Kabeh TOPICS

+

7 Tips kanggo Tuku Seneng banget Media komponis ing Low Price

Ing donya saiki media hiburan komposer muter peran penting ing film, televisi lan Broadcast. Siji kang bisa nangani volume gedhe saka media lan bisa menehi collaboration wektu nyata iku pilihan saka individu menyang hiburan lan media. Avis media pengarang iku salah siji saka iki komposer media modern. Nanging, siji bab kang wiwitan ora kaya rega dhuwur. Makarya ing pengarang media Gamelan lan gampang nanging rega ora ngidini kanggo dadi gampang kanggo wiwitan.

Yen kita menyang website dhewe kita kudu nglampahi $1299.00 siji taun mawa nginggilaken lan langganan. Sejatine apa sing mbayar kene ora kanggo piranti lunak nanging lisensi. Amarga, sawise siji taun lunak bakal karo kowé, nanging sampeyan kudu tetep renewing lisènsi lan langganan kang liyane $ 400. Luwih arep kanggo piranti lunak ing kawitan marketing Aku ngomong nggunakake page versi nyoba. Amarga yen ana soko sing sing bingung bab saka sampeyan kudu njaluk dhukungan saka Seneng banget kang $49.00 saben sasi.

1. Long Term Berbagi

Kanggo sing cukup menowo karo pengalaman pangguna lan digunakake pengarang media bisa pindhah lisènsi long term kang bakal luwih cukup minangka dibandhingake kanggo lisènsi setahun. Siji bisa njaluk lisensi 3 taun ing sawetara saka $ 1800 kanggo $ 2700. Iku kabeh gumantung ing versi sing tuku. Yen sampeyan tuku mung versi dhasar saka piranti lunak sing kudu mbayar $ 1799 lan yen sampeyan pengin nganggo piranti lunak tambahan ons saka sampeyan kudu mbayar $ 600 liyane. Yen sampeyan arep kanggo rega sing luwih murah saka siji pilihan kanggo tuku versi lawas kang bakal $ 1200 plus $ 495 kanggo upgrade kang $ 1695. Isih, aku ngomong yen pengarang media Avis dibandhingake ing sawetara rega stands ing ngisor dhaftar minangka dibandhingake kanggo NLEs liyane.

2. Langganan kanggo upgrade Mung

Nduweni Media komponis (6.5 lan mengko) bisa milih kanggo langganan tahunan ing tingkat discounted $ 39.99 / sasi kanggo taun sing pisanan (sawisé taun pisanan, tarif standar aplikasi). Siji tip penting kang aku sampeyan kudu nimbang punika Gunakake utawa kita ngomong langganan kanggo upgrade mung yen sampeyan pengin amarga apa sing mbayar kanggo langganan lan nganyarke. Loro saka yen pirembagan bab salinan lunak diinstal, iku bakal nunggil kalawan sira. Apa sing mbayar kanggo nggunakake piranti lunak. Tip liyane kang aku siji ngirim njupuk kanggo njaluk DVD saka Amazon utawa situs-situs blanja kanggo ora luwih saka $ 300 lan nalika iku sing bakal digunakake sampeyan bisa njaluk langganan saka seneng banget minangka saben requirement. Iki bisa ngirit kanthong. Yen takon kula kang siji iku luwih apik aku bakal ngomong tip kapindho luwih efektif amarga sampeyan bisa njaluk langganan siji sasi kanggo mung $ 49.99 yen sampeyan ora bisa nggunakake ing rutin kaya saindhenging taun.

3. Platforms Different

Prices beda-beda miturut menyang platform kang sampeyan mlaku piranti lunak. Yen sampeyan nggunakake MAC banjur bakal luwih minangka dibandhingake kanggo versi kang kanggo Windows. Nanging isih yen kita mbandhingaké paramèter kinerja Aku ngomong MAC akeh sing luwih apik. Nanging, yen kita pirembagan babagan kompatibilitas lan portability Windows bakal luwih cocok. Iki gumantung ing requirement.

4. Version Academic

Yen kita mbandhingaké rega karo merek Seneng banget bakal Suite budget minangka wis aku kasebut iku sadurungé vise rega stands ing ngisor dhaftar. Isih sing arep kanggo rega sing luwih murah ana cara liya kang bisa milih kanggo. Sampeyan bisa mbukak kanggo versi akademisi kang banget kurang ing rega dibandhingake versi liyane. Sampeyan bisa njaluk Seneng banget karo pilihan simfoni mung kanggo $ 1300 saka website padha kasebut minangka URL. Nanging ora menyang website wae tuku piranti lunak amarga paling mau bisa apus. Sawijining Go luwih apik kanggo Camping dikenal lan reputed mung.

5. Tuku ing Bulk

Ana cara liyane uga karo bantuan saka sing bisa nyimpen dhuwit lan sing tuku lisensi ing akeh. Liya akeh tuku lisensi ora mung komputer siji nanging luwih saka 3 komputer. Sampeyan bakal njaluk iku kanggo rega diskon kang bener luwih cukup saka rega mung siji pengarang. Sampeyan bakal njaluk paket papat lan lima piranti Avis media pengarang ngendi sampeyan bisa nggunakake lisensi sing padha kanggo piranti beda adhedhasar lisensi. Menapa malih yen wong nggunakake MAC banjur iku gampang kanggo njaluk lisènsi kanggo macem-macem piranti.

6. Auction Online

Liyane cara arep menyang lelangan online kayata lelangan lunak eBay ngendi sampeyan bisa njaluk versi dilisensi mung $ 999. Nanging ingkang paling penting iku requirement sistem. Ayo ngomong sing tuku piranti lunak lan saiki nyoba kanggo nginstal ing komputer utawa sistem sing nggunakake. Sampeyan kudu nggawe manawa sistem cocog syarat minimal kanggo mlaku piranti lunak kang bener cukup dhuwur. Sampeyan bakal dibutuhake kanggo nggunakake sistem karo prosesor dhuwur mburi kaya i7 kanggo mlaku piranti lunak. Sampeyan bisa njupuk minangka tip paling penting minangka dibandhingake kanggo wong amarga yen sampeyan tuku piranti lunak larang kuwi lan ora kompatibel karo sistem sampeyan wis mung rong pilihan kiwa, salah siji nandur modal ing sistem anyar karo konfigurasi dibutuhake utawa bali piranti lunak lan lali bab nggunakake.

7. jeneng Official Mung

Siji tip pungkasan, aku ngerti sing lunak misale jek dadi cukup larang nanging apa sing njupuk ing website resmi cukup minangka saben kabisan pengarang, supaya please ora dadi korban saka scam wae ngendi sampeyan supaya nggoleki rega murah lan mungkasi munggah mbayar kanggo website kang scam.

Kesimpulan

Ing pungkasan, aku kaya wong editing media penerbitan lapangan menarik lan siji tenan seneng nggarap piranti lunak komposisi media kaya aku. Lan yen kita pirembagan bab Seneng banget iku salah siji saka media paling fleksibel nulis lunak aku wis ndeleng supaya adoh lan apa kita sing mbayar kanggo Seneng banget kanggo piranti rega cukup.

Top