Kabeh TOPICS

+

Carane Tambah Subtitles in DVDStyler

DVDStyler iku program kanggo nggawe DVDs sing muter ing sembarang DVD pamuter saka file video digital, meh wae format. Piranti lunak kesuwur kanggo sawijining gamblang dienggo, Nerjemahake isoh malah sing wong anyar kanggo nggawe DVD kanthi rampung karo sistem menu selaras, soundtrack tambahan lan malah subtitles.

Kanggo sapa waé sing kapéngin nambah subtitles proses nyedhaki suta, minangka bakal kita waca ing kene.

1. Nyetel project.

Nalika sampeyan miwiti DVDStyler sing presented karo layar cithakan project, ngendi sampeyan bisa milih saka nomer Cithakan kanggo nyiyapake ukuran DVD lan katon menu. Sampeyan bisa ngowahi kabeh item menu sing nerusake tho, supaya iki luwih kaya basa bisa saka tinimbang artikel rampung, sampeyan bisa milih tema saka kiwa utawa mung nelusuri kabeh lan Pick siji sing kaya paling.

template setup

2. Nambahake ing video

Sawise sampeyan wis nggawe project, sampeyan banjur kudu nambah sawetara video kanggo DVD Panjenengan. Iki banget suta, sampeyan bisa klik ing ijo plus mlebu kanggo mbukak file sistem operasi panuduh standar, utawa sampeyan bisa klik ing tab file browser ing sisih tangan kiwa. Banjur iku mung pitakonan saka navigasi kanggo folder karo file video ing, lan milih wong-wong mau, utawa mung nyeret wong mudhun kanggo project ngendi dituduhake ing ngisor.

importing videos

Sawise sampeyan jlajah lokasi karo video sing mung bisa nyeret mudhun menyang wilayah DVD ing ngisor, kang menehi iki.

adding video

Ijo bar nuduhake carane akeh DVD wis digunakake lan pinten kiwa, supaya sampeyan bisa njaluk idea saka carane akeh liyane klip sampeyan bisa pas ing sawayah-wayah.

3. Subtitles

Saiki wis video kabeh disetel metu ing DVD, sampeyan bisa nambah ing subtitles, kanggo nindakake iki sampeyan mung pilih salah siji saka klip video, yen ana luwih saka siji, lan klik tengen kanggo nggawa serep menu kita bisa ndeleng kene.

adding a subtitle

Saiki sawetara wong bisa njaluk bingung kene, looking for 'subtitle', Nanging, pilihan sing dipengini Tambah> Gambar kang ngijini sampeyan ngimpor subtitles minangka needed.

Sawise sampeyan apa sing, browser file mbukak ngijini sampeyan kanggo milih file cocok kanggo clip Panjenengan.

template setup

File Subtitle sing paling umum ing format .srt lan sampeyan bisa nemokake panyimpenan wong ing pirang-pirang basa kanggo isi populer kabeh liwat internet.

4. Nyetel subtitles

Sawise sampeyan nampa berkas impor subtitle, sampeyan bisa bali menyang video, klik-tengen maneh lan pilih properties, kene sampeyan bakal weruh subtitles ngajukake minangka kene.

subst

Saka kene, ngeklik ing --- tombol mbukak munggah macem-macem pilihan sing kasedhiya kanggo sampeyan kanggo nyetel lan Ngapikake subtitles piyambak. Kadang lunak kudu bisa sawetara wektu pikiran salawasé iku nganalisa file subtitle, supaya aja padha sumelang yen ora mbukak langsung, mung ngenteni sawetara detik.

Pungkasanipun, sampeyan bakal weruh kothak dialog iki

sub adjustment

Nalika sampeyan bisa ndeleng, iku cukup lengkap, ngijini sampeyan kanggo nyetel ukuran, posisi lan werna teks, bebarengan karo font dhewe.

Nggunakake pribadi iki sampeyan bisa Ngatur subtitles kanggo saben project individu lan nggawe dipikir rampung apik banget kanggo DVD Panjenengan.

5. Nggawe dhewe

Yen DVD ngemot video populer sing subtitles ana, sing kabeh dianggo banget lancar mesthi, nanging apa mengkono yen video asal saka ulang tahun Pakdhe Johns? Sampeyan ora bisa nemokake subtitles kanggo sing ing internet! Saiki, sampeyan bisa ora arep subtitle saben tembung ngandika ing video ngarep, tuku sampeyan bisa uga pengin nambah tulisan sing ana ing pigura, ing ngendi iku njupuk Panggonan lan ing. Ing taun padha pindhah kanthi cepet lan wong rauh lali, pangeling becik ing DVD dhewe bakal dipun tampi dening pamirso nalika nerangake video kulawarga kaya sing.

Kabeh ora ilang, sing bener bisa nindakake iki dhewe, nyedhaki gampang, sanajan iku bakal njupuk wektu sethithik, lan karo apa-apa luwih saka editor teks sing nerangake karo sistem operasi. Amarga aku nggunakake Windows kene, Aku bakal nggunakake Notepad kanggo nuduhake sampeyan carane.

Ing format dhasar iku saka dhaftar jumlah, karo nilai wektu ing jam: menit: detik: format milliseconds kanggo loro miwiti lan titik pungkasan subtitle ing. Banjur sampeyan mung ngetik ing saben tembung ing baris kapisah.

Entri notepad sandi bakal katon kaya iki

subs in notepad

Saiki temenan sampeyan kudu sing tepat yen mengkono dialog, nanging yen sampeyan nambah ing 'Pakdhe John, ngombé kakehan ing kang Birthday Party 76th' minangka caption kanggo video ngarep, timing ora perlu dadi pas lan kurang akeh kanggo nggawe minangka asil wektu.

Kanggo njaluk timing, pamuter video apa wae sampeyan nggunakake bakal bisa nuduhake sampeyan, lan kanggo nggawe sub sampeyan mung Nggawe pamuter, notepad mbukak lan watch / ngaso / jinis sing lunga.

Saben entri kudu papan kothong antarane iku lan kang sabanjuré, lan nalika mengkono iku worth nyimpen file ing saben supaya kerep dadi kowe, ing paling ing windows, Notepad wis ora otomatis nyimpen fitur, lan njupuk menyang mburi project maneh lan nutup tanpa nyimpen iku mlaku nggelakake ngomong paling.

Nalika nerangake nyimpen préférènsi, panjenengan mung nambah .srt kanggo filename lan njamin sampeyan nyimpen ing UTF-8 format enkoding.

saving subs

Saiki sampeyan bisa mbukak mau menyang DVDStyler kanggo DVDs, nanging subtitles iki uga bisa ing YouTube lan paling pamuter media uga, supaya sampeyan bisa duwe subtitles ing kabeh video yen Panjenengan pengin.

Top