Kabeh TOPICS

+

Carane Transfer 8mm Videos Komputer (PC)

Salah siji saka terobosan nyata teknologi modern wis tekane saka media digital, gambar lan video sing saiki gampang dijupuk, disimpen lan ditransfer ing antarane piranti, lan sampun ngasilaken ing gambar liyane lan klip video dijupuk saka tau sadurunge. Nanging bab sing dawane lawas sing duwe dicekel bocah, utawa memang film sing tuwane njupuk? Tape ora degrade liwat wektu, nanging ora kudu kelangan sing pengeling-eling larang regane, sampeyan bisa Ngonversi menyang file digital lan duwe penak padha lan permanen panyimpenan sing file digital ana menehi. Nanging kang melu ing njupuk 8mm tape dawane adhedhasar menyang komputer?

1. Nggawe sambungan

Pérangan pisanan saka proses iki bener nemokake cara kanggo nyambung recorder 8mm menyang komputer supaya bisa ingest dawane video. Iki digunakake kanggo dadi cukup proses convoluted lan angel, nanging dina iku digawe prasaja karo piranti Jupuk spesialis video, padha bisa dadi salah siji SIM internal sing cemoro nang komputer - umum minangka fungsi klebu ing card- TV utawa minangka poto-USB piranti sing plug menyang sembarang soket USB ing PC. Sambungan pas bakal beda-beda gumantung camcorder Panjenengan dhewe lan piranti Jupuk video sing nggunakake, sing paling umum nggunakake konektor RCA, iki 3 kabel, ing kuning, siji abang lan siji putih, padha cocog werna plug ing kertu lan ing camcorder. Sinyal video nggunakake konektor kuning, salawasé akun abang lan putih kanggo saben saluran audio stereo. Kadang audio ing salah siji Jupuk kertu utawa camcorder bakal nggunakake mung standar 3.5mm Jack-plug audio, adaptor sing biasane kalebu piranti Jupuk.

mak1

2. Capture Software

Aspek sabanjure nransfer kaset kanggo format digital ing komputer piranti lunak. Piranti Jupuk kamungkinan klebu sawetara paket lunak cocok kanggo njaluk proyek iki rampung, Nanging ana kasugihan lunak gratis lan komersial kasedhiya ing Saliyane sing kasedhiya dening Jupuk manufaktur piranti yen sampeyan seneng soko liyane technical utawa malah luwih lugas, lunak mesthi beda bakal kabeh operate rada beda, nanging proses dhasar bakal tetep padha.

Ing donya becik, sampeyan bakal arep ngrekam video ing kualitas banget paling bisa, Nanging, ana biaya kanggo banget kualitas dhuwur, ing syarat-syarat panyimpenan, file kui bakal bab 13GB per jam saka dawane, lan Processing daya needed kanggo ngrampungake iku kanthi layak. Saiki, akeh wong duwe cukup panyimpenan lan pemroses cepet dina iki ora sumelang, nanging yen iki masalah kanggo sampeyan, banjur nyetel setelan bab wawas kepinginan kanggo kualitas marang practicalities ukuran berkas lan daya komputer. A rembugan apik kanggo nggunakake MPEG-2 komprèsi kang ngijini sampeyan nggawe file cilik nanging nahan paling kualitas, panampil saben ora bakal bisa ngomong prabédan.

cap2

3. Rekaman Video

Sawise sampeyan wis nyiyapake kabeh munggah, digawe sambungan lan sak teruse, iku mung prakara miwiti ngrekam lunak Jupuk lan nyetel camcorder utawa sumber tape video kanggo muter.

Yen sampeyan arep kanggo ngrekam bit tartamtu video mung, sampeyan bisa nindakake iki dening mung njupuk tape kanggo titik sing sadurunge sampeyan miwiti ngrekam, sampeyan ora duwe kanggo ngrekam kabeh yen sampeyan ora perlu iku.

rec3

Sawise sing wis rampung, sampeyan saiki bakal duwe MPEG-2 file digital saka dawane video. Sampeyan saiki bisa ngadeg maneh lan ngujo genius, utawa sampeyan bisa nerusake kanggo mengkono iku sawetara karo file saiki sampeyan duwe.

4. Pengarsipan lan konversi

Kita kasebut ing awal, salah siji saka alasan kanggo nindakake tape file digital punika kemampuan kanggo arsip ing format non-ngurai kanggo safety, lan isi video, iki biasane DVD. Assuming sing saiki duwe sumber sing MPEG-2 file sing ngemot kenangan nyathet saka urip kang lelampahan, langkah sabanjure mbokmenawa arep ndherek njupuk dhateng DVD kanggo tetep aman.

Sampeyan mung bisa nggunakake DVD minangka medium panyimpenan data lan mung nyeret file dhateng DVD sing arep ditulis (sistem operasi modern nindakake iki kanthi otomatis tanpa sembarang perangkat lunak ekstra), utawa sampeyan bisa ngowahi file kanggo format DVD supaya padha muter langsung saka disk ing sembarang DVD pamuter kaya Wondershare Player .

Yen sampeyan milih kanggo nggawe DVDs sing bakal bisa ing sembarang DVD pamuter, sampeyan perlu sawetara piranti lunak DVD Creation, temenan maneh ana nomer ageng kanggo milih saka lan kabeh bisa rada beda nanging etos dhasar tetep padha. Ngimpor anyar MPEG-2 file menyang piranti lunak tumitah, nggawe pangaturan sampeyan bisa uga pengin, gumantung piranti lunak sawetara duwe sethitik ana fasilitas editing, wong duwe fitur editing lengkap, banjur ngobong (ngrekam) video Final DVD.

Iku pancene suta kanggo mesthekake kaset 8mm bisa katon aman lan gampang ing mangsa kanthi ngowahi mau menyang file digital sing luwih gampang kanggo nyimpen aman lan dibagek kanggo kulawarga lan kanca-kanca sak donya.

Top