Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Mac > Adobe Flash CS5.5 Profesional kanggo Mac

Adobe Flash CS5.5 Profesional kanggo Mac

Adobe Flash Professional CS5 lunak API kanggo nyedhiyani sampeyan authoring interaktif lan pangiriman ing standar industri. Ing versi anyar, koreksi bisa ngatasi sawetara masalah file lan mbantu sampeyan mbukak lan nyimpen sawetara file Flash Professional in CS5.5 kasil. Ana sawetara fitur-fitur anyar ing Adobe Flash Professional CS5.5, kalebu sing diowahi ukurane isi, kontrol lapisan meningkat lan kode snippet jawab, lan sambungan Pustaka kanggo proyeke multi-layar. Iku uga klebu sawetara mbecike bug liyane. Iku biaya sing $699.00 kanggo tuku utawa $ 199 kanggo nganyarke kanggo versi 11.5.1. Nanging ndhukung Mac OS X 10.7 / 10.5 Intel / 10.6 Intel.

Authoring antarane piranti lan komputer

Adobe Flash Professional CS5 menehi pengalaman immersive lan sange sing saiki tengen komputer pribadi, layar lan piranti seluler meh kabeh ukuran lan révolusi.

Apik pangguna antarmuka

Ana sawetara dandan ing antarmuka pangguna, kalebu Code Snippets panel kepala-up tampilan anyar, anyar nerbitaké kothak dialog Setelan, dianyari panel Project panel Document Properties lan meningkat panel Library.

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top