Kabeh TOPICS

+

Chromecast Tips and Tricks: 10 Creative Ways to Use Chromecast

Chromecast claims dadi cara paling gampang kanggo seneng video online lan musik ing TV. Nanging kasunyatan iku wis dadi alat luar biasa produktif lan macem kanggo mbantu njaluk liyane iku rampung. Kene aku wis teka munggah karo 10 cara unik lan kreatif kanggo nggawe nggunakake luwih saka iku. Sampeyan uga bisa ngrujuk kanggo pandhuan iki kanggo njaluk informasi luwih lengkap ing carane seneng file media ing layar amba .

1. Stream file search

Yen sampeyan wis disimpen macem-macem video ing komputer, Chromecast bisa bantuan stream dhateng TV banget. Kabeh duwe do seret file video dhateng tab Google Chrome lan bakal muter langsung saka browser Panjenengan. Banjur sampeyan bisa gampang matak tab sing TV supaya sampeyan bisa kanthi seneng ing TV. Kerjane cantik uga saka file MP4 video normal utawa format liyane didhukung dening Chrome. Kanggo format unsupported, sampeyan bisa nggunakake aplikasi liyane kaya Wondershare Video Converter kanggo metu.

chromecast tips and tricks

2. Cast desktop

Kemampuan kanggo matak kabeh desktop pilihan ing extension Chromecast. Sampeyan bisa njaluk liwat tombol extension banjur panah mudhun cilik kanggo golek setelan. Kene sampeyan bisa milih "Cast kabeh layar" kanggo matak kabeh desktop kanggo dongle. Nanging fitur iki isih ngembangaken, supaya sampeyan bisa uga nemokke sawetara kewan omo.

chromecast tips and tricks

3. film Stream saka Google Drive

Yen sampeyan nggunakake Google Drive kanggo nyimpen film, sampeyan bisa Chromecast mau ing sawetara cara sing beda-beda. Kabar apik iku, kedhaftar Chrome OS bisa langsung stream film disimpen ing Google Drive sing. Mung mbukak File Aplikasi banjur pilih Drive ing. Banjur muter film lan sampeyan bakal weruh lambang Chromecast ing pamuter.

Yen sampeyan lagi ora kedhaftar Chrome OS, cobanen metu sawetara app kayata AllCast utawa LocalCast , utawa solusi server media kayata BubbleUPnP utawa Plex Server .

chromecast tips and tricks

4. ngganti kualitas streaming

Yen menowo video streaming liwat YouTube utawa Netflix, sampeyan mbokmenawa wis stricken ing sawetara nilai karo masalah buffering lan loading layar. Ing wektu iki, sampeyan bisa ngganti kualitas streaming wis permukaané. Mung navigasi kanggo Pilihan extension Cast Google lan sampeyan bisa ngatur kualitas streaming.

chromecast tips and tricks

5. Kirimi video lan audio menyang sistem beda

Sampeyan bisa uga wis wis dikenal sing Chromecast compresses audio lan video menyang siji stream, supaya sampeyan ora bisa ngirim audio kanggo surround sound sistem. Ing kahanan iki, extractor audio HDMI apa sing perlu. Iku mbantu gampang break HDMI menyang video lan audio kapisah kanggo Feed loro himpunan peralatan.

chromecast tips and tricks

6. Tansah full-layar sak mbukak akeh tugas

Kadhangkala sing perlu kanggo nindakake samubarang liyane sak puter maneh full-layar. Begjanipun, ana sing workaround kanggo Windows kedhaftar. Cukup klik kenek alt Alt Tab nalika video lagi muter ing layar wutuh. Banjur sampeyan bakal adoh saka video ing komputer, nalika iku terus Pêntil ing TV.

chromecast tips and tricks

7. Gunakake Chromecast karo Kindle Fire

Senajan iku ora resmi bilih, Chromecast bisa matak karo sembarang Kindle Fire. Mesthi, boten wonten YouTube utawa apps Google resmi liyane ing Kindle Fire, nanging nggunakake Chromecast karo app kaya Netflix, Hulu + utawa Pandora dianggo mung nggoleki.

chromecast tips and tricks

8. Duwe katelu YouTube

Liyane bab gedhe babagan Chromecast iku sing bisa saiki video YouTube ing app seluler kanggo muter ing urutan ing TV. Iku uga bisa rampung dening macem-macem wong ing piranti beda, supaya wong-wong mau dadi iOS utawa Android, anggere wong wis dumunung ing jaringan sing padha. Mung supaya saben nemokake video sing favorit YouTube lan stream dhateng TV - sing duwe partai YouTube cepet.

chromecast tips and tricks

9. game Play karo smartphone

Senajan iku ora fitur resmi-didhukung, sing bener bisa muter pinggiran game paling nglereni. Ing kasunyatan, Google wis nyoba kanggo gabungke game web karo smartphone, ngijini sampeyan kanggo ngontrol game ing komputer kanthi Ngontrol smartphone. Kanggo nindakake iki, mbukak game, matak tab sing Chromecast banjur tindakake pandhuan ing layar.

chromecast tips and tricks

10. Get the Chromecast wallpaper

Nalika Chromecast wis nunggu app kanggo nyambung, iku nuduhake sawetara nggantheng wallpaper ing layar TV karo sawetara teks matur sing Chromecast siap kanggo matak. Kasunyatan menarik iku, sampeyan uga bisa ndeleng minangka kaca web . Kanggo njaluk gambar nyata, sampeyan bakal kudu ndeleng sumber first lan golek URL saka ing kono. Genti-genti, sampeyan bisa Pick munggah saka sawetara nglumpukke kang kindly sijine bebarengan ing Web kanggo liyane kedhaftar kanggo ngundhuh lan nginstal.

chromecast tips and tricks

Top