Kabeh TOPICS

+

Amérika TV Series Formula / Rutin Sampeyan Aja Getun Ngerti

1st. Crita detektif Koleksi

Detective Story Type

Formula: ana tansah Killer temenan

Seri TV sing paling agawé Amérika jinis Detective Story kaya Navy NCIS famoused dening pemandangan amba, Minds Criminal ditondoi dening analisis psikologi, utawa Castle lan Mentalist, kang duwe mayuta-yuta ewu pembuangan ing saindhenging donya, tau kurang ngomong Gentho: Scene Crime Investigation.

Utami iku supaya wong ngiro-iro nganti pungkasan. Punika tumindake ing:

1. Crime kedaden, detektif analisa

2. Ana bukti-bukti ketok pointing menyang wong, supaya nyebataken Suspect A

3. Nanging, Suspect ora bakal pembunuh nyata, kang bakal nggawa metu alibi kang, anjog ing crita wutuh kanggo kakurangan

4. Banjur detectives bakal ngatur maneh kabeh kuwi, banjur Suspect B pembunuh tartamtu rikat saka kabeh

Bukti, nalika piyambakipun nolak kanggo pratelan angkara. Part iki kudu titik dhuwur saka crita wutuh. Macem-macem emosi, kekirangan manungsa sing bengkong bebarengan.

5. Ana bakal tansah Ajaib ing mburi. Detectives inspirasi dening wong liya lan banjur ketemu pembunuh temenan, kang ngirim nuduhake ing pemandangan page lan tau seng di tuduh.

Limang langkah sing prasaja nanging migunani, kang meh digunakake ing kabeh seri TV crita detektif. Mangsa dening mangsa, ing-arep lan ing-arep.

Sawetara Conto:

Pinggir

Klik Gambar ngerti plot dhasar.

Fringe

Castle

Klik Gambar ngerti plot dhasar.

Castle

Dadi terus

2. Science Fiction

3rd. Youth Idol

4. Perang Pangkasaysayan

Top