Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Mac > Carane Convert CAF kanggo MP3 ing Mac OS X (Yosemite klebu)

Carane Convert CAF kanggo MP3 ing Mac OS X (Yosemite klebu)

Artikel iki ngenani carane Ngonversi CAF kanggo MP3 ing Mac OS X (Snow Leopard, Loin klebu). Yen sampeyan duwe sawetara file CAF lan kaya kanggo ngowahi CAF kanggo MP3 luwih kompatibilitas, sampeyan bisa tindakake tutorial rinci ing artikel iki kanggo nindakake konversi.

Download Free lan nginstal lan CAF intuisi MP3 rate kanggo Mac, page. Iki Kombertidor Audio kanggo Mac wis gampang Ngonversi CAF sembarang format audio populer kaya MP3, M4A, AAC, AIFF, WMA, Mav etc, supaya sampeyan bisa muter file CAF tanpa watesan ing piranti apa wae hotspot utawa aplikasi komputer. Interested? Ok, ayo kang miwiti nindakake CAF kanggo MP3 saiki.

Download Mac Version Download Win Version

Langkah 1: Tuduhna file CAF

Sawise mbukak app iki, sampeyan kudu mbukak file CAF kanggo CAF iki kanggo rate MP3 kanggo Mac. Yen file CAF ing tangan, cara paling gampang kanggo langsung seret menyang program iki. Yen ora, sampeyan uga bisa klik "menu, lan banjur pindhah menyang Impor" Gambar> Tambah Media Files "pilihan kanggo nelusuri komputer lan pilih file sing arep diimpor.

Langkah 2: Pilih MP3 minangka format output

Kanggo milih MP3 minangka format output, sampeyan kudu klik jinis format ing ngisor jendhela program kanggo mbukak panel output. Sawisé iku, pindhah menyang panel Audio lan Pick munggah pilihan.

 converting caf to mp3

Wigati: Yen perlu, sampeyan bisa nggunakake fungsi editing diwenehake dening app kanggo nindakake sawetara proyek editing perlu, kayata trimming, nglereni, gabung etc.

Langkah 3: Mulai nindakake CAF kanggo MP3 ing Mac OS X

Ngonversi CAF kanggo MP3 ing Mac, sampeyan bisa menet "tombol Miwiti ing pojok tengen ngisor iki Mac Audio Kombertidor antarmuka utama 's. Sing kabeh. App iki bakal rampung konversi dhewe. Mung supaya iku mlaku ing latar mburi, supaya sampeyan bisa nindakake iku ing komputer.

Nalika konversi wis rampung, sampeyan bakal weruh lambang app iki jumping dock. Cukup menyang folder output kanggo nemokake file MP3 diowahi. Ora ngerti endi folder output iku? Ok, sampeyan bisa nyetel iku dening dhewe kanthi ngeklik Output ing sisih kiwa ngisor jendhela program lan banjur pindhah iku.

Download Mac Version Download Win Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top