Kabeh TOPICS

+

A Pambuka Lengkap kanggo 25 8tracks Aplikasi

Ngrungokake musik iki bagéan saka urip akeh wong. Music mengaruhi Sing swasana ati Ngartekno lan iku mung ndadekake kabeh ngrasa luwih. Lan yen sampeyan ana salah siji saka akeh wong sing kepengin banget kanggo ngrungokake musik lan arep kanggo ngrungokake nyoba ngrungokake jinis liyane music, sampeyan kudu nguripake kanggo 8tracks. Situs iki kasusun saka dhaptar lagu digawe dening kedhaftar. Iki cara gedhe kanggo nemokake music anyar ing werna-werna génré. Lan kanggo nggawe pengalaman musik luwih trep lan luwih gampang, 8tracks wis diprodhuksi app ing versi beda sing bakal kompatibel karo piranti beda, sistem operasi, lan situs.

Part 1: Mobile Apps

Yen panjenengan iku wong sing sibuk sing tansah ing Go, sampeyan bisa njupuk kauntungan saka iki app kanggo piranti seluler kanggo ngrungokake musik, kabeh for free!

8tracks for ios
Yen sampeyan penggemar Apple, wonten pancen app 8track kanggo sampeyan. Sampeyan bisa download gratis utawa nganyarke kanggo versi iklan-gratis kanggo $ 19.99. Sampeyan bisa muter track swara saiki nalika sinau, sayah, utawa nyopir gampang karo app sange. Iku uga YouTube lan Soundcloud Integrasi kang tegese sampeyan bakal duwe pilihan akeh musik.
8tracks for android
Kanggo panyengkuyung Android ing tangan liyane, 8tracks app uga kasedhiya kanggo pangguna telpon Android. Sampeyan ora duwe ngaso apa metu kanggo milih songs ing perpustakaan musik minangka 8tracks bisa nindakake iku kanggo sampeyan. Padha milih musik sing padha kanggo raos supaya bisa dadi cara paling gampang kanggo ngrungokake musik apa wae sing dilakoni.
8tracks for blackberry
Sampeyan uga bisa download 8tracks for free yen sampeyan pangguna Blackberry. Kanthi luwih saka 700,000 dhaptar lagu digawe dening pangguna beda, sampeyan bisa ngrungokake sembarang tipe songs sing arep. Saiki sampeyan bisa seneng saben song sing arep nyoba lan ngrungokake tanpa mengkono akeh gaweyan lan nunggu minangka app iki gampang kanggo nggunakake lan cepet.
8tracks for windows phone
Pangguna telpon Windows uga bisa download app 8tracks kanggo piranti. Aside saka ngrungokake dhaptar lagu digawe dening wong liya, sampeyan uga bisa nggawe dhewe lan enggo bareng musik favorit kanggo wong ing bagean sing beda ing donya.
aha radio
Aha Radio app kasedhiya kanggo piranti telpon iOS lan Android. Iki app classifies 8tracks favorit campur menyang stasiun radio dimodifikasi, nggawe kui luwih gampang lan luwih aman kanggo sampeyan ngakses musik favorit kapan sing arep kanggo ngrungokake musik.
sonos
Yen sampeyan ngundhuh app Sonos, sampeyan bisa kanthi gampang ngakses 8tracks lan ngrungokake campur favorit utawa dhaptar lagu terus saka ana. Saiki iku luwih gampang kanggo sampeyan nemokake music anyar lan seneng iku nalika sampeyan lagi nyopir, sinau, utawa mung nggandhol metu ing pantai! Iki app punika kasedhiya kanggo piranti iOS, Android, lan Windows.
8tracks mobile web ui
Yen sampeyan ora arep download wae apps, sampeyan isih bisa ngakses 8tracks dening mung arep browser seluler piranti. Padha duwe versi seluler kang ndadekake iku luwih gampang kanggo sampeyan listen to lagu lan seneng musik, ndhukung loro smartphone lan tablet PC.
apptui
Apptui iki app siji sing bisa ngontrol gegandhengan situs media beda kaya YouTube, Pandora, Netflix, Vimeo, lan liya-liyane, lan mesthi kalebu 8tracks. App pinter iki bisa digunakake minangka remot kontrol kanggo komputer nalika sampeyan muter media karo komputer. Liwat iki sampeyan bisa kanggo mungkasi, muter, lan milih dhaptar lagu sing pengin kanggo muter ing komputer nggunakake ponsel.
gsound
Iki app iOS basis ngijini sampeyan kanggo njaluk katrangan bab program TV, film, songs, lan uga nyedhiyani sampeyan karo dhaftar dhaptar 8tracks sing muni memper karo lagu sing pengin krungu. Iki sampurna kanggo saben penyayang music metu ana.
weatherjams
Iki app prasaja nanging pinter sing tabet music gumantung kondisi cuaca utawa weather apa wae sing arep disetel. Sampeyan ora bisa milih lagu sing arep muter; app milih lagu saka 8tracks. Iku ora apik tenan? WeatherJams kasedhiya kanggo piranti iOS lan Android.
mixtapes
Mixtapes iki app telpon Windows diprodhuksi dening The. Iki app menehi sampeyan akses easly lan Gamelan kanggo atusan ewu campur kadhaptar ing 8tracks. Iki app punika alat sange kanggo ngrungokake jinis paling apik kita music donya wis kanggo kurban.
flat beats
App iki ngidini sampeyan kanggo seneng lan nemokake music, gampil lan gratis. Iki app liyane sing bisa ngundhuh karo Windows telpon powered by 8tracks. Kene sampeyan bisa kanthi gampang golek Newest lan paling monjo music dina. App sange duwe fitur play latar mburi lan akses ngarep gampang kang ndadekake pengalaman trip swara cara sing luwih gampang lan trep.
webos app
WebOS App digawe dening Gabe Testa. Tujuan utama sawijining supaya kedhaftar kanggo nyambung menyang 8tracks luwih gampang ngendi lagi. Sanadyan app iki ora ngemot upload fitur durung, lagi wis nggarap iku. Supaya tetep dikirim!
fratmusic radio
Iki app radio sing dibangun ing 8tracks API. Kene sampeyan bisa nelusuri song wae lan supaya kanthi otomatis nalika sampeyan muter mbukak metu saka gagasan apa kanggo ngrungokake. Sampeyan bisa gampang stream wae music jinis wae, saka hip-hop, pop, rock, kabeh sing arep for free.

Part 2: Desktop Aplikasi

Yen sampeyan apa online utawa kaya sinau ing ngarep komputer, ngrungokake musik bisa dadi bagéan amba saka dina kang mbantu sampeyan ngeculake tension lan kaku. Lan kanggo nggawe pengalaman istirahat music luwih gampang, kene sawetara desktop apps sampeyan bisa download free.

8tracks windows 8 app
Yen sampeyan duwe Windows 8 diinstal kanggo PC, banjur ngundhuh app 8tracks iku sawijining bab penting kanggo nindakake. Kajaba saka kasunyatan sing bisa gampang ngrungokake musik favorit gampang, sampeyan uga bisa upload soundtrack favorit dhewe kanggo nuduhake menyang donya.
sonos
Nggoleki Newest lan songs monjo dina karo Sonos. Njaluk Sonos ing komputer lan ngrungokake sembarang tipe musik sing pleased kanggo listen kadhaptar ing 8tracks. Iki cara trep kanggo seneng lan santai karo music ngendi wae sing minangka iki ora mung kasedhiya kanggo PC; iki uga bisa diundhuh ing seluler piranti kaya Smartphone lan Tablet PC.
8tracks mac uploader
Minangka jeneng tabet, app iki ngijini penggunane Apple Mac kanggo ngunggah kabeh music padha arep gampang kanggo 8tracks. Nanging mesthi, iki ora mung ngijini sampeyan kanggo ngunggah music, karo sampeyan uga bisa ngrungokake kabeh music sing arep anggere sing arep.
8tracks radio for mac
Iki app apik gayane kanggo komputer Mac tetep ing menu bar kang ndadekake iku gampang kanggo sampeyan ngakses 8tracks karo mung sawetara klik ing mouse. iku olahan, cepet, lan dipercaya, supaya njupuk trip swara menyang tingkat sabanjuré karo 8tracks Radio kanggo Mac!

Part 3: Windows Aplikasi

Saliyane ing 8tracks kanggo Windows 8 Aplikasi, 8tracks kanggo Windows telpon, mixtapes, lan Beats Flat sing padha wis kasebut ing ndhuwur, ana app liyane basis Windows kasedhiya kanggo sampeyan.

8tracks for xbox
Karo 8tracks kanggo Xbox, sampeyan bisa saiki muter nalika ngrungokake musik luwih gampang! App iki ngidini sampeyan duwe akses Unlimited kanggo mayuta-yuta campur diunggah menyang 8tracks karo console Xbox Panjenengan. Sampeyan uga bisa nggawe profil Panjenengan dhewe terus saka app iki.

Part 4: Plugins

Yen sampeyan duwe situs web kanggo tujuan pribadhi utawa bisnis, lan sing arep kanggo nyelehake music ing. Sampeyan kudu nimbang nginstall 8tracks plugin ing.

8tracks radio wordpress plugins
Sampeyan bisa nampilaké playlist musik ing website Wordpress basis karo 8tracks plugin kanggo Wordpress. Saiki, sampeyan ora mung siji sing bisa seneng musik ayu, nanging uga pengunjung utawa pandherekipun. Iki sampurna kanggo blogsites, karo musik sampeyan bisa nggawe pengunjung tetep asring lan maneh.
8tracks radio joomla module
Sampeyan saiki bisa nyambung situs Joomla karo 8tracks kanggo muter paling anyar lan lagu paling populer ing dina iki. Iki banget kanggo nginstal lan sampeyan bisa manggonake radio ditempelake ing sisih endi wae website. Sampeyan lan pengunjung web uga bisa Pick kang music padha arep kanggo muter lan ngrungokake.
Top