Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Mac > Cubase SX kanggo Mac

Cubase SX kanggo Mac

Minangka produksi lan ngrekam aplikasi audio, Cubase SX bakal pilihan sing paling apik kanggo sampeyan. Ngembangaken nganti pitung puluh fitur-fitur anyar, Cubase SX ndadekke produksi music menyang tataran anyar. Ana sawetara iki fitur-fitur anyar, kayata Play intuisi Order Track, kuat Audio Warp Live Timestretching, lan Handy Inplace Editing. Iku uga wis akeh fungsi editing anyar.

A sistem produksi music native

Ana sistem produksi music native ing Cubase SX kang nggabungke audio full-Bintang lan instrumen virtual, ngrekam MIDI lan editing, lan audio kuat nyawiji karo keluwesan tambahan loop- lan pola basis noto lan nyawiji.

Trep kanggo nggunakake

Aplikasi iki nyenengake kanggo nggunakake. Cubase SX bisa kanggo ndhukung Mac OSX lan Windows XP. Kajaba iku, iku bisa mbukak karo nomer akeh antar muka audio. Aplikasi iki uga fitur integrasi rapi saka MIDI external lan hardware audio. Apa liyane, Cubase SX uga bisa redefine teknologi produksi music.

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top