Kabeh TOPICS

+

Troubleshooting Tips kanggo Chromecast Issues Umum

Tuku Chromecast punika kaputusan gampang kanggo nggawe. Kanggo $ 35, sampeyan bisa njaluk dongle nirkabel sing Plugins menyang port HDMI nyisakke ing TV, lan ngijini sampeyan kanggo mung "cast" video lan audio menyang. Nanging, sampeyan bisa tansah ngalahake masalah nalika sampeyan matak media kanggo TV. Mung sawetara dina kepungkur, aku wis digawe polling ing Google Plus kanggo ngumpulake sawetara masalah Chromecast umum (pirsani ing ngisor). Supaya dina iki aku bakal nuduhake sawetara bisa solusi kanggo mbantu njaluk iku tengen. Kanggo mangerteni sing luwih lengkap tips media streaming kanggo TV, mriksa metu pandhuan iki >>

stream video

1. Sawetara jinis video ora bisa ngalir

Kita sedaya mangertos bilih Chromecast wis watesan ing format input. Iku mung kompatibel karo MP4 lan webm dienkode karo codecs Video H.264 High riwayat Level 4.1, 4.2 lan 5, VP8 lan codecs audio HE-AAC, LC-AAC, CELT / Opus, MP3 lan Vorbis. Dadi yen file video ora bisa ngalir, sing mung amarga lagi ora didhukung dening Chromecast.

Kanggo ngatasi masalah iki, sampeyan bisa nyoba metu Wondershare Kombertidor Video kang mentas dilengkapi fungsi Media Server supaya langsung matak wae format video kanggo Chromecast. Nguripake kanggo artikel iki luwih solusi .

stream video

2. Subtitle ora nuduhake

Ing kasunyatan, kabeh apps umum kayata Netflix, YouTube, Google Play Film, Hulu, HBO Go lan akeh wong duwe pilihan subtitle, supaya Chromecast saged casting subtitles dhateng TV. Nanging, minangka file search kayata MKV, Chromecast ora duwe fungsi iki. Nanging sawetara aplikasi, kaya Wondershare Video Converter , VideoStream lan AllCast , bisa nggawe munggah.

3. buffering lan sithik nalika nggunakake casting tab

Yen sampeyan nggunakake app kaya YouTube ing telpon, proses steaming karo Chromecast cantik apik. Nanging yen sampeyan lagi streaming liwat tab ing Chrome, lagging bisa banget drastic.

Yen loro-lorone router nirkabel lan kacepetan broadband iku uga, banjur salah siji cara cepet kanggo ndandani iki kanggo ngganti kualitas puter maneh. Kanggo nindakake iki, klik lambang Chromecast ing app garis Chrome lan Pick Pilihan.

Nalika sampeyan bisa ndeleng, ana bakal opsi telu kualitas nggambarake. Sampeyan bisa ngalih menyang 480p paling lan nerusake nonton video. Senajan kualitas video bakal ngurangi, sampeyan bakal duwe pengalaman video permukaané.

chromecast settings

4. sinyal WiFi banget

Konektivitas iku salah siji saka faktor paling gedhe ing streaming kanggo Chromecast. Yen sambungan ora nganti iku, utawa Chromecast nduweni masalah komunikasi karo jalur akses nirkabel, banjur puter maneh wis arep dadi nglarani.

Yen kasunyatan, Chromecast wis mlebukake karo HDMI kabel extender cilik, kang ora mung migunani nalika nyambungake piranti menyang soket HDMI ing hard-kanggo-tekan panggonan, nanging uga mbiyantu kanggo mindhah Chromecast adoh saka mburi akeh banget shielded saka TV, kang bakal nambah panyambungan WiFi.

chromecast signal

5. Ora bisa karo klien VPN Android

Masalah iki bisa digunakake kanthi nggunakake VPN ing DD-WRT Router. Banjur kelet Chromecast bisa ing LAN padha casting piranti, lan karo konco padha VPN.

Top