Kabeh TOPICS

+

Top 10 Alternatif kanggo TiVo App kanggo iPad lan iPhone

Ora bakal seneng bisa ngurangi jumlah piranti remot kontrol ing kamar kulawarga? Saiki sampeyan bisa. TiVo bisa kontrol dening app sampeyan bisa download iPad utawa iPhone. Sampeyan mesthi bisa milih ngundhuh app resmi TiVo, utawa sampeyan bisa milih app pihak liya. Paling wong ora bisa manggon tanpa smartphone kanggo sesambungan, supaya apa ora sijine iku kanggo nggunakake ing, cara kreatip anyar? Kene sepuluh alternatif ndhuwur kanggo ing app TiVo kanggo iPad lan iPhone.

1. TiVo Togo

Fun iki ngomong app gratis ing nyimpen iTunes, kene kanggo pelanggan Com Hem bisa digunakake karo piranti TiVo sing. Sampeyan bisa ngakses paket favorit, lan malah rampung nonton gambar ing seluler piranti sing diwiwiti kanggo nonton ing TiVo Panjenengan. Ana uga layanan rental sampeyan bisa nggunakake hubungan lan ngijini sampeyan kanggo nonton ing app TiVo Togo kanggo nganti 48 jam mengko. Menowo TiVo fitur search kalebu, minangka punika kemampuan kanggo nyetel rekaman lan ngatur setelan seri. Banjur mesthi, yen sampeyan ana ing ngarep lan telpon disambungake menyang jaringan nirkabel, iku dadi remot kontrol, ngendi sampeyan bisa ngganti saluran, maju cepet, utawa pilihan kanggo manggon TV.


tivotogo


2. AOL TV

App free iki diterbitake dening salah siji saka panyedhiya internet page lan paling dawa tahan menehi sampeyan akses menyang TiVo tanpa nggunakake remot biasa. Iku kasedhiya ing Apple iTunes Store ing kene . Nilai Highly karo kedhaftar kanggo ease saka nggunakake lan Sinuhun. Sampeyan bisa nelusuri Panuntun saka sawetara sumber klebu Hulu, iTunes, lan Netflix; jadwal rekaman ing TiVo Panjenengan; lan apa sawetara riset ing aktor favorit utawa mangerteni sing luwih lengkap bab acara gesang nyata sing inspirasi crita dening ngakses Wikipedia lan IMDb. Sampeyan bisa malah ngakses akun Netflix lan nambah film saiki Panjenengan.


aoltv5


3. iTV

Dadi bisa uga sampeyan pangira-ira dening i ing judhul, iki khusus sing dirancang kanggo Apple iOS. Iku kasedhiya kanggo free ing kene . Miturut Apple, app iki download ndhuwur ing bagean guide TV. Ngijini sampeyan ndeleng apa sing kasedhiya ing sawetara layanan streaming kaya Hulu, Netflix, lan iTunes, plus sing bisa mangerteni sing luwih lengkap bab aktor utawa ditampilake ing IMDb lan Wikipedia. Kanggo US lan kedhaftar Kanada, sampeyan bisa ngakses Pandhu listings TV lokal, banget. Dadi, cantik akeh ana prakara apa layanan sumber TV sampeyan kudu liwat TiVo, sampeyan bakal bisa kanggo ngakses.


itv5


4. Peanut Plus Remote & Keyboard kanggo TiVo DVR

Iki versi premium app liyane kita bakal katon ing ing wayahe. Iku kasedhiya kanggo ragad saka nyimpen iTunes ing kene . Kerjane ing loro iPad lan iPhone, lan nerangake karo tech support ngirim sampeyan perlu bantuan wae. Wiwit punika versi mbayar, sing ora bakal ndeleng iklan wae. Sampeyan bisa ngakses favorit kanthi ngusap ngiwa. Yen sampeyan muter piranti, sampeyan bakal bisa kanggo narik munggah keyboard lengkap, kang bakal nggawe ngetik Alexa akeh luwih gampang. Iku salah siji bisa nyambung liwat layanan sambungan Apple Bonjour utawa kanthi nyetel wiwitan sambungan manual. Kacang ora bisa nindakake apa kontrol TV, Nanging, kaya volume. Sampeyan uga kudu duwe versi seri TiVo 3 utawa mengko.


peanutplus5


5. Peanut Remote & Keyboard kanggo TiVo DVR

Iki versi free app Peanut. Iku kasedhiya ing nyimpen iTunes ing kene . Awit iku free, iku ora teka karo iklan, nanging kedhaftar wis dirating wong dadi ora bothersome. Iku akèh kaya TiVo remot nyata katon, plus kaya versi mbayar, yen Puter piranti, sampeyan bisa ngakses keyboard kanggo entri luwih gampang nggoleki. Kaya versi mbayar, iku bisa nyambung nggunakake Bonjour utawa manual kanthi nyetel nomer port. Iku uga ora ngontrol TV. Priksa manawa sampeyan wis ngaktifake TiVo kanggo nggunakake Network remotes supaya bakal siap bisa nggunakake piranti Apple lan app.


peanutfree5


6. iWavit TiVo

App free iki, nalika dipasangake karo piranti iWavit, bakal supaya piranti Apple hotspot dadi remot TiVo kanggo model Ranaut. Sampeyan bisa ngundhuh ing kene . Sampeyan bakal arep miwiti app page, banjur masang piranti iWavit. Sawisé iku, kerjane akeh kaya remot TiVo karo gedhe, gampang kanggo ndeleng tombol. Sampeyan bisa malah wis katon 3D kanthi ngusap saka kiwa tengen. Iku layar kerasa surem, dadi malah yen sampeyan duwe lampu mati kanggo pengalaman cinema bener, sampeyan bakal bisa ndeleng app. Ana lampiran IR pilihan kanggo iWavit sing ngijini sampeyan nggunakake fitur IR saka nganti 300 kaki adoh. Iku uga bisa diprogram kanggo nangani kabeh piranti ngarep bioskop.


iwavit5


7. TVGuide.co.uk TV Guide

Pembuangan TV British karo TiVos bisa download app kanggo sistem, banget. Iku app free ing kene . Sampeyan bisa ndeleng nganti pitung dina bebarengan, nyetel rekaman remot ing TiVo, lan enggo bareng ing situs media favorit sosial, kabeh saka app padha. Kerjane kanggo Freesat, Freeview, Sky, lan sistem Virgin Media. Sampeyan bisa ngatur kiriman kanggo muter vertikal utawa horisontal, Sampéyan. Yen sampeyan nemokake nuduhake kiriman Sky utawa Virgin Media TV, sampeyan bisa menet tombol kanggo ngidini show sing kanggo miwiti ngrekam tengen adoh. Sawetara nuduhake duwe logo iTunes jejere wong, supaya sampeyan bisa click to download gambar sing tengen adoh.


tvguideuk5


8. Timothy

App iki ora free, nanging sampeyan njaluk akèh daya kanggo dhuwit. Iku kasedhiya ing kene . Kerjane liwat jaringan wifi ing seri TiVo 3 utawa kothak mengko kanggo nguripake iPhone utawa iPod menyang remot. TiMote ditampa review ngelem carane cepet lan responsif iku, plus carane gampang iku kanggo nggunakake. Boten kados sawetara wong ngendi sampeyan kudu program alamat IP saka TiVo menyang piranti, sampeyan bisa nggunakake kanthi otomatis temokake lan miwiti nggunakake Tivo Panjenengan. Pilihan keyboard kanggo inputting kriteria panelusuran Panjenengan uga kasedhiya ing app iki. Sampeyan bisa nyiyapake dhaftar favorit lan ndeleng apa sing nonton ing seluler piranti.


timote5


9. DVR Remote

Nalika app iki ora free, iku mesthi salah siji saka app biaya paling sampeyan bisa nemokake, lan iku akeh kurang larang saka remot kapindho bakal. Sampeyan bisa ngundhuh ing kene . Kerjane ing seri TiVo 3 utawa model Ranaut. DVR Remote bisa nuduhake apa lagi diputer ing telpon uga ngontrol TiVo Panjenengan. A geser cepet accesses keyboard kanggo searching luwih gampang. Kerjane liwat wifi lan kanthi otomatis bisa ndeteksi TiVo supaya nyiyapake punika breeze. Priksa manawa sampeyan wis ngomong TiVo kanggo nampa Network Remote Controls. Sampeyan bisa nyiyapake dhaptar favorit kanggo ngakses kanthi gampang saluran favorit.


dvrremote5


10. Logitech Link

Logitech iku salah siji saka manufaktur piranti entri hotspot ndhuwur donya, nggawe clurut, papan tombol, lan remotes. Saiki padha kurban app free ing nyimpen iTunes, kene , sing nemu tandha dhuwur carane gampang iku kanggo nggunakake. Sampeyan kudu duwe unit Harmony Link, nanging karo, iPad utawa iPhone dadi multi-fungsi remot. Sampeyan bisa ndeleng guide program, tunyuk tombol Watch Saiki kanggo nonton gambar, utawa program TiVo Panjenengan. Sampeyan bisa uga njupuk sampeyan film utawa miwiti stream music kanggo sampeyan. Harmoni Link bakal kalebu pilihan IR supaya sampeyan bisa operate kabeh kothak hiburan asal tanpa gadhah kanggo njaga lawang unit hiburan mbukak.


logitech5

Top