Kabeh TOPICS

+

Carane kanggo oleh ringtone gratis kanggo Android

Sampeyan bisa njaluk ringtones free piranti Android seluler kanthi nggunakake app free, ringtone free Edo apps, utawa nggawe ringtones ing iTunes lan transfer kanggo telpon Android. Iki app free lan app Edo ringtone free ngidini kedhaftar kanggo ngundhuh lan ngowahi ewu dering lan nggunakake minangka swara telpon mlebu, swara weker utawa swara SMS. Piranti Android seluler ndhukung sawetara saka sudhut format audio kalebu .wav, .3gp, .Markas OGG, .mp4, .mp3, WMA, .aac lan .amr nb. Ngisor aku wis diterangno ing macem-macem cara sing bisa digunakake kanggo oleh ringtone gratis kanggo telpon Android piranti.

Cara 1: Download ringtone gratis ing komputer lan transfer Android

Situs kanggo nggunakake punika Myxer

Langkah 1: Menyang website Myxer lan nelusuri liwat Kategori milih sing paling apik ringtone free download kanggo telpon Android piranti

download myxer ringtone1

Langkah 2: Sampeyan bisa nimbang tondo asto munggah ing situs iki yen sampeyan arep kanggo nyimpen utawa nuduhake ringtones favorit utawa stasiun radio

download myxer ringtone2

Langkah 3: Sampeyan bakal njaluk akeh opsi ringtone kayata Flo kang Favorit, Urban Contemporary, klasik hip lumpatan, Modern Hard Rock lan Reggaeton kanggo download. Klik ing ringtone dikarepake kanggo miwiti proses download.

download myxer ringtone3

Langkah 4: Ing tataran iki, sampeyan duwe opsi loro njupuk ringtone iki. Siji liwat ngundhuh kaya internet download manager lan kene sampeyan ora perlu mlebu. Sawise ngeklik ing ringtone dikarepake, ngundhuh IDM bakal Pick ringtone saka website mixer lan pituduh sampeyan kanggo ngundhuh kanthi otomatis. Banjur saka komputer, sampeyan bakal nransfer menyang telpon liwat Bluetooth utawa kertu SD utawa kabel USB.

download myxer ringtone4

Langkah 5: Pilihan kapindho, sampeyan kudu mlebu. Sawise tondo asto munggah, sampeyan klik ing bagean ringtone lan sing disuwun pilih dering dikarepake. Banjur klik kanggo njaluk dering.

download myxer ringtone5     download myxer ringtone6

Langkah 6: Sawise ngeklik ing 'Njaluk iku tombol, mixer bakal takon sampeyan ngetik nomer telpon lan klik' Sabanjure. '

download myxer ringtone7

Langkah 7: Banjur milih operator saka menu gulung mudhun lan klik 'Sabanjure.'

download myxer ringtone8

Langkah 8: Klik 'Kirimi' tombol kanggo ngirim dering kanggo telpon. Sak pesen teks bakal dikirim menyang telpon Android piranti karo link kanggo ringtone Panjenengan. Teks YES kanggo nampa dering

download myxer ringtone9

Cara 2: Aplikasi ringtone Rree

Sampeyan bisa njaluk ringtones free piranti Android seluler kanthi nggunakake app free. Iki app free ngidini kedhaftar kanggo ndownload ewu ringtones to piranti Android seluler sing. Sawetara iki app teka kanthi gampang kanggo nggunakake antar muka, supaya sampeyan ora perlu sumelang carane nggunakake mau. Kita bener duwe atusan apps ringtone free kanggo androids kasedhiya ing internet kanggo free download. Aku arep kanggo dhaptar mung telu ndhuwur ringtones app free kanggo androids lan menehi URL sing.

Free Ringtones kanggo Android

Free Ringtones kanggo Android app ngijini sampeyan kanggo ngatur piranti Android seluler piranti karo ringtone favorit, wallpaper lan swara notifikasi. Iki app sing paling apik sing bisa menehi kabeh sing perlu kanggo piranti Android seluler piranti. Sampeyan bisa ngeset dering diundhuh minangka swara SMS, swara telpon mlebu utawa swara weker. Tambahan saka App iki kalebu:

  • Jadwal wektu kanggo muter swara disenengi
  • Gunakake ringtone minangka kontak ringtone Panjenengan, swara weker utawa swara SMS
  • Setel tombol widget ringtone disenengi utawa muni ing Layar ngarep telpon Android

free ringtones for android

zedge ringtones wallpapers

Zedge ™ Ringtones & Wallpaper

Sampeyan bisa nggunakake zedge ™ Ringtones & Wallpaper app kanggo oleh ringtone gratis kanggo telpon Android piranti. Iki app wis ewu ringtones free, wallpaper lan kabar muni sing bisa digunakake kanggo gampang ngatur telpon Android piranti. Iki app wis akeh fitur sing kalebu ing ngisor iki:

  • Telusuri karo saran, setelan wallpapers saka ing app
  • Kabar Setel muni, alarm muni lan dering saka ing app iki
  • Nawakake pilihan kanggo grup ringtones favorit tanpa ngundhuh

Best Popular Ringtones

Thepiratebay Popular Ringtone App wis ewu kategori ringtones paling populer. App Android iki ngidini sampeyan kanggo ngatur piranti Android seluler piranti karo ringtone favorit, wallpaper lan swara notifikasi. Wis top 30 dirating lagu populer lan melodi kelangan sing bakal temtunipun tresna. Ing sisih ndhuwur iki ndhuwur 30 kategori, ana akeh kategori ringtone liyane kanggo milih saka kalebu hip hop, ngalahaken tekno, tekno, remix, R & B, DJ, klub, disco, gitar, piano lan liyane. Fitur saka app iki kalebu:

  • Penet terus tombol setelan
  • Kabar Setel muni, alarm muni lan dering saka ing app iki
  • Recorder swara Handy

best popular ringtones

Cara 3: Free Aplikasi Edo nada dering kanggo Android

Sampeyan bisa njaluk ringtones free kanggo piranti Android seluler kanthi nggunakake ringtone free Edo app. Iki app free mbantu Ngonversi songs perpustakaan mobile menyang 30 ringtones liya lan nransfer menyang telpon Android piranti. Piranti Android seluler nampa ringtones karo ekstensi file mp3. Sampeyan bakal nemokake sing paling Edo iki app ringtone free Ngonversi mp3 ringtones. Supaya sampeyan ora perlu sumelang ing nindakake mau. Ana atusan ringtone free Edo app kanggo telpon Android piranti ing internet.

ringtone maker mp3 editor

Ringtone Maker Mp3 Editor

Sampeyan bisa nggunakake Ringtone Maker Mp3 Editor kanggo nggawe ringtones free kanggo telpon Android piranti. Sampeyan bisa Cut bagean song favorit saka perpustakaan musik Android lan Ngonversi menyang ringtone, swara weker utawa swara SMS. Ringtone Maker Mp3 Editor iki app free sing bisa digunakake kanggo nggawe dhewe mp3 ringtones luwih gampang lan cepet. Fitur saka app iki kalebu:

  • Pilih file audio saka telpon utawa saka rekaman.
  • Pilih area Motong audio  
  • Setel utawa nyimpen minangka file minangka ringtone Panjenengan, swara weker utawa swara SMS
  • Ndhukung Monggo, AAC, MP3, AMR lan paling format music

Ringtone Maker

Ringtone Maker iki app free sing bisa mbantu sampeyan nggawe nada ringtone, weker, lan kabar saka file audio. App ndhukung sawetara saka sudhut format audio kalebu AAC, MP4, MP3, Monggo, 3GPP lan AMR. Boten kados akeh app Android sing nggunakke tombol Menu kanggo nyimpen fungsi piranti lunak, paling saka kontrol app iki tutul sensitif lan metu ing antarmuka. Sawetara fitur umum app iki kalebu

  • Salinan, Cut lan tempel.
  • Nyetel volume mp3.
  • Fade ing / metu kanggo mp3.

ringtone maker01

ringdroid ringtone maker

Ringdroid - Ringtone Maker

Sampeyan bisa nggawe ewu ringtones saka perpustakaan telpon Android, utawa ngrekam anyar gedhe-gedhe karo app iki. Iki bener editor ringtone asli kanggo sistem operasi Android, page dikembangaké ing taun 2008 lan diundhuh kanthi yuta kedhaftar donya. App iki bisa bantuan nggawe ringtone dhewe saka file audio ana lan nyetel potret dadi ringtone mlebu, swara SMS utawa swara weker.

Cara 4: Priksa ringtones ing iTunes lan transfer kanggo telpon Android

Langkah 1 Making ringtones ing iTunes

Sampeyan bisa gampang nggawe ringtones ing iTunes lan nransfer menyang piranti Android seluler piranti. Contone sing duwe file audio sing ing komputer lan sampeyan pengin nggunakake minangka swara SMS, swara weker utawa swara panggilan mlebu. Sampeyan bisa gampang nggunakake iTunes Ngonversi sing file audio musik banjur ngirim menyang telpon Android piranti.

Proses iki banget prasaja. Bukak aplikasi iTunes ing komputer. Pilih song disenengi saka komputer lan ngimpor aplikasi iTunes sing dibukak. Nalika ing aplikasi iTunes, klik-tengen ing file audio sing diimpor lan klik pilihan 'Get Info.' Ngatur wektu mandeg lan wektu wiwitan kanggo ringtone Panjenengan. Aplikasi iki bakal ngidini sampeyan mung kanggo milih ringtones sing 30 detik dawa utawa kurang.

Misahake bagean file audio sing dipilih saka file asli. Klik-tengen ing file maneh lan milih pilihan Nggawe versi ACC. Iki bakal ngganti file musik asli dadi loro salinan. Cekak salinan iku ringtone Panjenengan. Mbusak versi ACC sing digawe saka iTunes. Mbusak berkas cendhek lagu saka iTunes.

Langkah 2 Mindhah kanggo telpon Android

Mindhah ringtone sing digawe ndhuwur telpon Android banget prasaja. Mung klik kaping pindho ing dering lan pilih pilihan 'nambah kanggo iTunes perpustakaan' ditemokaké ing bagean dering. Sampeyan wis rampung.

box

Wondershare MobileTrans - 1-Klik telpon kanggo Transfer telpon



Top