Kabeh TOPICS

+

Top Ten Cineplayer DVD Decoder Alternatif kanggo Mac

Cineplayer salah siji program sing paling populer kanggo Windows Media Player sing decodes DVDs kanggo video puter maneh kualitas dhuwur. Yen sampeyan are looking for bab kuwi kanggo Mac, sampeyan bisa uga duwe masalah, kaya ana sawetara banget program sing bakal bisa kanggo Mac. Ing kasunyatan, lunak review first populer CNET kang, download.com, wis ora Mac DVD program decoder ing kabeh. Iku mbokmenawa luwih apik kanggo ngakses pemisahan Windows lan nambah program kanggo iku.

Kene sepuluh program sing bisa mbukak ing Mac ing pemisahan Windows. Program-program iki wis ngetung sawetara ratings apik, banget.

1. Media Player codec Pack Lite

Program freeware iki uga ora babi sumber, soko sing ora kelakon karo sawetara pemain liyane. Ngandhut codecs lan saringan supaya musik lan film bisa diputer maneh mlaku. Iku nduweni kemampuan kanggo muter Welasan jinis-jinis file, banget, uga VCDs, BluRays, DVDs HD, lan XCDs. Dekoding audio sawijining dadi saka dhasar stereo kabeh cara nganti 7.1. Yen sampeyan nyambungake menyang sistem audio ngarep, sampeyan bisa malah nyetel hasil kanggo nangani Dolby Digital. Penerbit supaya program iki dianyari kerep, supaya dadi teknologi anyar sing dirilis, iki bakal bisa kanggo supaya munggah.

medi1

2. QuickTime Kombertidor

Kabeh Apples teka arm karo produk Apple kaya QuickTime, lan program iki bakal ngidini sampeyan kanggo ngowahi file QuickTime menyang macem-macem saka sudhut format liyane. Sangiran Kombertidor nerangake karo versi nyoba gratis supaya sampeyan bisa ndeleng yen seneng sadurunge sampeyan tuku versi lengkap. Bisa nangani mata uang file audio lan video, kalebu .mp3, .mp4, WMV, lan DivX. Sampeyan bisa nyilikake file pas ing pirang-pirang piranti seluler kalebu Kindles, telpon Android, lan iPads. Iku program cepet, supaya sampeyan ora kudu padha sumelang ing bab komputer kang disambungake munggah kanggo dangu.

medi2

3. getgo Video Converter

Program iki menehi nyoba free limalas dina kanggo ndeleng yen sampeyan pengin nggunakake. Getgo bisa ngowahi paling video dhuwur-definisi (720p lan 1080p) kanggo bisa dideleng dening ing pirang-pirang piranti hotspot, kalebu Microsoft Zune, PlayStation Portable, lan piranti Apple. Sampeyan bisa clip film kanggo ngilangke bands ireng supaya mathuk ing layar cilik luwih. Iku uga Ngalahake entuk layar lan nyetel kontrol volume. Arep narik trek audio saka clip a? Sampeyan bisa nindakake sing, banget. Iku gampang kanggo nggunakake karo Sejatine mung telung langkah needed kanggo ngowahi file.

medi3

4. Convert MP4 Free

Program iki bakal ngowahi .mp4 menyang nomer format liyane, kalebu FLV, AVI, lan WMV. Iku uga free, supaya sampeyan bisa nyoba metu lan nggunakake pirang-pirang cara tanpa gawe kuatir bab mlaku metu saka wektu. Wis antarmuka becik kanthi gampang kanggo maca tombol. Iku mung njupuk sawetara langkah-langkah kanggo Ngonversi file, lan sampeyan bisa milih kanggo ngowahi video lan kualitas audio. Ana opsi kanggo ngganti bitrate lan pigura tingkat supaya bakal muter luwih apik ing piranti cilik.

medi4

5. EZ Soft DVD kanggo iPod Kombertidor

Program iki bakal ngaktifake sampeyan kanggo ngowahi DVDs menyang format liyane siap main ing iPod, iPad, utawa iPhone. Iku uga bisa nransfer file menyang iTunes kanthi otomatis, mung dening mriksa kothak siji. DVD konversi wis rampung ing format MPEG4 utawa ing dhasar 640 x 480 kanggo muter maneh ing piranti cilik. Versi definisi standar program gratis. Program fitur antarmuka sing gampang mangertos lan nggunakake, malah kanggo wiwitan, lan decoders sing dibangun menyang program supaya sampeyan ora duwe kanggo ngundhuh file liyane. Sampeyan bisa milih kanggo ngowahi mung siji chapter, utawa kabeh film.

medi5

6. Convert X kanggo DVD

Iki Highly dirating program nerangake karo nyoba gratis, nanging versi nyoba nempatno watermark ing video. Wis gampang mangertos antarmuka supaya sampeyan bisa sijine file menyang program, ngowahi wong sing pengin, banjur ngobong wong-wong mau kanggo disk. Akeh setelan prasetel, supaya sampeyan bisa njaluk arep tengen adoh, utawa sampeyan bisa kanthi manual nyetel setelan kanggo iku kaya rasio aspek lan padhang. Sampeyan bisa nyelehake ing pelaku bab kanthi manual yen ora arep menyang kabeh dadi dawa padha. Ing DVDs wis rampung ing format sing bisa diputer maneh ing DVD wae supaya sampeyan bisa enggo bareng kanthi gampang.

medi6

7. VLC Media Player

Tanpa mangu, iki salah siji saka media player kang populèr metu ana karo liwat sèket yuta download. Bisa muter macem-macem saka sudhut format video, DVDs, lan VCDs. Malah luwih saka iku, iku rampung free kanggo nggunakake lan tetep, lan nerangake karo basis wiki instruction manual dhewe. Sampeyan uga bisa nggunakake VLC pamuter video kanggo stream saka web utawa web. Iku fitur antarmuka banget dhasar, kang ndadekake iku gampang kanggo pangguna pisanan wektu kanggo miwiti, nanging iku uga mung antarmuka dhasar, supaya iku ora banget atraktif. Akèh wong sing wis digunakake duwe bab sing padha ngomong - iku ora apa iku mestine kanggo.

medi7

8. GOM Media Player

Program iki uga menang review ngelem, lan bisa muter macem-macem saka sudhut video thanks kanggo gadhah campuran ageng codecs ing program sawijining. Menehi seri pilihan sajrone instalasi kanggo bisa kanggo ngatur kanggo nggedhekake pamicara lan ngawasi tampilan. Sampeyan bisa milih saka macem-macem tampilan kanggo nggawe pamuter saestu Yours. Yen sampeyan klik-tengen ing pamuter, sampeyan bakal narik munggah sub-menu kanggo njaluk menyang opsi tambahan. Sampeyan bisa nyetel setelan gambar sak puter maneh, banget.

medi8

9. Media Player codec Pack

Program free iki menehi macem-macem saka sudhut codecs plug menyang Windows Media Panjenengan Player sing bakal menehi sampeyan akses menyang luwih akèh video lan audio format saka sing sadurunge. Ngijini sampeyan muter VCDs, XCDs, lan EVO format cd, banget, nanging ora Blu-Rays tanpa program tambahan. Tinimbang ngundhuh program liyane, sampeyan mung bisa ngundhuh lan nambah kanggo WMP Panjenengan. Nanging ndhukung loro dhuwur definisi lan video definisi standar. Nalika sampeyan mbukak, sampeyan duwe saperangan saka opsi - setelan instalasi standar utawa rinci. Kanthi milih rinci, sampeyan bisa milih persis kang fitur bakal diinstal. Sampeyan bisa malah nyetel audio duwe surround sound.

medi9

10. UMPlayer

Program freeware iki wis meh rong puluh yuta kedhaftar. Iku video lan audio pamuter sing bisa nangani sawetara program lan cd karo liwat 270 codecs. Iku fitur gampang mangertos antarmuka, lengkap karo hotkeys programmable lan pilihan radio. Yen sampeyan nggenti pilihan nalika video lagi muter, sampeyan bakal nemu wektu tundha. Versi lawas padha draggy dicokot nalika muter DVDs, nanging nganyari dirilis bubar iki dirancang kanggo mbenerake masalah. UMPlayer bisa nangani CD audio, DVDs, lan VCDs.

medi10

Kanthi mbukak partition Windows ing Mac, sampeyan bisa mbukak nganti donya anyar program kanggo nggunakake. Iki mung sepuluh alternatif kanggo Cineplayer metu ana, lan akeh wong sing free nyoba, supaya sampeyan bisa ndeleng kang siji iki arep apa mung apa sing arep.

Top