Kabeh TOPICS

+

Top 10 Tools menyang Tambah Music kanggo Videos Online

Ing taun anyar wis shift kanggo nggunakake pribadi online kanggo mengkono tugas prasaja tinimbang nginstall aplikasi darmabakti, kalebu macem-macem video editing, Nanging ora ana Camping online sing mung nambah music video online, padha kabeh ngalami évolusi kanggo kurban adoh liyane, lan supaya apa kita bisa nindakake iku katon ing sawetara saka sudhut editors video online sing nyakup kemampuan kanggo nambah trek musik kanggo video.

1. runner

Loopster makaryakke apps online lan liwat, nanging software online punika dening adoh paling lengkap. Ganti audio utawa nambah audio gampang, lan ana kasugihan saka fitur banget. Nggunakake dhasar gratis, lan nawakake 3GB maya panyimpenan, maksimum Résolusi 480p lan file ora luwih 1GB, bebarengan karo output kang tanggal minangka 'Loopster'. Kabeh pawatesan bisa ngrubah dening opting kanggo plans mbayar, kang ora duwe watermark, lan teka karo liyane panyimpenan, Résolusi luwih lan ukuran file gedhe, gumantung carane akeh sing mbayar.

Loopster

A situs gedhe karo fitur tenan becik, lan pilihan free bakal ngilangaké paling.

2. Shotclip

A antarmuka pinter kene lan liyane karo reregan staggered, pangguna free ing Shotclip njaluk 5GB saka panyimpenan, watesan 480p ing resolusi lan 15 menit saka kaca film saben sasi, kang tanggal karo logo Shotclip. Maneh, mbayar ragad saben wulan sumerep munggah panyimpenan kanggo 10 utawa 20GB gumantung ing rencana reregan, résolusi whist uga dadi nganti 720p lan 180p mungguh, lan 60 menit utawa 120 menit saka diekspor video saben sasi. Ana watermark Applied kanggo output kanggo salah siji mbayar kanggo rencana.

Shotclip

Kanggo gaweyan nyoba utawa siji mati tambahan audio layanan free bakal nggoleki kanggo paling wong, lan kita bisa ndeleng antarmuka dhewe iku banget pangguna-loropaken.

3. Pixorial

Situs liyane tenan becik, aturan loro video lan editing gambar, uga sawetara langkung wiyar plans reregan. Layanan free kalebu 7GB saka panyimpenan, lan paket variously diregani pindhah ing tambahan saka ing kono. Pixorial fokus akeh banget ing enggo bareng lan panyimpenan saka media, karo maya panyimpenan kang kasedhiya kanggo ngunggah potret utawa file musik uga, lan saben folder digawe kang bisa digawe umum utawa sambungan karo individu sing perlu, nggawe hub pusat kabeh media.

Pixorial

Minangka bagéan saka regime media serep online uga minangka editor video murni, Pixorial wis akèh kanggo menehi saran, lan uga worth cobi.

4. Video Kothak piranti

Siji iki beda sethithik, iku tanggung free, lan kurang sawetara saka lonceng lan whistles Camping liyane minangka asil. Antarmuka sing sethitik liyane utilitarian saka paling, Nanging fungsi kabeh ana, lan sampeyan bisa kanthi gampang nambah trek audio video, utawa malah Strip metu lan ngganti trek liyane.

Video Toolbox

A situs prasaja tanpa kabeh frills, sanajan mung nambah sawetara audio sing uga becike kanggo akeh.

5. Magisto

Sing nawakake njupuk rada beda ing konsep, Magisto ora editing kanggo sampeyan. Sampeyan upload video, milih tema lan nggawe pilihan saka sawetara sing musik latar mburi (sing ora bisa ngunggah dhewe ing siji) lan kanthi otomatis suntingan iku kabeh bebarengan menyang film kanggo sampeyan. Music ora mung watesan karo siji iki, minangka pengguna free sampeyan bisa enggo bareng film langsung menyang akun YouTube utawa Facebook, nanging ora ngundhuh menyang komputer, fitur sing mung kasedhiya kanggo akun mbayar.

Magisto

Temenan iki alat rada beda ngarahke ing pirsawan beda, nanging wong-wong seneng nampa Watesan audio lan sing kaya idea tumitah otomatis video, wis patut.

6. Animoto

Liyane kabeh ing siji paket, iku nawakake antarmuka resik becik, editing gampang lan trek musik Kajaba iku, maneh ana telung tiers panggunaan, karo paket kurban tebih video free winates kanggo 30 detik lan kanthi resolusi rendah mung, expandable nganti 20 menit video dawa lan full HD video gumantung carane akeh sing mbayar saben sasi.

Animoto

Siji iki luwih nggawe alat video saka editor, lan paket free Aku Watesan wis kurang cocok kanggo kabutuhan mung nambah music, ana Camping luwih metu ana kanggo sing, iki dicokot banget specialized kanggo umum nggunakake.

7. Filelab

Siji iki paket prasaja sing mung concentrates ing ngijini sampeyan kanggo ngowahi video, nambah trek musik, nugel lan sak teruse, uga efek khusus, iku nawakake antarmuka becik lan fokus ing mung editing tegese iku dianggo uga banget, ana plans utawa pembayaran, iku free site sing nawakake editing dhasar.

Filelab

A pilihan apik kanggo mengkono kerja, tanpa kabeh pemain figuran sing akeh wong ora perlu, nganggo luwih cepet lan permukaané saka Camping kene.

8. Gawe

Creazor kurban Suite aplikasi online kanggo macem-macem jinis karya media, kene kita konsentrasi ing paket MovieEditor kang nawakake fitur lengkap lan pribadi apa namung bab apa-apa sing arep karo klip video. Nambahake trek musik, utawa ngganti trek audio sing minangka prasaja minangka bisa, lan kabèh sistem dianggo lancar lan gampang prodhuksi asil gedhe. Ana gratis lan sing mbayar kanggo akun, karo tingkat menowo Watesan ing ukuran berkas lan ing sing lunga.

Creazor

Iki bener banget Fitur paket sugih, lan situs nawakake langganan sing uga kalebu piranti liyane uga, kang misale jek dadi apik Nilai kanggo wong sing bisa nggawe nganggo kabeh, mung nambah sawetara music, iku apik, nanging opsi free karo Watesan kurang sing mbokmenawa pilihan luwih.

9. WeVideo

Situs apik sing nawakake antarmuka sing prasaja sing gampang kanggo tindakake lan nggawe karo, maneh kita duwe tingkat tiered akun karo layanan free diwatesi kanggo 5GB panyimpenan, 480p lan mung bisa tuan rumah ing situs dhewe, mbayar kanggo opsi nggawa panyimpenan nganti 20GB lan ekspor akeh video uga. Pribadi intuisi nggawe iki salah siji sing paling kanggo nggunakake, lan ngrasa snappier saka wong banget.

WeVideo

A pilihan apik kanggo sing looking for gampang kanggo nggunakake antarmuka, senadyan Watesan ing apa sampeyan bisa nindakake video rampung minangka pengguna free tegese ana opsi luwih apik kanggo sapa waé namung kepingin nambah audio video occasional.

10. YouTube Editor

Kang pungkasan iku siji sing paling umum kita duwe akses kanggo, nanging akeh wong lali bab iku rampung, utawa malah ora éling iku ana. YouTube dhewe editor punika alat sing gedhe, nyediakake, mesthi, sing arep video ing YouTube saluran, yen ora, iku wis ora dienggo ing kabeh. Nanging, iku wis klebu kene amarga dadi luwih saka isi video kita dadi ing situs, ana kasempatan apik sing sawetara video sing pengin nambah musik kanggo bakal arep ing tho sing.

YouTube Editor

Iku kalebu pribadi audio lan macem-macem video editing lan, mesthi, sing diwenehake minangka bagéan saka etos upload, supaya yen sampeyan nggunakake YouTube tho, iku sing dipilih gedhe.

Yen sampeyan ora kaya ing ndhuwur kabeh, sampeyan bisa njupuk Fantashow menyang akun, kang ngandhut atusan gaya movie kaya ulang tahun, wedding, kulawarga, baby, katresnan, liburan, sekolah lan lelungan. Sampeyan bisa masang music video langsung banget. Download versi nyoba gratis Fantashow kene .

Top