Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Windows > Get the Best Sembarang Video Converter Ultimate Alternatif kanggo Windows

Njaluk Best Sembarang Video Converter Ultimate Alternatif kanggo Windows

Alternatif kanggo Sembarang Video Converter Ultimate kanggo Windows wis samesthine kanggo ora mung nggawa babagan konversi video lan nindakake proses koleksi video ing disk, nanging uga kudu fungsi linuwih lan kuat. Wondershare Video Converter Ultimate Pantes jeneng kang alternatif kuwi.

Wondershare Video Converter Ultimate ( versi Mac kasedhiya) ngowahi ing kacepetan paling antarane kabeh ngowahi ing pasar. Iku kompatibel karo 158 format media. Sampeyan bisa ngowahi meh wae file. Wis akeh luwih gampang kanggo nggunakake antarmuka. Sampeyan bakal ngerti carane nggunakake tanpa gaweyan wae. Minangka rate video kabeh-ing-siji, sampeyan bisa ngowahi video, ngowahi video uga download video lan ngobong DVD.

Download win versionDownload mac version


  • Apa iki Sembarang Video Converter Ultimate kanggo Windows sapituruté
  • Carane Convert Videos karo iki Sembarang Video Converter Ultimate Alternatif kanggo Windows

  • Apa iki Sembarang Video Converter Ultimate kanggo Windows sapituruté

    1. Akeh Media Mula Didhukung

    Sembarang Video Converter Ultimate alternatif kanggo Windows mbisakake kedhaftar kanggo ngowahi video, film lan musik kanggo macem-macem format supaya minangka kanggo nggunakake mau kanggo piranti tartamtu. Nanging ndhukung ora mung format audio kaya MP4, AVI, OGV, MPEG, AAC, AC3, MOV etc, nanging uga video HD uga video pop. Sing diijini kanggo Ngonversi MPEG, MKV, AVI lan video MPEG4 menyang MP4, MKV, m4v, AVI, OGV, AAC, MP3 lan Vorbis. Mung maca specifications tech ing gambar ing ngisor iki.

    output format

    2. Nelpon Konversi paling cepet

    Nalika nerangake kacepetan konversi video, teknik inovatif saka alternatif iki kanggo Sembarang Video Converter Ultimate kanggo Windows mbisakake owahan wektu-daya. Wondershare Video rate Ultimate dilengkapi nganggo teknologi paling anyar lan performs 30 kaping luwih cepet tanpa ngorbanaké ing kualitas output. Sampeyan bisa ngowahi format video biasa minangka cepet sabisa. Wondershare Wis mbuktekaken dhewe ing gambar ing ngisor iki.

    conversion speed

    3. Gampang kanggo Gunakake Interface

    Sampeyan ora kudu padha sumelang ing bab proses learning nindakake video. Rate wis antarmuka intuisi sing bakal nuntun sampeyan. Sampeyan bakal kaget ing antarmuka sing prasaja lan gampang Wondershare kang. Sampeyan bakal ngatur kanggo nambah file menyang aplikasi iki dening seret lan selehake. Sawise milih Wanted format media output, sampeyan bisa miwiti kanggo ngowahi. Ngijini rampung kabeh mung sawetara klik.

    4. Lan integrasi saka Video Converter, Video Editor, DVD Burner, Video Downloader

    Alternatif kanggo Sembarang Video Converter Ultimate kanggo windows bisa ngowahi video lan DVD, suntingan video, Burns DVD lan download video saka fungsi enggo bareng video.

  • Ngonversi Video: Convert video saka utawa kanggo format tanpa mundhut kualitas.
  • Sunting Video: Fungsi minangka Bare-balung editor video trimming, nugel, nambah efek, nambah subtitle, etc.
  • Diobong DVD: Burn DVD kanggo DVD disc, folder DVD, utawa kanggo ISO file karo macem-macem dibangun ing DVD Cithakan.
  • Download Video: Download video saka fungsi enggo bareng video kaya YouTube lan Ngonversi sing padha supaya ngirim menyang piranti tartamtu.
  • Kejabi, iki rate video saged nambah metadata. Iku bisa ngatur film iTunes ngembangaken metadata (informasi kayata direktur, aktor, jeneng episode, lan sapiturute) film, acara TV lan video ngarep.

    Carane Convert Videos karo iki Sembarang Video Converter Ultimate Alternatif kanggo Windows

    Mangga tindakake langkah ing ngisor iki kanggo gampang ngowahi video.

    Langkah 1: video Impor kanggo rate kanthi ngeklik "Tambah File".

    Langkah 2: Setel format video sing tepat ing ndhuwur tengen antarmuka.

    Langkah 3: Mulai Ngonversi video kanthi ngengingi tombol Ngonversi.

    convert video

    Kanggo kabeh syarat konversi video, Wondershare Video Converter Ultimate nawakake solusi sing paling apik. Iku alat Versatile kanggo nglakoni kabeh kanggo kowe karo kacepetan cepet lan kualitas output sing luwih apik. Mung duwe cobi.

    Download win versionDownload mac version

    -Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

    Top