Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Alternatif > Sembarang Recommended ClipWrap Alternatif?

Sembarang Recommended ClipWrap Alternatif?

Sing wis digunakake ing piranti lunak ClipWrap sadurunge, sampeyan bakal banget uga-weruh sing ClipWrap mung dirancang lan catered kanggo Mac PC operasi. Empu file output final maneh kebungkus utawa diowahi bakal ing format MOV file QuickTime. Nyoto konco iki supaya file video bisa diunggahaké, puter maneh utawa diowahi ing program editing Mac-kompatibel lan populer. Watesan sing worth nyebutke iku padha mung ndhukung konversi AVCHD lan HDV video file, Empu MTS, M2TS lan M2T file video.

Yen sampeyan wis tau digunakake ClipWrap sadurunge nanging wis krungu bab iku lan are looking for liyane fitur sing bisa ngatasi kabutuhan video, ing Wondershare Video Converter Ultimate for Mac uga Pas becik. Liyane saka lagi bungkusan-file video kanggo format output disenengi, sampeyan bakal bisa apa luwih akeh karo, saka konversi kanggo editing lan nyimpen dhateng DVD.  

Download Mac VersionDownload Win Version


1 Ngundhuh lan nginstal

Cukup klik kene kanggo ngundhuh salinan nyoba Video Converter Ultimate for Mac ing. Boten wonten watesan daluwarsa menyang, supaya sampeyan bisa tansah nyoba metu ing kumpulan file video. Versi nyoba ClipWrap ing tangan liyane mung ngijini sampeyan maneh Lebokake utawa ngowahi menit pisanan video. Sawise iku wis diinstal dhateng PC, mung Chuck ing file video menyang Video Converter Ultimate. Sampeyan bakal kathah sok dong mirsani sing tata letak lan desain kurang mboseni lan katon luwih apik gayane dibandhingake ClipWrap.

Sawise sampeyan siap, mung klik ing Convert tombol kanggo Ngonversi file video kanggo format output preferred. Yen sampeyan pengin ngowahi video sadurunge konversi file, klik ing Sunting tombol.

burn copy multiplexed files

2 Edit sembarang tipe video

Minangka kasebut sadurungé, ClipWrap mung bisa gawé file output MOV saka file MTS, M2ST lan M2T. Nanging, Video Converter Ultimate bisa kanggo ndhukung sawetara luwih akeh tinimbang sing. Priksa metu loro input lan output file jinis didhukung liwat kene . Liyane saka fitur dhasar saka trimming lan nugel video, sampeyan bisa saiki uga nyetel padhange, kontras, kahanan kang gawe jenuh lan volume video.

burn copy multiplexed files

3 Convert utawa diobong dhateng DVD

Kejabi konversi, aran gratis kanggo nggawe nggunakake fitur DVD diobong sing dibangun karo Video Converter Ultimate ing. Mbangun munggah tumpukan dhewe saka koleksi DVD utawa nyimpen minangka gambar file ISO. Kreatif lan pribadhi DVD menu dhewe lan sapiturute

burn copy multiplexed files

Download Mac VersionDownload Win Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top