Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Mac > Apple Final Cut Express kanggo Mac

Apple Final Cut Express kanggo Mac

Apple Final Cut Express produksi lan ngrekam program audio. Fitur-sugih editing lunak DV iki Apple kang dirancang kanggo sutradara niat, pamula lengkap, pendidik uga editor DV canggih. Iki bakal ngebantu panjenengan nggawe video canggih. Minangka paket lengkap, Final Cut Express HD Nyedhiyani integrasi unprecedented ambali lan daya.

Nggawe pro-tingkat video

Apple Final Cut Express ngijini sampeyan kanggo nggawe video-kualitas profesional. Karo filmmaking bakal dijupuk menyang tahap sabanjure. Bebarengan karo pribadi editing DV kuat, saiki Final Cut Express HD menehi dhuwur-definisi video (HDV) kemampuan kanggo editors canggih lan wiwitan memper. Kajaba iku, versi lengkap Soundtrack lan LiveType ngaktifake sampeyan nggawe grafis urip, soundtrack adat lan efek teks. Kanthi iki, sampeyan bakal bisa kanggo nggawe pro-tingkat video malah sanadyan sampeyan pamula.

Offer akeh Kapabilitas

Apa sampeyan nyoba kanggo nggawe rumit ngarep film kapérang saka efek lan arepe utawa video pro-tingkat karya, Final Cut Express HD nawakake akeh Kapabilitas (kayata titling, compositing, lan kabisan efek) sing perlu kanggo nuduhake kreatifitas.

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top