standar ing akeh komputer, lan versatility sawijining ngandhani dongeng. Nerangake karo ton saka fitur, nyambung menyang kaca media sosial, lan gampang banget kanggo operate. Liwat bagean MoovieLive, sampeyan bisa sesambungan karo pembuangan film liyane gampang lan nambah reviews liya kanggo maca. Sampeyan bisa muter DVDs, video Facebook, utawa klip YouTube karo ora ana alangan, uga paling saka populer format video. Ana fitur search dibangun ing sing bisa mbantu mlumpat menyang bagean favorit film. Sampeyan bisa nindakake suntingan film ngarep, banget, mbeneraké kanggo lack of gambar stabil, utawa reresik munggah trek audio kanggo mbusak latar mburi chatter.

powerdvd1

2. BlazeDVD

Iki program DVD tartamtu menehi kemampuan kanggo ngatur kaya sawetara program bisa. Nambah tetenger, nyetel Parental Controls, lan muter wilayah beda video, kabeh saka siji program. Iku ora mung bisa muter DVDs nanging uga main ing format video sing paling umum, kalebu WMV lan DivX. Sak puter maneh video, sampeyan bisa nggawe setelan werna lan nggedhekake, akeh kaya sampeyan bisa ing pamuter ngarep. Sampeyan duwe loro windows supaya kontrol ora liwat ndhuwur film sing nonton. Iku ora muter video HD, nanging yen sampeyan perlu pamuter sing bisa nangani loro PAL lan format NTSC video, iki siji.

alerdvd2

3. SuperDVD Player 5

Pamuter iki ora luwih cepet saka peluru kang nyepetke, nanging ora muter VCDs, SVCDs, lan DVDs karo ease, uga video liyane. Program liyane dhasar iki wis kabeh fungsi penting sampeyan kudu, lan bisa nindakake kapital layar lan zoom ing. Kontrol gampang mangertos lan nggunakake. Kualitas video mung saben, Nanging, lan ora nangani film HD. Audio bisa diputer ing limang-saluran surround. Iku ora apik, nanging yen sampeyan pengin pemain ngalangi sing gampang kanggo nggunakake, SuperDVD langkah ing nyimpen dina.

yellpeo3

4. DirectDVD SE

Ing kontras kanggo SuperDVD, program iki ngidini sampeyan kanggo duwe kabeh jinis fun ganti konfigurasi audio watara. Sampeyan bisa malah nggawe simulasi surround swara ing headphone. Sing bagéan saka program cukup technical, supaya yen sampeyan iku Audiophile lan sampeyan ngerti kabeh, sampeyan bakal duwe ora masalah nggunakake. Pangguna anyar uga aran dicokot ilang, nanging padha ora duwe apa-apa karo setelan. Puter maneh DVD apik banget, sanadyan ngganti video ora kaya ing ambane minangka bagéan audio. Playing film iku gampang - mbukak disk dhateng drive, lan klik play. Mekaten!

stss4

5. DVD X Player 5

Iki gampang kanggo nggunakake program uga ngijini sampeyan kanggo muter DVDs tanpa gawe kuatir bab wilayah. Sampeyan bisa ngalih antarane wilayah minangka kakehan sing kaya. Iku ngijini sampeyan kanggo mbukak film dhateng piranti hotspot kaya iPod Apple utawa iPhone, utawa Hotspot Sony PlayStation. Njupuk screencaps utawa tetenger film ing titik favorit - DVD X bisa nindakake iku. Fitur pandhu arah ngijini sampeyan kanggo nyetel setelan audio, kalebu Dolby Pro Logic II. Video puter maneh cukup apik, lan sampeyan bisa milih saka telusur lan mindhai utawa letterbox format, kabeh cara nganti amba.

greene5

6. ArcSoft TotalMedia Theatre

Ora mung pemain, TotalMedia ngijini sampeyan kanggo upconvert video 2D kanggo 3D, utawa saka standar definisi nganti dhuwur definisi. Sampeyan uga bisa muter Blu-Ray lan 3D film liwat iku. Sampeyan bisa nyetel audio dadi mung carane sing arep lan ngalahake lingkungan swara. Antarmuka gampang kanggo nggunakake lan navigasi, malah bagean kanggo upconverting video. Yen sampeyan perlu kanggo nggawa serep tarjamahan, program iki bakal nindakake iku kanggo sampeyan, lan iku bisa kanggo menehi sawetara informasi bab film. Yen sampeyan ngangap bab apa dicekel bocah bisa ndeleng, sampeyan bisa nyetel Parental Controls ing program.

opep6

7. Zoom Player 8

Program iki ora njupuk munggah kathah saka kamar ing komputer, nanging isih kapenuhan fitur. Iku saged muter nomer file audio lan video tanpa kang saluran, supaya sampeyan bisa nggunakake aplikasi iku ing mesin lawas, banget. Sampeyan bisa ngeset kanggo isi layar gumantung apa ukuran monitor sing duwe. Sampeyan bisa ngganti dipikir antarmuka kanthi ngatur tampilan, lan ngganti mouse utawa keyboard dadi tombol cepet kanggo digunakake sak puter maneh. Yen sampeyan lagi seneng karo tata lan katon, sampeyan bisa miwiti tengen adoh. Iku gampang kanggo nggunakake.

zommm7

8. WinDVD 11

Program iki cepet, senadyan teka karo akèh fitur. Yen sampeyan njaluk macet nalika nggunakake, Corel nawakake manggon chatting support, supaya sampeyan bisa njaluk bali kanggo nonton film cepet. Sampeyan mbokmenawa ora perlu kanggo nggunakake, sanadyan, thanks kanggo gampang kanggo nggunakake antarmuka. Sampeyan bisa nggawe dhaptar lagu dhewe nggunakake program iki sing ndhukung akèh saka format video utama. Nggedhekake zoom ing tumindak ing favorit diprogram, lan menehi tetenger teka bali menyang wektu lan maneh. QuickClip dadi ngluwihi kapital layar lan ngijini sampeyan clip snippet film kanggo enggo bareng. WinDVD nerangake karo fitur daya baterei kompatibel karo Windows Vista lan 7.

fleyc8

9. WinAVI DVD Player

Iku saged muter nomer akeh format video, kalebu WMV, DivX, lan minangka negara jeneng, AVI, lan bisa muter maneh foto. Sampeyan bisa malah nonton film High Definition ing. Iku kathah cepet - tansah plus - lan ngidini kedhaftar saka sak donya kanggo nggunakake program, preduli saka apa basa padha nganggo. Muter DVDs lan Blu-Rays, lan fitur DTS 5.1 kemampuan audio. Antarmuka punika gampang katon ing lan gampang kanggo nggunakake, plus sampeyan bisa nyambung menyang situs media sosial favorit kanggo nuduhake apa sing nonton karo pandherekipun utawa kanca-kanca.

winavi9

10. RioDVD Region Free Player

Pamuter nawakake gambar kualitas lan setelan customizable, lan sampeyan ora maneh kudu padha sumelang ing bab apa film bakal muter ing wilayah tartamtu, gedhe yen sampeyan lagi ing militèr lan sing wis stationed kene, ana, lan nang endi wae. Sampeyan bisa darken utawa ngenthengake gambar gumantung cahya kamar, lan apa telusur lan cepet supaya sampeyan ora kantun dicokot saka film favorit. Nggedhekake zoom ing pemandangan lan nyekel kabeh rinci, banget. Kontrol puter maneh sing luwih cilik tinimbang ing sawetara program, kang becik amarga iku ora obtrusive, nanging uga drawback amarga bisa hard kanggo ndeleng.

2x10

Ana prakara apa jenis komputer sampeyan duwe, ana sing DVD pamuter mbendel lunak sing bakal mung ing bab hak kanggo apa sing perlu. Kulo pengen artikel iki wis mbantu sampeyan mbatesi pilihanipun supaya sampeyan bisa nemokake mung siji sing kaya.

Top